Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Ellyshor spune:
Miha
gata, esti in listuta! Felicitari pentru inimioara!
Sarcina usoara in continuare!
Virginia

Eu sunt din partea de Sud a tarii
, si la noi azi chiar a fost un pic soare, si cred ca a fost si mai cald decat in alte parti.
Referitor la spitale, din pacate n-au evoluat prea mult. La noi e cat de cat decent. Prietena mea a nascut anul asta in martie cu doctora mea si a fost chiar ok. Caldura in spital si cat de cat curatenie. Sper sa fie ok si la mine.
Va pup dulce pe toate si va doresc o noapte linistita!

Elly 10+
si Babyboom
tigruta spune:
Buna seara fetele,dar slaba activitatea pe aici..eu am fost ocupata cu nazdravanul de Luca dar voiam sa va zic ca am fost la eco si l-am vazut pe bebe mic cum se misca
deci am fost super incantata..
Virginia tocmai de asta am ales sa nasc intr-o clinica privata din Brasov unde l-am nascut si pe Luca si a fost foarte bine..
Miha ma bucr ca ai auzit inimioara lui bebe si ca totul e bine..
Mi-e o foameeee
asa patesc in fiecare seara..Voi cum stati cu foamea?![]()
Va doresc noapte buna!!!
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
9+
Ellyshor spune:
Neataaa!
Ne-am trezit cam devreme azi![]()
Elena, asa de impresionata am ramas si eu cand l-am vazut luni pe pui dansand si deja maricel. Trece timpul, trece.![]()
Eu pofta de mancare nu prea am, rar imi vine sa mananc ceva si dupa 2 guri, deja mi se intoarce.
Dar rontzai toata ziua: fructe, stricksuri, saratele.![]()
Va pupic dulce! O duminica minunata sa aveti!

Elly 11+
si Babyboom
tigruta spune:
Neatza fetele..
cred ca stati in patut la caldurica si va odihniti..
Duminica placuta sa aveti!!!
10+
2liniute spune:
buna dimineata !!!
elly merci frumos pt messaj, m-a linistit foarte mult, ca e rar cand mi se intampla sa pap ceva cu pofta si mai mult de cateva inghitituri...
o sa merg la cumparaturi poate imi face ceva cu ochiul ![]()
deocamdata beau limonada zilnic si am observat ca nu imi mai sangereaza gingiile ca inainte.. inseamna ca aveam lipsa de vit C ...off o sa-mi cumpar elevit
va pup si sa va aud de bine 
Anca
6+
2liniute spune:
elly sunt burtici noi la subiectul Bebelusul din burtica: Primele batai de inima... care vor naste in iunie, si nu cred ca stiu inca de odiseea mai-iunie, poate le convingi tu sa vina aici si sa le treci pe lista...
spun asta pt ca cred ca se vro bucura sa fie in grupul fetelor care vor naste in aceeasi perioada cu ele... si pt ca mie una mi-a luat ceva timp pana v-am gasit...
aaa si am vesti bune: am inceput sa ma greturi 
pup 

Anca
6+
addya_21 spune:
cioc!cioc!cioc!....mai aveti nevoie de musafiri?daca da venim si noi!cu inima deschisa si cu ganduri bune ne alaturam buchetului de floricele din iunie 2012.
2liniute spune:
addya ma bucur ca te-ai alaturat grupului, esti bine venita 

ti-am lasat un mesaj la celelat subiect despre acid folic
pupici

Anca
6+
virgiL spune:
Buna fetelor!
Bun venit ADDYA 21,baga datele(UM si DPN)sa te treaca EllY in listutza.Sarcina usoara si bb sanatos!
TIGRUTA,la Brasov se poate naste si in apa?Am inteles ca in Brasov si in Constanta ar mai fi o clinica unde se poate naste si in apa.
Noi chiar stam la caldurica,mancam precum niste purcei....iar greturi am doar daca exagerez cu papica.Si ma apuca asa o foame seara dupa ce ma bag in pat
....mai degraba arsuri decat foame...cu greu rezist sa nu rup usa frigiderului. Nimeni de prin Iasi,Bacau,Neamt?
O duminica linistita,va pup pe toate
Virginia
tigruta spune:
Addya bine ai venit si sarcina usoara..
Virginia da se poate naste si in apa, stiu ca sunt doritoare de obicei.
eu optez pt nasterea normala cu epidurala..
10+