FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 17
anchusa spune:
cybele...am uitat sa-ti raspund la intrebare
La FIV 1 am avut closty si endo era de 9 la punctie.
La FIV 2 fara closty endo a fost 10 sau 11(nu mai tin exact minte)
Bine ca eu am luat din prima zi de stimulare vit E, l-arginina,maca,laptisor de matca..asta pana la punctie.
anchusa
arrin spune:
Cu ceva timp in urma era pe aici o discutie despre metformin. Eu am luat metformin de capul meu... si m-am trezit vineri cand mi-am luat rezultatele la analize ca am transaminazele hepatice crescute
arrin spune:
Da, le-am facut tot atunci, au iesit bune.
N-am mai luat metformin vineri si sambata, am luat in schimb Lagosa iar sambata am fost la dr. U sa cer clexane si m-a pus sa le repet. Surpriza, de data asta au iesit bune . Eu ce sa inteleg de aici? Sa fi scazut chiar asa repede? Eroare de laborator? Unde, la dr de familie sau la medsana? Si tot dr. U mi-a zis ca am facut foarte bine ca am luat metformin, sa-l iau in continuare...
arrin spune:
In cazul protocolului lung cu suprefact, daca am inceput inhibarea in ziua 20, CM vine la data la care ar fi venit de obicei? Sau vine mai devreme/mai tarziu?
Cris_25 spune:
Eu am facut la primele 2 FIV-uri inhibare cu Diphereline din Z21... Chiar daca CM-ul meu e de 28 de zile, la Fiv 1 a venit dupa 29, iar la FIV 2 dupa 31 ... deci probail poate influenta putin ...
Spor la injectat ... Doamne ajuta!
bombi spune:
Si eu am facut 4 FIVuri cu Diphereline din Z21. Ciclul mi-a venit dupa 29, 33, 28 zile, ceea ce e ok tinind cont ca ciclul meu nu e regulat. Eu am considerat ca mi-a venit "normal", tinind cont ca a fost tot timpul la 14 zile dupa ovulatie.
La FIV4 am luat in plus AC intre Z4-Z24, asa ca a venit dupa 27 de zile.
Si eu am inceput stimularea fix dupa 14 zile de Diphereline, nu in functie de ciclu.
cybele spune:
hello unguroaicelor!
arrin, bine ai venit, sa iasa bebe! de transaminaze nu stiu ce sa zic, e asa mare diferenta dintre cele doua rezultate?
anchusa, multumesc de raspuns, imi confirmi ce aflasem si eu ca sub clomifen endo e mai subtire. Eu la primul transfer l-am avut 12.5 fara niciun tratament homeopat (am baut ceva ceai de cretisoara, dar nu foarte constant, vreo trei zile asa). Acum o sa ma duc si eu cu remediile dupa mine, recomandate de ariadna capitolul trecut:laptisor de matca, cretisoara, tonotilN
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!