Prietene la bine si la greu - 138
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
am zis ca deocamdata vad mai multe motive sa vreau sa fie fetita, pentru ca probabil s-ar intelege mai bine cu Sandra, s-ar juca impreuna, ar avea aceleasi preocupari, apoi toate hainutele Sandrei le-as folosi si la bebe2 (desi unele oricum le voi folosi, chiar daca ar fi baiat), apoi cred ca ar fi si mai cuminte daca ar fi fetita.
si ar imparti aceeasi camera.
astea sunt parerile mele si normal ca pot fi combatute, sau se pot dovedi neadevarate, mai ales faza cu cumintenia (sunt fete mai rele ca baietii, insa sper a mea sa nu fie ).
insa pe de alta parte, trebuie sa ne ajute si pe noi cineva cu scuturatul covoarelor la batranete, nu?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!!!
Cu intarziere si mii de scuze spun si eu "LA MULTI ANI FULGUSOR DAVID", sa cresti mare si sa fii sanatos!!!!!!
Noi ar fi trebuit sa facem petrecere maine, da ne-am inbolnavit .De 2 zile face febra , nu manaca , stare generala proasta.Ieri am fost la doctor, am primit trimitere la V.Babes cu suspiciune de scarlatina
Nu are scarlatina, are bubite pe membre , bubite si afta in gurita............diagnosticul nu l-am inteles clar....ceva virus......Poimaine ne ducem iar sa o vada, sa luam rezultatul de la exudat, si dc este cazul sa facem analize la sange.Nu avem voie sa iesim din casa, cu atat mai mult sa aiba contact cu alti copii
Ce ma omoara pe mine, este faptul ca o doare rau in gat si nu accepta sa deschida gurita pt nimic, ma chinui sa-i dau tratamentul si sa o fac sa inghita putina supita.......noaptea e jale , ca o doare mai rau, si nu accepta sa bea nici apa
Sper ca de maine sa fie mai bine
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ariadna33 spune:
FELICITARI Ramonika si sarcina usoara! cand te aud cu fetita parca imi aduc aminte de Laurici si ia uite ce mandrete de baiat are! ce-o fi, sanatos/sanatoasa sa fie! a, sa stii ca si baietii bat covoare
PS: daca te-am mai felicitat o data, primeste felicitarile la dublu ca eu nu mai tin minte (in gand sigur te-am felicitat, dar nu mai stiam daca am scris sau nu
si ai mei sunt cu mucii pana la barbie, tusesc, mananca mai putin, se trezesc mai des noaptea si plang mai mult pentru ca se simt evident rau... pentru ca nu au febra nu dau decat nurofen la culcare sa le amelioreze starea de rau si sirop de tuse prospan. trece... sper repede.
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua fetele!!!! Cu intarziere si mii de scuze spun si eu "LA MULTI ANI FULGUSOR DAVID", sa cresti mare si sa fii sanatos!!!!!! Noi ar fi trebuit sa facem petrecere maine, da ne-am inbolnavit .De 2 zile face febra , nu manaca , stare generala proasta.Ieri am fost la doctor, am primit trimitere la V.Babes cu suspiciune de scarlatina Nu are scarlatina, are bubite pe membre , bubite si afta in gurita............diagnosticul nu l-am inteles clar....ceva virus......Poimaine ne ducem iar sa o vada, sa luam rezultatul de la exudat, si dc este cazul sa facem analize la sange.Nu avem voie sa iesim din casa, cu atat mai mult sa aiba contact cu alti copii Ce ma omoara pe mine, este faptul ca o doare rau in gat si nu accepta sa deschida gurita pt nimic, ma chinui sa-i dau tratamentul si sa o fac sa inghita putina supita.......noaptea e jale , ca o doare mai rau, si nu accepta sa bea nici apa Sper ca de maine sa fie mai bine fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Dupa simptomele pe care zici ca le are Maya eu as zice ca are boala "mana, picior, gura:" Boala nu e naspa....partea naspa e ca aftele sunt dureroase...si din cauza durerii nu poate manca...incearca sa o hidratezi...ca asta e cel mai important. si sa treaca repede!
Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata
simina_kin spune:
Doctora a zis ca de la gat i-au aparut bubitele si pe corp.
Da , stim ca trebuie sa ne hidratam, stau cu ceiut/apa dupa ea si o rog sa mai ia cate o gura
Cat am stat eu pe nat am si manacat niste ciulama. Ea s-a suit pe masa si mi-a zis "papam'......mancarica nu a vrut dar a vrut carnita (aripioara).........si am mai incalzit carnita.......a mancat 3 aripioare...asa , cu ochii la mami cum papa
suntem pe drumul cel bun
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 sa stii ca si baietii bat covoare PS: daca te-am mai felicitat o data, primeste felicitarile la dublu ca eu nu mai tin minte (in gand sigur te-am felicitat, dar nu mai stiam daca am scris sau nu |
pai asta si ziceam, ca as vrea sa fie baiat ca sa scuture covoarele...
multumesc de felicitari, da, m-ai mai felicitat o data
simina multa sanatate Mayei.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
simina_kin spune:
Eu nu cred ca te-am felicitat pt samburica Felicitari!!!! daca vrei fata, fata sa fie!!!!
Multumesc pt cuvintele frumoase!.....Multumesc Strumphy
Intotdeauna aici am primit un sprijin moral , o vorba buna, o alinare, tocmai din cauza asta sunt suparata pe mine insami ca intru numai cand "vreau sa ma plang".Si mereu imi zic, de maine nu mai inchid forumul, sa fiu si eu prezenta
Asa de rau mi-a parut cand am citit ca ati avut intalnire cu Ancutza in IOR si eu am ratat
monica_80 spune:
Buna seara,
In primul rand va multumesc din suflet pt felicitarile de ziua mea.
La multi anisori David!!!!!!Sa cresti mare, sanatos si norocos!
Lavinia felicitari pentru nasterea naturala si pentru bb frumos si sanatos! Mai da-ne vesti.
Lumi ce frumos povestesti tu acolo! pisica..catel.. Cum stati cu pregatirile pt petrecere?
Simina imi pare rau ca Maya e bolnavioara chiar de ziua ei, dar poate nu e atat de grav si trec perede nenorocitele alea de afte.
Dana felicitari pt rezultatul bun la dr
Licu super bebe grasunel!!!!!!!!! Tine-o tot asa, titi ruls!!!
Mami fericita de Mariuta
Dozz spune:
Scuze ca scriu fara bold, dar cu litere de tipar, insa asa am tastatura acum.
asadar,
LAVI, felicitari pt bb2, sa fie sanatos. Minunat ca ai nascut natural, eu nu as avea curaj dupa ceza sa ma bag la nastere naturala.
RAMONIKA, eu as face toxo, Doamne fereste de complicatii. Despre 2 fete ai scris fix cum gandesc si eu, dar si mie mi-ar placea bb2 sa fie 51% baiat.
DANA, bravo pt vestile bune si sa ramana bb intors, iar insulina in sertar.
am de scris o postare cu meniuri, dar nu reusesc nicicum, insa mai incerc zilele astea.
RALUCI, cum merge gradi? La noi, plansete tot mai accentuate cu fiecare zi, dar sunt sigura ca in 2-3 saptamani senacomodeaza si ea.
pupici
Biara spune:
La multi ani MAYA, printesa cu ochii albastri!!!!]!!!
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea