Aspirante optimiste > 20 ani (719)
Raspunsuri - Pagina 21
YLARI spune:
Fetelor, help!!!
De ce temperatura de ieri nu mai este unita de temperatura de azi??? De FF vorbesc, sunt shocata... m-am uitat pe legenda dar nu ma dumiresc...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
MeAlex spune:
Ylari, sterge si pune iar temperatura...nu stiu de ce face asta...daca nu vrea, lasa-l in pace.
Fetelor, am rezolvat-o luna asta: a inceput sa imi vina normal...mai bine asa, ca as fi stat cu morcov ca poate m-a afectat toxiinfectia, febra, Aulinul, furazolidonul si ale activitati prestate zilele astea...Acum sunt ok, doar ca am febra musculara si ma doare si cand respir...Luna asta m-am dereglat groaznic, dar nu mai am chef sa merg la niciun medic...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
YLARI spune:
Am reintrodus, Alex si e ok acum, ms!
So, mi-am cumparat in seara asta un test de sacrificiu, maine sunt z27 banuiesc ca nu e chiar devreme, nici ziua de testare e dar nu mai reziiiiist, ma intelegeti voi.
Asa ca maine dimi ma prezint la raport!
ah am o mie de nervi mi s-a stricat laptopul, si il configurase iuby cu camera cu tot sa ne vedem si noi sunt ataaaaat de trista imi vine sa urlu
Voi unde umblati fetelor?
Va doresc weekend frumos, pup
POZE
Mami de Eva scumpa
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
stefulici spune:
MeAlex-imi pare rau ca ti-a venit...
Ylary- te n-teleg perfect cu testul... azi noapte am visat ca am facut un test de sarcina si era pozitiv... De cate ori imi propun sa fac test de sarcina dimineata, dorm cu grija si vesez ca ma testez,si, de cele mai multe ori e pozitiv! si cand ma trezesc....
Tie la cate zile de dpm ti-a iesit testul pozitiv la Eva?
PS: pisica mea s-a bagat intr-o punga-cu totul- si se distreaza fasaind-o!
Pupici!
SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.
Bob_Pixel spune:
Buna, Ylari!
Eu scotocesc internetul dupa reactii ca ale mele, pana acum citesc chestii destul de incurajatoare, dar nah, la bafta mea, nu se stie. Suntem z27 maine, mi-am cumparat un surecheck si-o barza. Berzei i-am pus gand rau maine
[Motanul nostru doarme ca porcu']
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
stefulici spune:
Bob- mai risti cu barza? Nu ti-e teama ca o sa-ti dea emotii?
YLARI spune:
Bob, de ce ti-ai luat iar barza, doar am stabilit ca berzele sunt depravate si ca rupem prietenia cu ele! Sincer si eu vroiam tot o ragalie de test ptr maine dar am dat pe sc 11 ron si nu cred ca gaseam ceva mai ieftin
Mie si la Eva si la a doua sarcina mi-au iesit pozitive cu o si inaintea zilei de cm
Acum fortez un pic, recunosc ah am asa emotziiiii
POZE
Mami de Eva scumpa
stefulici spune:
Bafta Ylary!
Nu se stie niciodata de unde sare iepurele... ma rog... liniutele!
Bob_Pixel spune:
Offf, nu ma mai certati, stiu ca am gresit. Am si sc, dar nu-l fac, ca e ciufut. Sc e pentru duminica sau luni. Oricum nu-mi sta gandul decat la teste, ce mai conteaza ca fac o barza si-mi iau teapa iar?
Deci promit ca arunc barza imediat dupa 5 minute!!! Promit!!!!!!!
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefulici Bafta Ylary! Nu se stie niciodata de unde sare iepurele... ma rog... liniutele! SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s. |
Multumesc mult, si tie, sa ne ajute bunul Dumnezeu!
Fetelor, folositi vreuna teste de ovulatie cu saliva?!
POZE
Mami de Eva scumpa