Aspirante optimiste > 20 ani (719)
Raspunsuri - Pagina 19
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, fetelor !
mbadaran & ioana : imi pare rau pentru testele negative. mbadaran, macar tu stii acum ca nu e o SEU, ceea ce e un lucru bun.
Ylari, nu stiu daca apuc odiseea luna asta, sunt in ceata totala. Macar picul ala colorat de ieri nu s-a repetat si azi, sper sa fie totusi de la nidatie. Dar daca e de la vreo raceala ? Sau vreun efect al stimularii? Oricum, sunt gata sa ne tinem de manute pentru testare duminica dimineata, daca te incumeti sa strici Sc-ul ala. Si daca iti ies II, sotul tau se intoarce la fix sa auda cum bate toba bb2 .
Eu o sa-mi cumpar azi un Sc (pe cel scurt si mai ieftin) si rabd pana in z28.
Alex, ceva... ??
Edit. mrrr, ba da, picul ala colorat mai e prezent si azi. Mi-e teama ca e spotting
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
alekusta spune:
Buna dimi fetele, multumesc de cafea, la mine se pare ca astazi nu este urma de nimic. Ma simt bine, doar ca as dormiiii si parca ma dor sanii, astazi incerc sa imi fac o programare la dr mai devreme.
Mbadaran si ioana, imi pare tare rau de liniutele singure pe test...dar trebuie sa mergem inainte .
Bob si Ylari, sperantele sunt in voi, haideti!!!
Xdidi curaj draguto , speranta moare ultima.
Eu sunt in transsssss, ceata totala cu ce se intampla cu mine ..incerc sa ma conving ca e doar o dereglare hormonala si sa nu mi fac sperante de altceva.
O zi cat mai frumoasa tuturor
lauricea2002 spune:
Revin cu setul complet de analize facute la Matei Basarab.
Biologie moleculara - PCR
Denumire Rezultate Interval de referinta
Profil factori de risc genetici trombofilie
Factor V Leiden (G1691A)
Negativ Negativ
Factor II (G20210A)
Negativ Negativ
MTHFR (C677T)
Negativ Negativ
Polimorfismul genei PAI-1
Pozitia -675
Homozigot 5G/5G Homozigot 5G/5G
Hematologie
Anticoagulantul lupic (plasma, Sysmex CA 1500)
Metoda automata
39.20 sec 35.8000 - 47.8000
LA confirmare
sec 33.3000 - 39.3000
Raport
1.0100 - 1.2600
Antitrombina III (plasma, SysmexCA 1500)
Met. cromogenica
78.60 % 90.0000 - 130.2000
Proteina C - activitate (plasma, Sysmex CA 1500)
Met. cromogenica
110.5 % 70,00 - 140,00
Imunologie
Anticorpi antifosfolipidici
Metoda TIE
Negativ Negativ
AMH (hormon antiMullerian)
Met. ELISA, gen. II
2.80 ng/ml Schimbare de tehnica din 10.08.2011. Gen. II = 1.4 x Gen. I 1 ng/ml = 7.14 pmol/l Femei: Fertilitate optima: 5.66 - 9.40 Fertilitate satisfacatoare: 3.07 - 5.65 Fertilitate scazuta: 0.43 - 3.06 Fertilitate foarte scazuta/Nedetectabila: 0.0 - 0.42 Suspiciune de ovar polichistic: > 9.40 Barbati: 1.3 - 14.8
Speciale
Homocisteina
Metoda HPLC
9.26 umoli/l < 10 ideal 10 - 12 acceptabil pentru subiecti sanatosi 12 - 30 hiperhomocisteinemie moderata 30 - 100 hiperhomocisteinemie intermediara > 100 hiperhomocisteinemie severa
Voi ce parere aveti? Am pus cu rosu, asa cum era si la ei.
Mihaelafalt spune:
Neata fetele.
Ce multe fete noi avem printre noi,Sa vi se implineasca repede visul.
Fetelor am o durere de masea de nu stiu ce sa mai fac.
Si alaltaseara dupa jap jap secretie rozalie am zis da sigur vin rusii ca ar cam trebui daca calculez din 9 septembrie cand am avut prima secretie rozalie pun tampon si astept curat tot ieri, aseara bag degetul si spoting roz, mai mult ca alalta seara, dimineata iar curat, azi cu o manusa sterila verific iar si secretie rozalie dar atat in afara nimic.Oare ce se intampla cu mine de in zilele cand ar trebui sa am ciclu e doar spoting si in ziua 3-4 un pic de sangerare? ma doare si spatele si burta sunt libera azi de la scoala adica am o gramada de treaba dar nu imi vine sa fac nimic.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Lauricea, nu stiu prea multe, am vazut rar cazuri de trombofilie cu deficit de antitrombina, dar asta e, e trombofilie. Posteaza ce ai scris aici si la Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65. Acolo vei gasi multe cazuri de trombofilie, multe mamici care au resusit! Important e ca ai aflat cauza problemelor! Curaj, capul sus!
Bob, sunt la fel, ceva spotting, f putin, ieri a fost prima zi fara Utrogestan, in mod normal, mi-ar fi venit flux normal...am facut test marti si era negativ, mai astept...
Edit: Lauricea, am vazut acum ca ai postat deja la trombofilie.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Bob, sunt la fel, ceva spotting, f putin, ieri a fost prima zi fara Utrogestan, in mod normal, mi-ar fi venit flux normal...am facut test marti si era negativ, mai astept... |
Azi ce zi esti? Eu m-am gandit mai bine si tot in ceata sunt. Ok, am senzatia de frig si am sters 2 mici pete, dar nici macar de cm n-am simptome. De obicei fac macar un cos din ala nenorocit, sub piele, sunt turbata de nervi si am o senzatie neplacuta, familiara, de cm.
Nah, pana nu vad z1, inca mai sper.
Lauricea, pe mine sa ma ierti, dar ma uit in analizele tale precum curca-n lemne Nu sunt deloc documentata pe subiectul trombo.
Edit. Scuze, Alex, acum m-am uitat la grafic si vad ca esti z28 si 12dpo. Incearca maine un test, poate e cu
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !
lauricea2002 spune:
Oricum, va multumesc pentru raspunsuri MeAlex si Bob Pixel!
Poate vrea Doamne-Doamne sa nu mai vina nesuferita de menstruatie in cazul vostru, si sa ne incantati cu vesti bune.
MeAlex spune:
Da Bob, maine fac un test. Tu nu faci?
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Da Bob, maine fac un test. Tu nu faci? |
lasa-ma, ca mi-e si rusine sa recunosc ca ma bate gandul sa iau un surecheck pentru duminica si maine dimineata sa-mi bat joc de-o barza (sau mai precis sa-si bata ea joc de mine ). Stiu c-am promis ca nu mai cumpar berze, minut si cb, dar chiar n-am stare. Am rascolit internetul sa caut ce poate determina petele astea asa anapoda (parca nitel tarziu pentru nidare si cam devreme pt spotting). Cica daca am faza luteala scurta, e din cauza deficitului de proge. Care deficit, nene, ca eu am hiper-proge !!! Asa ca parca parca as lua si-o barza d-aia magareata, poate isi face mila de mine si or iesi II curate
Iti tin pumnii pentru maine, am sa intru devreme sa vad ce si cum.
Te , Bob !
MeAlex spune:
Of, inteleg foarte bine...si eu iau teapa cu Barza si Minut...dupa ce se usuca, le compar cu altele vechi...
pentru