Sezatoarea canadiana (216)
Raspunsuri - Pagina 21
Denisam spune:
Donia-mai nou intai iti trimite acasa un Questionnaire-asa i-a venit la sot, si treb sa raspunzi la intrebari-si pe baza lor te cheama sau nu-te poti da ca nu stii f.bine limba, ca in court e un limbaj mai elevat,nu toti pakistanezi ar intelege de ex.. (al meu a mai scapat odata sa mearga ca eram eu in mat leave si el a zis ca e singurul care aduce bani si l-au inteles)-deci intai fac o evaluare, apoi decid pe cine cheama.Bafta sa scapi!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
Donia spune:
Multumesc Denisa, ce bine ca sotul a scapat. Mai vedem ce urmeaza. Eu am scris ca stiu limba, ca daca am marturisit ca sunt RN era mai complicat sa spun ca nu vorbesc bine engleza
Am fost la scoala la assembly pentru Remembrance Day si mi-au dat lacrimile. Au facut copiii o sceneta bazata pe scrisori trimise din transee care m-au terminat. Am cunoscut si 3 veterani, banuiesc ca aveau mai mult de 90 de ani. Ce povesti ar fi avut si ei... Am avut cativa pacienti care au luptat in WW2, sunt uimitoare povestile lor, recunosc ca pe mine ma fascineaza si sunt plina de admiratie. Si de fiecare data raman siderata de absurditatea razboiului...
_carmen spune:
Donia, Iselin, Cge, merci pentru incurajari! Si eu zic ca trebuie sa fie bine, mai ales ca nu avem probleme (din cate stim noi) la dosar.
Ralu, am tot urmarit pe montreal.ro, am vazut ca nu v-am chemat, nu inteleg de ce... Sory.
Fetelor, voiam sa va intreb: am tot vazut la stiri reportaje despre "les indignes" din Montreal, dar n-am inteles prea bine care le sunt doleantele?
Emilly spune:
Buna fetele,
...va mai aduceti aminte de noi?e ceva vreme de cind nu am mai deschis forumul dar iata-ma citindu-va din nou...
Cautam un restaurant, undeva unde sa petrecem seara de Revelion si hop, mi-ati venit in gind.Dupa ani de zile cind am tot petrecut Revelionul pe la prieteni ai apoi organizat la noi am zis ca e momentul sa mai iesim din "birlogurile noastre", sa mai iesim si noi in lume.Voi ce faceti in noaptea de Revelion?
O zi buna tuturor!