Nasterea la Arcadia - Iasi (21)
Raspunsuri - Pagina 14
madline82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlynaB
Sper din tot sufletul sa treaca...si sa revina la tzitzica. Mie imi e frica mai mult sa nu pierd lapticul daca el tot refuza sa pape, stiu ca nu e aceeasi treaba storsul cu suptul. Mai devreme m-am dat cu miere de albine pe sfarc, ma gandeam ca daca da de dulce o sa puna gurita dar nimic.....urla cat il tine gura. Nu i-am dat nimic sa pape de la ora 2..... mi-e si mila de el sa il mai tin asa flamand...Nu stiu ce sa mai fac...... |
Si eu sper Alina, sa treaca repede, repede.Pacat ca nu a intrat si ionela azi, sigur te ajuta ce spunea ea..oare semne de nastere?
AlynaB spune:
Are 2 ore de cand plange...... M-am stors si i-am dat in bibe, restul am completat pana la 220 ml cu Lp...s-a mai linistit. Daca nici la noapte si nici maine nu vrea....gata.Nu mai incerc, saracul este terorizat cand il iau in brate, ma impinge si vrea la oricine altcineva , numai la mine nu......
ionelamaria spune:
Ionela nu naste ( chiar daca acum cronometreaza contractii), nu naste pentru ca nu e conform planului, deci calm.
Ionela e insa in puseu de tacere si vorbeste numai intrebata( probabil hormonii de gravida sunt vinovati)
Pup
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Ionela nu naste ( chiar daca acum cronometreaza contractii), nu naste pentru ca nu e conform planului, deci calm. Ionela e insa in puseu de tacere si vorbeste numai intrebata( probabil hormonii de gravida sunt vinovati) Pup Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor |
Ionela, vrei bataita la fund? Ai noroc ca e bebe in burtica! De ce esti asa tacuta su suparacica? Noi te pretuim mult, ne-ai dat mereu atatea sfaturi pretioase..off, imi pare rau ca te fenteaza hormonii
Intrebare: Am de 2 nopti de cand ii dau la fata sa suga si se ineaca, azi dim am folositr batista bebelusului pt prima oara, mare lucru nu a iesit, se aude ca un horcait intre nas si gat..ca si cand ar avea flegma..sa ma ingrijorez?? Ideea e ca nu prea poate sa suga din cauza asta!
Ionela, dar de ce cronometrai contractii? Vezi ca abia maine e 6 oct, zi-i lui Tudor sa mai astepte!
LenaC spune:
Neata girls
Hellen79, sunt exact aceleasi conditii si pentru gemeni? Adica 2500 grame si 36 sapt? Poate fac astia vreo exceptie?
Parerea mea este ca oricum nimic nu este intamplator, deci daca e sa nasti la Cuza totul o sa fie bine. Important este sa nu te stresezi si sa te gandesti la ambele variante. Eu asa am facut
Cam asta ar fi listuta:
Maia,
Ana,
Madalina
Adelina,
Brandusa
AlynaB, e asa dureros ce povestesti tu, sper sa fie totul bine.
Ionela, eu te inteleg .
Si ce a iesit la cronometrat?
Vezi ca ai promis ca nu nasti inaintea mea?
Ar trebui sa ma grabesc?
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
ionelamaria spune:
pana la 2 am cronometrat si , desi nu erau dureroase erau regulate (ajunsesem la 7 linute) apoi s-au rarit brusc( la 15 min ) asa ca m-am bagat la somn.
Starea mea e aiurea, dar imi trece
Mada , urmareste exact ce simti in san cand se ineaca fata. Nu cumva a crescut fluxul fix cand se ineaca. Prolactina creste noaptea si e posibil ca aici sa fie problema
LenaC spune:
citat din mesajul lui ionelamaria pana la 2 am cronometrat si , desi nu erau dureroase erau regulate (ajunsesem la 7 linute) apoi s-au rarit brusc( la 15 min ) asa ca m-am bagat la somn. Starea mea e aiurea, dar imi trece Mada , urmareste exact ce simti in san cand se ineaca fata. Nu cumva a crescut fluxul fix cand se ineaca. Prolactina creste noaptea si e posibil ca aici sa fie problema Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor |
Prevad un travaliu rapid si nedureros pentru tine
Lena - 39+
Tic-tac, tic-tac
madline82 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria pana la 2 am cronometrat si , desi nu erau dureroase erau regulate (ajunsesem la 7 linute) apoi s-au rarit brusc( la 15 min ) asa ca m-am bagat la somn. Starea mea e aiurea, dar imi trece Mada , urmareste exact ce simti in san cand se ineaca fata. Nu cumva a crescut fluxul fix cand se ineaca. Prolactina creste noaptea si e posibil ca aici sa fie problema Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor |
Ionela, acusi nasti, cred ca max intr-o sapt, zise-i eu "mama omida" .Asta nu poate fi decat de bine, tudor e baiat voinic si abia asteapta sa o vada pe mami!
Cat despre problema mea sunt in ceata totala, prin somn nu mi-am dat seama ce si cum, pt ca fata doarme cu mine in pat, de cend cu puseul asta urat, se foieste pana ajunge lipita de mine. I-am dat sa suga si acuma dimineata si vad ca face la fel, se ineaca si nu mai vrea sa suga.
ionelamaria spune:
Mada, pe fondul puseului o fi crescut lactatia si se ineaca de la flux. Schimbati pozitia. Pune fata pe burta ta si vezi daca tot asa face cand suge
ionelamaria spune:
Despre nastere. Dr mi-a "sugerat"sa mai stam cuminti o sapt, sa ajungem la 38. Eu nu stiu ce vreau... ca eu nasc la anul... s-a blocat deja creierul si sunt total aeriana. pasesc penste lucruri