Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***350***
Raspunsuri - Pagina 24
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Pai cum, suprize gratis pentru sot sunt garla: mancarea favorita: EUGENII un tort facut de tine, personalizat, nu-i plac tu impachetata cu fundita rosie ![]() |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Monnvas spune:
...si cu frisca...
Bai, terminati cu prostiile, unii oameni is la Mosh... ![]()
Acum, lasand gluma, cred ca o activitate impreuna de tipul film cu popcorn (in ce zi o fi picand asta) si cafteala cu perne sau o baie impreuna cu spus bancuri sau pur si simplu o prajitura poshtita in bucatarie cu un pahar de vin conteaza...
| citat din mesajul lui anamariame Pai cum, suprize gratis pentru sot sunt garla: mancarea favorita, un tort facut de tine, personalizat, tu impachetata cu fundita rosie |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
anca_nicolae spune:
Ela
mi-a zis colegul sa ii trimiti pe adresa lui de mail urmatoarele:
nr de telefon, adresa de mail de contact si un pret orientativ pe care il percepe pt traducerea unei pagini A4 din romana in germana si invers
iti dau mailul pe pm, dar am scris aici ca sa vezi mai repede.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Fug sa ma imbrac si sa-mi recuperez puradelul. Pentru aniversarea de miine, i-am comndat lui Jambo din partea lui Ian un mouse pad personalizat cu o poza a lui Ian si cu mesajul "Ian abeshte a tata". Stiu ca e o kestie "fumata" dar nu stau tocmai "roz" cu banii, asa ca nu m-am putut desfasura prea tare. Din partea mea, i-am luat...un pulover DAR daca aveti vreo o idee de surpriza "GRATIS", nu m-as supara sa primesc niste sugestii. Multu. ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Daaa si pe mine ma intereseaza ca sambata viitoare e ziua lui Pisi , i-am luat cadou o bluza de trening (din banii lui
Mouse pad de unde ai comandat ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas La faza cu "nu judecam parintii" nu ma bag. "Stuze", dar am vazut deja prea multe. |
Mi-ai luat vorbele din gura
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
|
magdyi2001 spune:
Ela, da-mi pe PM nr tau de tel sa te sun si daca trimiti CV, trimite-l si in franceza. Am vazut ca cei de la Luxlait din Luxemburg angajeaza secretara. Cu atatea limbi vorbite si calificarea ta ar fi imposibil sa nu iei postul.
Fac si eu ca Anca, am scris aici ca sa vezi mai repede
. Hai ca astept PM-ul.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora(23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...
novus spune:
Ela, bag si eu aici oferta noastra ![]()
http://www.allianztiriac.ro/Cariere/PosturiDisponibile.aspx
Din pacate la noi la Allianz chiar daca suntem sub patronat german tot engleza e de baza si momentan nu sunt posturi care sa aiba aceasta cerinta de baza
Succes la cautari
!!
Anaan spune:
Salutare!
Novus, n-am apucat sa te sun, ca am stat cu nasul in hartoage la serviciu si apoi am intrat in programul cu andrei. Acum doarme si eu am ore, dar fur un minut, in timp ce scriu ucenicii sa vad ce mai faceti.
De-abia astept intalneala de duminica!!!!
Dau bice treburilor ce le am de finalizat, ca sa fiu totalmente libera si disponibila!
Ina, am uitat sa zic cum l-a invatat doamna la gradinita pe Andrei sa adune jucariile (da'i metoda de aplicat in colectivitate): cand venea momentul sa stranga jucariile, doamna le zicea celorlalti copii "Copii, hai sa strangem noi jucariile in locul lui Andrei, ca el e mic si nu poate!". A acceptat el o zi-doua treaba asta, dar a treia zi a rabufnit orgoliul si a replicat "Anei nu-i mic si poate!"( m-a amuzat mult replica). Asta s-a intamplat saptamana trecuta, dupa ce eu tocmai eram nemultumita ca nu strange si el jucariile la gradi.
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Daaa si pe mine ma intereseaza ca sambata viitoare e ziua lui Pisi , i-am luat cadou o bluza de trening (din banii lui Mouse pad de unde ai comandat ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
De la un studio foto, pe nume Scala (nu stiu daca e local sau nu
), puzzle, calendar, ceas de perete/birou, cana, perna, cub (asta-i tare fain, si noi avem!) si nu mai stiu! Cum sinteti voi mari excursionisti, poti cumpara 2 tricouri albe/negre dar simple(cu mineca lunga sa fie de sezon) sau chiar 3 -unul pentru Ada, evident- pe fata imprimi o poza cu voi 3 si pe spate poti scrie, ori un mesaj "glumetz" despre familie, ori cite un mesaj diferit pentru fiecare!

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani