Aspirante optimiste > 20 ani (719)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

buna fetelor,

va citesc de f mult timp, chiar am scris la acest topic cu mult timp in urma.

va rog sa ma lamuriti si pe mine...daca se poate...

la o eco transvaginala, dr mi-a scris pe foaie "eco utero-ovariana SEU" (eram in z20).

ce inseama? abia akm am dat importanta acestui lucru...mentionez ca acum sunt in z35. La recomandarea dr am luat 10 zile duphaston(2 pastile/zi), si nici acum nu mi-a venit cm (sunt in a 6a zi de la terminarea pastilelor.)

am citit acum ceva pe net si m-am cam speriat, sper sa nu fie ceea ce cred...

multumesc

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna.
Incerc si eu sa ma uit la un episod din anatomia lui grey dar slabe sanse, incep sa imi dau seama ca nu mai am timp nici de mine, nici de mancare nici nimic.
Am fost la stomatolog si trebuie sa suport durerea pana luni ca am facut radiografie si abia atunci vine inapoi, spuneti-mi ce pot lua fara sa ma doara stomacul.
Am de facut vreo 20 de referate plus teme oare reusesc eu cred ca nu.
Va pup si mai intru maine inainte sa plec adica pe la 9-30 si vin maine seara pe la 6.
Va pup.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Bob, iti doresc sa ramai insarcinata cat mai curand posibil!

Histamina, eu stiam ca mierea nu e indicata copiilor pana la 2 ani. Sanatate multa lui Strumf!

Lorena, sper sa treceti cu bine peste perioada asta. Nu stiu detaliile problemelor voastre dar am inteles ca daca nu obtineti bani imprumut, o sa pierdeti niste lucruri. Nu va distrugeti sanatatea din cauza unor lucruri, daca veti fi sanatosi veti face bani si veti cumpara alte lucruri.

MeAlex,vesti? S-a oprit spottingul?

Mbadaran, bine ai revenit.

Fetele din US, nu mai spuneti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

ha ha
ba spun Bettercy.Acu am stins zacusca.Tu si Mihaela mi-ati facut o pofta .Asa ca am copt ieri si am fiert azi.
Te pup
toate aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna dimineata,

Va rog, ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea? Chiar nu imi dau seama la ce s-a referit dr. Abia saptamana viitoare ajung la dr.

Multumesc,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls!
Cum ma asteptam, ziua de azi este mai buna, am dormit binisor (desi m-am trezit tot la 5). Mi-am pus termometrul cu gandul sa monitorizez TB zilele astea de dupa ovulatie, dar cand m-am trezit la 5, mi-a fost teama sa nu vad o temperatura mica si sa ma descurajez. Asa ca am ales sa raman in ceata inca o saptamana, sper sa rezist tentatiei de-a cumpara test.

Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase de ieri

mbadaran, sincer nu inteleg exprimarea "eco utero-ovariana SEU". Nu am auzit expresia nicaieri. Stiu ca SEU inseamna sarcina ectopica, dar banuiesc ca daca erai suspecta de asa ceva, doctorul era foarte direct si clar. Daca ai avea SEU, s-ar vedea pe un test, mai ales ca zici ca esti z35. Ai facut test de sarcina? Si verifica daca asta scrie acolo, poate nu ne-ai scris tu bine...

Edit: Ok, m-am lamurit ulterior: ti-a scris ce ti-a facut, adica o ecografie utero-ovariana (d-aia nu pricepeam, pentru ca mie-mi scrie mereu transvaginala) si a pus si un diagnostic : SEU. Daca e asa capabil incat sa vada SEU in z20, de ce nu ti-a explicat ce inseamna asta si mai mult, de ce nu te-a monitorizat ? Mi se pare foarte aiurea...

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza!

Am vazut ca s-a vb despre miere si sunt de acord cu Bettercy... mierea nu este indicata copiilor sub 2 ani, va spun asta pt ca sotul meu are un hoby pe langa job este si apicultor si stiu de la el, toate persoanele care i-a miere de la el le spune sa nu le de-a copiilor sub 2 ani iar pana in 15 ani mierea sa nu fie amestecata cu ceaiul de tei, nu stiu exact reactiile dar o sa il intreb si o sa va spun de ce.

Va pup si sa aveti o zi minunata!

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fete dragi!
Mi-ati lipsit
Haideti la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Neatza fetelor! Bine ati venit aspirante optimiste si sa stati cat mai putin pe aici! Bob, ma bucur ca te simti mai bine. Nici nu vreau sa imi imaginez ce greu ti-a fost ieri, sa iti aduci aminte fiecare lucru pe care l-ai trait acum un an . Lorena, si eu zic sa vorbesti cu sotul sa vezi ce are pe suflet. Chiar daca nu vrea sa stati de vorba, incearca sa il tragi de limba cu diverse ocazii, cand se asteapta mai putin. Mi-am vazut nepotelul, e o dulceata de baiat si e atat de frumos ! Abia astept sa am si eu unul
Fetelor va si va multumesc pt urari! O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui mbadaran

Buna dimineata,

Va rog, ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea? Chiar nu imi dau seama la ce s-a referit dr. Abia saptamana viitoare ajung la dr.

Multumesc,

Mihaela

Singura explicatie pe care am gasit-o la SEU este sarcina extreuterina , dar cum spunea Bob cum a vazut-o in zi 20 ?Eu cred ca ori nu ai inteles tu scrisul ori a gresit el

Mergi la inceput