Am nevoie de ajutor urgent.va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lego92 spune:

ce a avut stefan?

Mergi la inceput

http://www.99poze.ro/Poze_933713116/
aici sunt pozele de la analize.daca puteti sa imi dati cateva sfaturi sau daca pare ceva in neregula as aprecia foarte mult sa imi spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

esti sigur ca nu ai baut vreun ceai sau nu ai mancat ceva inainte analize... asta ca tot ai zis de glicemie... ai mers chiar doar cu apa potabila in stomac la analize?!

Nina, 28+,

Mergi la inceput

da,luasem dimineata la 9 1 nurofen cu apa,pe la 1 dupa masa le.am facut.atunci mi.a luat si urina.a zis ca poate sa imi ia si atunci.nu a fost prima urina.deci a fost cam a 2a urina + apa de la nurofen

Mergi la inceput

mai mi.a zis 1 doctorita de la carol davilla ca nu am de ce sa ma ingrijorez si ca nu vede nimic rau in analizele mele.pot fi valorile alea si din cauza apei care am bauto?

Mergi la inceput

pai daca un medic a spus ca nu vede nimic in neregula si tu crezi ca e ceva..mergi la lat medic.... apa chioara nu cred ca poate da modificari ale glicemiei, ca eu de asta ma intrebam daca nu cumva ai mancat ceva inainte ...

Nina, 28+,

Mergi la inceput

stiu dar ma refeream la valorile din sange,nu cumva le poate schimba si apa?

Mergi la inceput

nu..si oricum nu par cu mult diferite de cele normale, numai un medic le poate interpreta, daca nu esti multumit de primul medic mergi la al 2-lea

Nina, 28+,

Mergi la inceput

mi s.a zis ca nu e bine sa le faci la ora 1 dupa masa,prima urina de dimineata,nemancat nebaut,deci par in regula nu?doctorul mi.a zis ca nu e nici o problema.

Mergi la inceput