Aspirante optimiste > 20 ani (719)
Raspunsuri - Pagina 3
lorena_86 spune:
neatza fetelor
acum m-am trezit
am avut niste insomnii azi noapte, cred ca nu stiu daca am inchis un achi, abia de dimineata am reusit cat de cat sa ma linistesc
efectiv nu imi era somn, nu am putut sub nici o forma sa adorm....chiar nu stiu ce s-a intamplat
merg sa fac ceva de papa ca pe la 2 plec si abia diseara pe la 10 ma intorc si sa aiba sotul de mancare
va pupic pe toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
cixinica spune:
Salutare!
sa avem o saptamana frumosa, linistita si cu multe vesti bune!
lorena felicitari ptr job, asa o sa te mai linistesti si nu o sa mai stai sa te gandesti la toate problemele tot timpul
dream sa-ti traiasca nepotul, sa fie sanatos si cuminte
fetele cu z1 imi pare rau , stiu ce inseamna aceasta zi, o zi pe care noi nu o asteptam in aceasta perioada
multi
Mihaelafalt spune:
Heloo.
Eu prin bucatarie si apoi la scris.
Bob iti trimit multi si sper sa treci peste gandurile care te incearca.
Auziti mai fetelor voi ce ziceti daca saptamana viitoare dupa ce imi vin rusii intru si eu in cursa pentru bebe? Oare sa mai astept? Da cand am citit ca betercy poate sa se apuce la 3 luni sunt geloasa si nerabdatoare si vreau si eu mai repede, dupa rusi as avea 3 luni jumatate de la metotrexat, plus ca saptamana viitoare e ziua mea si imi aduc aminte ca acum 2 ani tot de ziua mea sotul s-a hotarat sa facem bebe. Deci se implinesc 2 ani de cand tot incercam.
Sfatuiti-ma si voi ce sa fac.Doctorul meu zice intre 3-6 luni, eu am trecut de 3 asa ma mananca sa ma apuc de treaba.
Dar momentan ma duc sa ma apuc de treaba in bucatarie ca ma asteapta zarzavutul pentru iarna si astept parerile voastre voi ce ati face?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Miha eu zic sa te apuci de treaba si dr ti-a zis intre 3 si 6 luni deci este ok, spor la treaba
Dream sa iti traiasca nepotelul si sa fie sanatos.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
lorena_86 spune:
fetelor eu plec la job
ne auzim diseara dupa 10, asta daca o sa mai fie careva pe aici
va pupic si sper sa gasesc vesti bune
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
DenyAnd spune:
toate fetele.
Mrenescu ce imi place optimismul tau Sa fim toate asa pozitive. Si un adevar ai scris ca sa combinam utilul cu placutul si bebe sa fie conceput din love ci nu din 100kg de stres.
Miha, eu m-as apuca de treaba atunci cand simt ca e momentul.
So, tu simti ca acuma e momentul, atunci... asculta-ti feelingul.
Eu nu am nimic de raportat decat ca sunt in z2. Nu mai stau in butoi ca l-am "spart"
Ma intorc la Grey's Anatomy
Azi incep sez3
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
mywish1 spune:
Buna fetelor,
Eu va citesc cam de la inceputul anului dar de abia acum mi-am luat inima in dinti sa si postez.
Pe scurt povestea mea:
pe la inceputul anului am luat hotararea sa avem un copil. In concluzie, apucat , dus la d. doctor, facut muuulte analize pentru ca nimic neprevazut sa nu se intample. Rezultate perfecte la absolut tot.
In aprilie am ramas insarcinata...bucurie, fericire, va puteti inchipui. Dus la doctor, verificat,..samd..totul bine si frumos. M-a chemat la urmatoarea vizita in iunie, cand toata bucuria a disparut odata cu marea veste: sarcina oprita in evolutie.
Din nou toate analizele posibile si imposibile, iar toate bune.
Acum sunt ca si voi o aspiranta la titlul de mama.
Sper ca luna aceasta sa fie ca mai multe liniute duble.
PS: Sper ca nu v-am obosit prea tare cu povestea mea.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd toate fetele. Mrenescu ce imi place optimismul tau Sa fim toate asa pozitive. Si un adevar ai scris ca sa combinam utilul cu placutul si bebe sa fie conceput din love ci nu din 100kg de stres. Miha, eu m-as apuca de treaba atunci cand simt ca e momentul. So, tu simti ca acuma e momentul, atunci... asculta-ti feelingul. Eu nu am nimic de raportat decat ca sunt in z2. Nu mai stau in butoi ca l-am "spart" Ma intorc la Grey's Anatomy Azi incep sez3 Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Deny eu simt ca vreau cat mai repede sa fiu graviduta si mamica si ma gandesc ca daca nu raman din prima luna macar nu ma mai chinui cu prezervative ca e asa neplacut.
Doctorita care m-a tratat a zis 6 luni fara nici o obiectie altul din policlina care am incredere in el a zis minin 3 maxim 6, si inca 2 doctori 2 pareri diferite unul 2 luni si unul 3 luni e supersuficient.
O sa incerc sa vorbesc si cu sotul sa vedem ce zice, oricum luna viitoare vreau sa fac si o monitorizare eco sa vad exact cum e ovulatia si endometru ca din cate stiu eu endometru tot timpul a fost subtire.
Eu sunt tot la sezonul 3 dar episodul 19, am atata de scris si invatat si eu pierd timpul pe net.
Gata v-am pupat
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Bettercy spune:
MeAlex, iti tin pumnii sa fie sangerare de implantatie.
Mihaelafat, doctorul de fapt zice ca metrotrexatul se elimina mult mai repede de trei luni dar el recomanda trei luni dupa orice pierdere de sarcina sau dupa orice ectopica ca sa-i dai timp corpului sa-si revina un pic. Vitamine mi-a zis sa incep sa iau imediat dupa ce beta HCG este zero, care va fi probabil astazi. Eu zic sa te apuci de treaba. :)
Bettercy spune:
Fetelor, eu o sa fac zacusca deseara. Mi s-a facut pofta se zacusca si am incercat sa cumpar din aia bulgareasca la borcan dar nu se aseamna cu cea pe care o mancam eu in copilarie. Asa ca aseara am copt vinetele iar deseara cand ma intorc de la lucru coc ardeiul si o pun la fiert...nu fac multa, doar din 4 vinete. Aaaa, si ieri am cumparat un gem facut in Franta care se aseamana foarte mult cu gemul de prune din Romania...o sa fac si clatite deseara. Am terminat cu examenele si acum imi e gandul numai la mancare si la somn.