Scolari de Iulie - August 2004 * 82
Raspunsuri - Pagina 18
roberta04 spune:
Lia, superb colajul! Matei e operat de polipi la recomandarea a 6 medici diferiti. dar avea toata suita de simptome... sforaia, statea cu gura deschisa, auzul afectat, infectii repetate si persistente...
Cica a fost OK la vaccin azi, chiar am avut emotii, el urla ingrozitor la injectii. Am aflat de la un alt parinte ca doar un copil a plans.. si nu Matei :)
alice2004 spune:
Ce poze faineee !! Brei Lio, da' ma uitai cu maaare atentie si zau daca vrunu din frumosii tai seamana cu tine !! Pupici amindorura si sanatate multa va doresc ! Ah si bai da uei, cind a fost cu otita lui Andrei, ORL-istul asa ne-a spus si noua, sa vedem daca se repeta afectiunile respiratorii si daca nu o fi cazul de scoatere de polipi ! Eu insa am refuzat categoric operatia aceasta, in plus, cum a spus si Roberta, nici Andrei nu sforaia si nici nu respira pe gura noaptea ... seamana cu taxu la probleme din acestea care tin de nas !! Si bai da uei numero 2, eu am ajuns in copilarie tot la orl-ist pentru ca polipii imi invadau canalele urechii si ma trezeam ca nu mai auzeam nik pentru ceva timp, doftorul a zis "operatie", io m-am crizat rau de tooot, eram ceva mai mare parca, nici nu-mi mai aduc aminte, clasa a treia, a patra poate ... mama nu m-a dus nici ea la nici o operatie, in timp polipii s-au retras (sau am crescut io ) si asta a fost tot ! Nu am suferit toata viata mea de nimic, cu atit mai putin de raceli repetate si nas infundat !
Acu tu faci cum crezi de cuviinta, sa mai tinem cont si de vremea asta nasoala pe care o traiesc copchii nostri, azi sint douaj de grade miine poimiine patru-cinci, cum dreq sa nu li se dea peste cap organismele lor mici ???
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ... mai revin io !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
Dorsilia spune:
Alice, taman de la tine lovitura sub centura...adeca ai mei copii, de care zisesi ca-s frumosi, multumesc pt compliment, nu seamana cu mine nicidecum, de unde rezulta ca io-s o urata???
edit: acu serios vbind, Dea e leita taicasu, dar leita, copie la indigo, iar Danu seamana cu frate-meu, (iar fratemeu iarasi nu seamana deloc cu maicamea si nici cu taicameu, eu is leita taicameu in schimb)
alice2004 spune:
Ahahaaaaa, veeeezi ?? Moam, ce oki fin am !!
Acu sa fiu sincera, m-am uitat cum am spus cu mare atentie la albumele tale si dap, tu esti bruneta focoasa pe cind ei blonzi si rotunjori ! Observi ca nu am spus urita, dap ??
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Aide, mey, ca tu si fratele tau semanati destul de bine, dar copchii sint clonele sotzului tau !!!
Alice si Andrei
Dorsilia spune:
oricum ai da-o e lovitura sub centura, mie mi se spune ca am fost doar incubator...pt mine conteaza sa fie ei sanatosi, sa semene cu cine o vrea D-zeu
acu am o alta pb arzatoare: sa-i cumpar sau nu scolerului batista bebelusului? ca sa-i aspir mucii ca deja s-a saturat de suflat
szivarvany spune:
bastista inca e deplansa/regretata de giulik, dar cum ea e doar puturoasa, i am aratat ca scrie ca e pana n 6 ani
dar sigur as scoate o daca treaba ar fi nasoala, ca se poate folosi
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
alice2004 spune:
La noi batista bebelushului sta si acum nefolosita in cutia ei chiar din ziua cind am cumparat-o, Andrei nu a stat ever sa ii pun chestia aia in nas !!
Cit despre lovitura sub centura, pfff, sa fiu a cui sa fiu daca asa am vrut sa sune, imi pare rau ! Data viitoare o sa fiu mai atenta !
Alice si Andrei
g_ioana spune:
Salutare,luni este o zi tareee luunga pentru mine,semestrul asta.....meii cine spune ca stangaci scriu urat se inseala amarnictoti studentii mei stangaci scriu foarte frumossi foarte repede,mai ales la tabla...si sunt si printre cei mai isteti!
Lia sunteti foarte frumosiio zic sa-i cumperi batista bebelusului poate daca-l ajuti sa scapi de secretii se insanatoseste mai repede
hai pupicei,revin maine cu bateriile incarcate
Dorsilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alice2004 Cit despre lovitura sub centura, pfff, sa fiu a cui sa fiu daca asa am vrut sa sune, imi pare rau ! Data viitoare o sa fiu mai atenta ! |
stai relaxata Alice, pe bune, chiar glumeam, m-am obisnuit deja de 7 ani si ceva de cand il am pe Danut si de 4 ani si ceva de cand o am pe Dea sa mi se spuna ca nici unul din copii nu imi seamana, dar ca seamana leit cu taicasu fata iar baiatul..... Zau ca la inceput ma strangeam ca ariciul cand auzeam, pt ca in mod reflex toti ne dorim la nivel subconstient macar ca in copiii nostri sa se reflecte macar o parte din trasaturile noastre fizice, din infatisare, din fenotip. Ei bine rational si logic gandind, consider ca e ceva oarecum arhaic intr-o asemenea expectanta. Acum daca ma intreaba cineva ii pot spune cu mana pe inima ca ma bucur sincer ca astia mici nu imi seamana, nu ma consider neaparat la nivel de infatisare un individ de succes. Nici taicasu nu e. Dar la astia mici macar genele s-au combinat, Slava Domnului, de o maniera care sper sa le asigure o viata mai de succes decat am avut noi, parintii
m-am saturat de suflat muci, si de frig, si de perspective, pt ca la scoala a zis invatatoarea ca sunt extrem de multi copii bolnavi ba cu viroze respiratorii, ba digestive, unii vomita, altii stranuta muci pe pereti la propriu; stiu cum este pt ca si Dea acasa stranuta azi de-i sareau mucii la juma de metru. Noroc ca s-a prins si stranuta in servetel, pe care-l umple. Azi a reusit sa si tuseasca pana sa vomite pe jumatate pranzul ce reusise totusi sa-l manance
Daca maine nu e mai bine, Alice, te rog sa-mi dai un set de cercuri sa plec pe imas cu ele
noapte buna