Invatamantul din alte tari

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Laura :)) si-n US e la fel. Pe mine ma enerveza ca-s prostii, dar si eu le-am pus in brate fiica-mii si cand iese la plimbare mai bate la cate o usa. Ceilalti vad asta normal:) eu am probleme de adaptare si de mancat prostii asa ca las copila sa fie integrata, dar nu prea tare si mai cumpar eu si apoi am remuscari si dileme... cu aruncatul sau donatul mancarii. Dar imi pica ca naiba sa donez ceva ce nu as manca eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meru spune:

Si aici se fac tarabe de acest gen in scopuri umanitare, dar mult mai rar.
Exista alte ocupatii care le aduc venituri personale sigure: poze, reviste, carti, serbari, meditatii, concursuri, excursii, cadouri, exagerat de multe.
Da, ma deranjeaza ca sunt invatati asa, sa nu respecte valoarea banului. O invatatoare chiar le-a spus sa aduca bani de acasa, fara sa stie parintii, pt. a face o surpriza?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui meru

Si aici se fac tarabe de acest gen in scopuri umanitare, dar mult mai rar.
Exista alte ocupatii care le aduc venituri personale sigure: poze, reviste, carti, serbari, meditatii, concursuri, excursii, cadouri, exagerat de multe.
Da, ma deranjeaza ca sunt invatati asa, sa nu respecte valoarea banului. O invatatoare chiar le-a spus sa aduca bani de acasa, fara sa stie parintii, pt. a face o surpriza?!?

groaznic! ii invata sa fure!

michelle

Mergi la inceput