Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, faina ideea!
O sa incerc sa o pun in practica, dindu-ne exemplu pe mine si Jambo

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, stiu ca tu combini proteinele la dieta disociata; le combinai intr-o zi sau si la aceeasi masa?

Gianina, cum a trecut ziua cu nr. 2?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, stiu ca tu combini proteinele la dieta disociata; le combinai intr-o zi sau si la aceeasi masa?

Gianina, cum a trecut ziua cu nr. 2?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Le combinam cum ma taia capul.
Adica snitel cu iaurt.
Branza cu smanatana.

Deci si la aceeasi masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Eu sunt PRAF. Demult n-am mai fost asa. M-am trezit de dimineata cu o durere ingrozitoare in gat, si cand am incercat sa ma dau jos din pat, nu prea am reusit...Am coborat pana jos si mai nu m-au adunat cu farasul...Ma ustura ochii, am febra, frisoane si ce este cel mai nasol, chiar dureros tare, ma doare tot corpul, mai ales spatele si picioarele, de parca as avea febra musculara. Pe la pranz am luat un paracetamol si am fost ok vreo 2 ore, dar acum m-a luat iar. Este groaznic. Si ce este si mai dureros este ca David s-a trezit si el cu tuse, iar eu nu am putut sa am grija prea mare de el astazi si nici sa-i acord atentie, caci am zacut in pat...Cristi este are 2 evenimente astazi si a fost plecat toata ziua si tarziu se intoarce. Am mare noroc cu Chiti, astazi a avut grija si de mine si de David. O iubesc. Acum fac baita caci a fcaut David treaba mare si l-a schimbat ea singura.

Anaan, Novus sper sa ma fac bine pana vineri, desi nu stiu ce sa zic...David este mai bine, i-am dat nurofen (am vazut ca are si el gatul cam rosu si mi-era frica sa nu faca si el febra), tantum, oscilo. Acum este chiar bine, doar ii mai curge nasucul.

Magdy referitor la oferta pt Disney...noi am prins oferta din Ro si nu mai este valabila. Noi mergem la Disney la sf lui Nov, dar nu stam decat 1 zi acolo, in celelalte 2 vrem sa vizitam Parisul. Cam asta este

Floric, scuze dar nu am reusit astazi sa termin pachetul. Abia m-am tarat pana la wc. Sper sa-l pun maine

LA MULTI ANI fericiti sotilor Ilinca& Andrei si Ina & Jumbo!!!

Si ziua noastra este curand, dar trebuie sa ma uit exact pe ce data...sper sa nu fi trecut caci vreau cadou

Am mari emotii caci vine mama de la Suceava, singura cu masina. Nu prea a mai condus, mai ales pe intuneric. Sper sa ajunga cat mai repede caci am inima cat un purice. Abia astept sa vina sa aibe grija de mine, de noi

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

M-a binedispus Chiscuta si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Off, Olga, nasola asta cu raceala. Imi aduc aminte ca eu pe la 32 de saptamani am fost racita rau de tot. Vreo 3 zile am avut 38-39 temperatura.
Intreaba-ti medicul ce medicamente poti lua, ca nu orice este permis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Ela, da-mi pe PM nr tau de tel sa te sun si daca trimiti CV, trimite-l si in franceza. Am vazut ca cei de la Luxlait din Luxemburg angajeaza secretara. Cu atatea limbi vorbite si calificarea ta ar fi imposibil sa nu iei postul.
Fac si eu ca Anca, am scris aici ca sa vezi mai repede. Hai ca astept PM-ul.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora(23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...

Magdy, esti tu o draguta, fisa postului e intr-adevar super-simpla, insa mi-as dori sa fiu mai increzatoare ca se vor uita si pe un CV din RO...

Adevarul e ca eu mai intai pe PM m-am uitat, si dupa aceea aici

Anca, i-am trimis tipului, tarif... nu stiu, cat crede el de cuviinta. Acum cativa ani traduceam in timpul liber pentru notariate, pretul era cam mare. Asa... pentru traduceri la liber trebuie sa fie mai ieftin.

Novus, mersi!, dar mai e mult pana departe, pana sa ajung eu analist programator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Off, Olga, nasola asta cu raceala. Imi aduc aminte ca eu pe la 32 de saptamani am fost racita rau de tot. Vreo 3 zile am avut 38-39 temperatura.
Intreaba-ti medicul ce medicamente poti lua, ca nu orice este permis.

Da este tare nasol...De la frisoane mi se contracteaza si burta si este cam nasol...

Am vb cu el. A zis sa iau oscilo, paracetamol (dar nu mai tin minte la cat timp, caci la ce rau mi-era abia il auzeam). Dupa ce am luat paracetamol am reusit sa dorm si eu vreo 5 min si m-am trezit fresh (as fi dormit mai mult, dar se trezise si david). Acum iar m-a luat rau de tot si nu stiu cand pot sa iau urmatorul paracetamol. Stiti ceva?

Mama a ajuns la afumati acum juma de ora si i s-a stricat masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

"Teeeei iezi cucuetzi/Usha mamii decuietzi/Ca mama v-aduce voua/Zmoc de floi la subsuo'i...unde-s subsuo'ii? La ei, acasa, sa se odihneasca !!"

Eu: Ilinca, tu esti floricica lu mami?
I: Nu !! Eu sint Pisilinc!
Pauza.
I: eu sint floiciNNNca lu maaaamiii...

Sanatate, Olga ! Te cred ca abia astepti sa vina mama ta, si eu, cit sint de mare, parca inca mai cred ca mama poate si stie orice.

Gina, nu reiau discutia ca vad ca a fost depasita, insa iti spun numai ca tre' sa-l lauzi mai des pe Ian. Pai abia azi ne spui ce de-a treaba face el??!! Meriti o bataitza ne-AP, zau asa !

Anamaria, ai luat pina la urma haine de la daninaline?

Gianina, nu stiu ce ai papat tu azi, da' mie lista aia a doua (de chestii care pot fi combinate cu fainoasele) mi se pare bataie de batjocura :)) adica frate, ori e disociat, ori nu??

Mai am de zis da tre sa urc pina la mama si apoi sa bag copila in pat pina la o ora decenta, cit de cit. Pup, sper sa am miine o zi destul de linistita incit sa va povestesc ce ture am facut azi...:(((

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Buhuhu in capitol nou

Mergi la inceput