Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

lali eu am scris de spray pt nas , este vb despre acesta , si da , poate fi folosit si la copii asa de mici

http://tantumprotect.ro/detalii_produs.php

eu nu sunt medic , deci nu va recomand sa l folositi , eu doar am scris ce folosim noi pt fonfait

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Odata ce ai devenit mamica nu mai dormi niciodata fara griji. Si cand or fi adolescenti tot cu griji dormim ca umbla prin cluburi ( sau cum s-or numi la vremea lor) , apoi cu gandul la ei....
Eu mi-am luat gandul de la un somn linistit.... dar ma uit la puiul meu si stiu ca si atunci cand nu mai pot de oboseala chiar merita. Pai cand mergeam eu in club 2-3 nopti la rand nu ma mai plangeam de nesomn si dansam toata noaptea... (na , ca mai spun si public ce destrabalata eram)

Ionela, mare adevar graiesti. Eu pana aproape de 2 ani nu-mi amintesc sa fi avut vreo noapte intreaga dormita. Dupa ce-a renuntat la masa de noapte au fost altele. Dureri de dinti, mai o crampa, mai un cosmar. Apoi am suferit eu de "scenarita", adik ma gandeam la toate tampeniile: ba ca o sa-l pierd pe strada ca e prea nazdravan, ba ca era sa cada de pe tobogan, ba ca a cazut si il urmaresc sa vad daca nu s-a lovit prea tare la cap, ba imi faceam mustrari de constiinta ca l-am certat prea tare pentru ce facuse sau ca nu l-am certat de ajuns.
Acum cu 2, s-au dublat grijile Nu mai dormi nici cat dormeai inainte. Dar sa nu va faceti griji, ca o sa va obisnuiti cu ritmul asta, n-o sa vi se para un capat de tara. Ba chiar o sa va treziti voi de la sine, fara sa va trezeasca copilul. Acum de exemplu, trag din greu cu asta mare. A facut o raceala urata si de cateva zile e cu febra mare noaptea, tuse cu varsaturi si muci verzi. Ma trezesc la alaptat, apoi fug la Filip care doarme cu buni ca sa-i verific febra, ma intorc la Caterina ca nu a adormit dupa alaptat si plange, apoi iar la Filip ca plange dupa mami si tot asa. Am tras o spaima nasoala acum cateva zile cand a facut Filip o febra nasoala si incepuse sa si halucineze, dormea in fund si dadea din maini discutand cu cineva. I-am dat antitermic, sosete cu otet, comprese reci si gheata ca sa scada febra. Asta e meseria de mamica.

May bravo pentru consecventa. Eu as sugera sa o pui mai repede la san, chiar daca nu da semne ca vrea, ca sa o prinzi cand nu e flamanda tare. Macar odata incearca si asa. Eventual o iei in brate cat inca doarme, usor ca sa n-o enervezi, si s-o pui cu gurita langa san sa miroasa si poate se si serveste Dar sa nu fie prea infometata si sa fie nervoasa.

Nanna de ce nu-i faci baita zilnic? Bebelusii sunt foarte sensibili si se irita in 2 timpi si 3 miscari daca au transpirat un pic. In plus, ii si formezi o rutina si stie la ce sa se astepte.
Eu si acum ii fac dus zilnic lui Filip, spalatul pe cap l-am rarit la 2 pe saptamana.

Bunny nu pierzi laptele, dar e indicat sa mulgi de atatea ori de cate ori papa bebe, altfel se imputineaza. Dar n-am inteles totusi, el nu suge deloc la san?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

lali eu am scris de spray pt nas , este vb despre acesta , si da , poate fi folosit si la copii asa de mici

eu nu sunt medic , deci nu va recomand sa l folositi , eu doar am scris ce folosim noi pt fonfait

_

bb T. 28.08.2011

Jade,merci frumos ,nu mai retinusem despre ce spray era vorba. Vad ca la noi are succes serul fiziologic,dar e bine de siut pentru cazul in care i se va infunda nasucul celui mare,ca el nu mai sta la ser.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Lena subscriu la ce a zis Dbunny. Eu am ajuns la spital cu dilatatie 4-5 si habar nu aveam ca am parcurs asa mult din travaliu, ba mai mult, nesimtind ceea ce ma asteptam sa simt cand va veni sorocul , aveam sincere indoieli ca e travaliu ala si i-am zis mamei sa nu se impacienteze atat ca sigur ma trimite inapoi acasa! :)) Pana la dilatatie 7-8 am palavragit cu sotul relaxata. Nu iti fie teama. Din cate am constatat eu mai multe sunt femeile care au nastere usoara decat cele care, saracele, au ghinionul sa aibe dureri mari chiar si la dilatatie 2. Oricum noi vom fi aici sa facem galerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

lali, si pe mine ma amuza poza de mor. gropitele le-a mostenit, ca am doua si eu si ea. una in fiecare obraz.
impresia de aroganta o las mereu din prima si in viata reala, apoi vede lumea ce de treaba sunt

dbunny, bafta mami s-o pui doar la san ca-i chinuiala cu pompa. dar n-o chinui cu tipete si urlete, ia-o prin invaluire.

bujo, asta am facut mai devreme. am luat-o inca dormind si am tinut-o la san. s-a jucat cu mamelonul, l-a lins, facea fete fete de mureai de ras, dar de tras n-a tras.
prob e ca i-am dat 70 ml si apoi am pus-o la tzatzi si tot asa s-a jucat dar n-a tras.
am culcat-o asa doar cu 70 ml. sa vedem cand incepe sa urle de foame. :D

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

fetelor, incerc multumesc pentru raspunsuri.
O sa cantaresc puiul si abia dupa aia ma linistesc de tot (daca e ok) Incerc sa caut azi un cantar, daca nu trebuie sa merc maine la medic.

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

bujo se simte devotamentul pentru copii si fara te auzim, doar din cuvintele scrise de tine. multa sanatate tie si bebelusilor tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sept-Oct2011

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

_

bb T. 28.08.2011

Jade,merci frumos ,nu mai retinusem despre ce spray era vorba. Vad ca la noi are succes serul fiziologic,dar e bine de siut pentru cazul in care i se va infunda nasucul celui mare,ca el nu mai sta la ser.

Eu eram,am uitat sa ma deloghez dupa ce am trecut-o pe Antonia in lista.

Bujo oo daaa, minune datile cand plang amandoi copilasii odata , ma apuca rasul uneori,ca ma enervez pe mine ca nu ma descurc, ii iau pe amandoi la pupacit si dadacit,si il fac pe Paul sa rada,apoi o linistesc si pe pitzi, si multumesc in gand lui Dumnezeu ca sunt sanatosi amandoi, ca fata plange doar de colici,baiatul de nervi,si nu au ceva mai grav. Si voi raciti? Noi suntem toti putin formaiti,dar o sa treaca sigur. Te cred ca te-ai speriat cu delirul, mie mi s-a ridicat parul pe mine doar citind . Daca dormea inca, nu era vorbit in somn? Sora mea mijlocie,femeie in toata regula,se ridica in fund si incepe sa vorbeasca ,ca a si filmat-o intr-o seara cumnatul,ea nu ilcredea ca asa face.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

O sa cantaresc puiul si abia dupa aia ma linistesc de tot (daca e ok) Incerc sa caut azi un cantar, daca nu trebuie sa merc maine la medic.

It's a boy !!!
I'm a happy mother!
25.09.2011 Radu George

Eu NU recomand cantar in casa. E sursa de stres. Copiii nu cresc constant. uneori stationeaza cate o sapt in greutate si cresc in inaltime doar... daca ai cantar .... te faci zob.
Ajunge cel de la medic

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

It's a boy !!!
I'm a happy mother!
25.09.2011 Radu George

Eu NU recomand cantar in casa. E sursa de stres. Copii nu cresc constant. uneori stationeaza cate o sapt in greutate si cres in inaltime doar... daca ai cantar .... te faci zob.
Ajunge cel de la medic

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

Subscriu. Eu nu am nici din cel pentru adulti[D:] , ca m-as stresa rau la cum ma stiu,si mi-as mari armata de pitici care si asa tropaie in creierul meu mic. Daca ar reusi sa il streseze pe sot si sa il faca sa slabeasca as lua vre-o trei,dar vad ca cele 116 kile nu il deranjeaza deloc...

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput