Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fete
diana ai grija, sa ne zici ce ti-a spus medicul
nici yo nu am dormit
o cafea mai aveti

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +34 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Si eu simt o oboseala in mine de nu ma vad. Dorm relativ bine, inceps sa imi revin cumva ...

diana - suna totusi dr., chiar si asa, fara sa mai fie cazul de alte pete. Sau, pt. linistea ta, mergi la urgente sa faci o eco. Iti doresc sa fie bine si stai linistita.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata
vai suntem care mai de care mai lovite. si eu sunt deja zapacita de cap. m-am trezit tarziu, am intarziat la gradi, m-am intors in fabrica unde ma asteptau toti ca pe painea calda ca ba nu e facuta factura la nu-stiu-cine, ba ala are retur de marfa si ei cum il scad, ba a ramas un magazin fara curent, ba ba aba de imi venea sa fug sa nu ma mai vada aia pe acolo. in plus de asta am anunt pt sofer si suna telefonul absolut fara pauza.. cred ca la 12 deja adorm in bocanci si vad clar ca nu imi prinde bine deloc agitatia, acum cand m-am asezat pe canapea, aveam o contractie dureroasa de toata frumusetea. asa ca mi-am pus laptopu' in poala si o mare bucata de negresa si nu ma mai ridic o ora

diana - de la efort sau din alt motiv anunta totusi doctorita sa stie si ea si sa isi dea cu parerea.la varsta asta de sarcina nu e chiar ok sa sangerezi desi daca zici ca era inchis la culoare probabil e din col, totusi nu e o gluma buna. picioarele in sus si potolestete cu maratonul. ce talent avem noi mamele sa ne credem wonderwoman

v-am citit aseara, amz is ca raspund azi si uite ca am cam uitat ce trebuia sa spun

ane - pana pe la un an cam toti cainii strica si fac aiurea prin casa. afara nu ai cum sa ii faci un tarc ceva?

miere - felicitari pt mutare

ma mai uit in spate ca am uitat si revin

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

o sa merg la dr la cabinet, inainte de a-l lua pe Stefan de la gradi. Are program de la 2. Si acu am pove cu sotul, si a zis ca de maine il duce el dimineata pe Stefan la gradi, chiar daca asta inseamna sa se trezeasca puiul cu o juma de ora mai devreme.

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

vreau si eu negresa ... cred ca tre' sa ma apuc de prajiturit. As tot manca dulciuri ...

fetele cofetarese pricepute, aveti o reteta incercata, buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

ARIS spune-mi unde e fabrica ca ma pun in masina si vin acolo. Nu ma innebunesc dupa prajituri dar parca o placinta as manca. Eu ajung numaidecat ca stau relativ aproape.

my baby 30+

Mergi la inceput

dea - felicitari pt operatia reusit dar mai ales pentru recuperarea rapida a micutie curajoase.

rania - si eu sunt cu nervii prashtie. imi vine sa plang si sa urlu de nervi. o perioada f tampita, adaug la asta si repausul sexual impus decand cu cerclajul si gata...sunt mare varza.

everything - imi pare rau pt diabet, dar daca doctorul zice ca nu e grav si se tine usor sub control e ok

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

pica - e in rosu anunta-ma ce vrei sa iti pun de-o parte

abramburika - hmmm..nu prea ma pricep la dulciuri de casa, dar o negresa se face cam ca un chec cu multa cacao...siropul aia de deasupra nu stiu sa-l fac. cer maine procesul tehnologic daca vrei. altfel eu la dulciuri de casa nu prea ma pricep, stiu sa fac doar tort de mere si clatite

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

bun. ai impuscat inca un iepure,lasa ca e mai bine sa inceapa sa il duca sotul, sa nu vina ca un shoc pt el cand o sa nashti.
bafta la doctor, te asteptam cu vesti bune

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

o sa merg la dr la cabinet, inainte de a-l lua pe Stefan de la gradi. Are program de la 2. Si acu am pove cu sotul, si a zis ca de maine il duce el dimineata pe Stefan la gradi, chiar daca asta inseamna sa se trezeasca puiul cu o juma de ora mai devreme.

diana28+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

da, da, cere toate informatiile ... si mai astept totusi o reteta exacta de la cine se pricepe.

O curiozitate: fabrica de ce?

Mergi la inceput