Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Lena TREBUIE sa imi scrii cum ai facut botoseii aia mov inainte sa nasti!! am vazut si site-ul ala in engleza insa cunostintele mele tehnice de impletit/crosetat sunt prea limitate ca si pricep o iota din ce explica aia acolo. TE ROOOOG ! sunt prea draguti!

Lori, poate ne intalnim saptamana asta in parc si chiar iti arat . Daca nu reusim, poate fac un document si incerc sa iti explic
Desi eu am facut 3 perechi, si de fiecare data cu filmuletul in fata. Dar as putea sa imi scriu si sa iti arat. Dureaza cam 2h pentru un botosel din cate imi aduc aminte

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

ti-as fi recunoscatoare daca ai scrie. eu nu am centuri la scoica ca sa pot veni cu masina deci ma deplasez mai greu singura prin parcuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

loredanar - mi-e fri mai stiu ce si cumca de durere cred si cum...si daca o sa fie ok pentru sot...nebunii.
[blue][b]

nu e constructiv sa iti fie teama zic eu. personal am obsrvat ca un copil reprezinta un mare test pt un cuplu si nu foarte multi il trec...... trebuie sa gasim resursele pt a aduce intimitatea inapoi. nu stiu daca toate simtit asta. eu am vazut destule cupluri schimbate dupa venirea unui bb. poate fetele cu experienta ne pot da sfaturi...
in alta ordine de idei nu te gandi ca o sa doara pt ca nu doare si nici nu e altfel ca inainte decat daca facem noi sa fie sau e vreo pb medicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Lori, o sa incerc sa fac un document maine. Daca uit sa ma tragi de maneca

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Buna ziua!!!

Seidana feicitari pentru botez!!! Imi pare rau ca e asa soacra ta

Dbunny felicitari pentru nastere! Bine ai venit Noa!!!

Lali, am vazut ca ziceai la un moment dat ca fetita ta doarme mai bine daca o acoperi cu o patura ceva mai grosuta, o sa incerc si eu nu de alta dar am patit si eu sa se trezeasa imediat ce l-am pus in patut si poate asta e problema ca ii e frig

Eu am observat de doua zile ca lohiile si-au schimbat culoarea, mai exact e sange... pana acum erau roz, voi ati patit asa ceva?

Hayat, Andreea nu cred ca am apucat sa va zic felicitari pentru baietei!!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Imediat vine vremea sa-i dau lui Dani botoseii facuti de tine Hayat

Stiti ce ma framanta pe mine? Oare se poate sa nu am suficient lapte pentru bebe? Nu de alta dar nu imi simt sanii la fel de plini ca acum o saptamana Nu tot timpul se satura dintr-un san la o masa. Din cate am vazut doar la 5 saptamani e puseul de crestere. Sunt asa de suparata incat (eu care tot timpul am zis ca o sa-i dau papa excluziv de la san) ma gandeam ca poate o sa trebuiasca sa-i dau formula. Nu-mi doresc deloc asta, as vrea sa-i dau doar san
El se si trezeste des si atunci poate de aia nu mai am sanii asa de plini. Voi va confruntati cu asa ceva?

Ionela si Lena imediat incepem galeria pentru voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Hai lena, hai ionela...cine mai ramane¿¿

eu sunt fericita posesoare a 2 stanci, ca pietre astea nu se mai numesc, ufff, fata nu se atinge de sanii mei asa tari, asa ca am facut masaj cu carpe calde si-am inceput sa ma mulg manual(a-pro-pos, stie cineva de ce nu merge cu extractorul de laptic acu ca-s tari si chiar as avea nevoie¿), in fine, cu ajutorul sotului, am stors picatura cu picatura cam 7o ml, si parca tot asa pietroaie au ramas...in plus, iar picura...care-i urmatorul pas¿ comprese reci¿ precizez ca fata doarme si oricum sunt prea tari pt ea.. si inca nu iasa firul de lapte..doar picatura cu picatura...

ce tarziu mi-a urcat laptele...3 zile, si inca nu iese bine...voua v-a urcat mai repede¿¿

sei faci bine cu laptele...ai scos si iaurtul¿

loredana uy, chiar ca voluptoasaeu ma uit la a mea si-i vad cracii ca tipligele

ma credeti ca scriu cu o mana iar cu cealalta tin un pahar sub san¿¿

si pitipoanca mea are maini reci, chiar si vinetii, si-i pun manusi...si doarme f bine infasurata cat mai bine...cine ma vede ma crede nebuna, cu caldura asta...dar na, fetei ii ingheata nasu

Dani e f mandru de sorusa, si f grijuliu, a primit un cadou de la ea, cu care se joaca non stop, deci deocamdata iubirea-i mare nu prea ia placut cat am stat in spital sa doarma la bunici...asta e.

pup

pd. scuze ca n-am rasfoit inca pozele voastre, o v-oi face curand, si pun si poze din spital.

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Dbunny eu cand aveam sanii de stricam nuci cu ei ma chinuiam sa scot 30 ml cate 2-3 ore cu prosopul cald pus pe ei tot asa ... picatura cu picatura. la tine e festina deja :))) rabdare tie si liniste lu bibi va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

dbunny eu am pus conprese cu cartof ras pe san si am dormit asa cateva ore. m-am bandajat cu folie din aia de plastic, parca eram o shaorma.
la mine laptele a venit la 3 zile si acum si la primul copil. asa am eu hormonii, cu efect intarziat. asta in conditiile in care nasterea s-a declansat natural, am nascut cat se poate de natural, fara epidurala, fara nimic. teoretic trebuia sa vina mai rpd, practic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore.. eu nu mai cred in pastile...

bunny .. am scos toate lactatele

Lena.. nu iau nimik deocamdata , desi ar trebui sa incep cu calciu pt ca se rupe pielita de langa unghii...

Eu am facut alergie ... nu stiu de la ce, banuiesc ca de la iarba sau roua.. insa oare are ceva daca alptez? pot lua claritin?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

pinkysor - Multumesc! Felicitari si tie! Multa sanatate, rabdare si un bebe perfect!

Puiul meu de 2 zile mananca si doarme cate 1-2-3 ore, parca nu-mi vine sa cred, acum doarme de la 7:30. Minunat baiat are mama.

Cea mai fericita 21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra!

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Helenutza23

dbunny eu am pus conprese cu cartof ras pe san si am dormit asa cateva ore. m-am bandajat cu folie din aia de plastic, parca eram o shaorma.
la mine laptele a venit la 3 zile si acum si la primul copil. asa am eu hormonii, cu efect intarziat. asta in conditiile in care nasterea s-a declansat natural, am nascut cat se poate de natural, fara epidurala, fara nimic. teoretic trebuia sa vina mai rpd, practic...

si merge bine alaptarea la voi¿

loredana...ce tareeee auzi la ea, spargatoare de nuci

seidana si functioneaza¿ eu stiam ca iaurtul si branza fermentata...sunt fermentate, deci lactoza e miiinima, n-am trebui sa treaca, in fine, bine ca n-o mai doare burtica

pinkisor, da da, fa sul sa vezi ca-i place la caldurica, nu stiu ce sa zic de lohii, la mine inca-s rozalii...au trecut doar 3 zile

fata mea nu se trezeste, darmite sa suga...iar m-am muls, avem provizii, poate la noapte, ca vad ca ziua doarme ca valiza-n gara iar noaptea se trezeste de 3-4 ori pt papa, sa vedem daca trage din tzitzi...

ionela unde umbli¿¿

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput