Recomandari pensiuni pentru Craciun?
Dragelor,
desigur ca pot vedea pe diverse site-uri ofertele dar as avea nevoie de sfatul vostru. Adica, daca ati fost acolo si v-ati simtit bine, conditiile de cazare decente (curat, apa calda si caldura), mancarea ok (avand in vedere ca mergem cu copiii de 1.5 si 5 ani), eventual sa aiba ceva amenajat pentru copii, loc de joaca sau posibilitatea de a ne plimba cu sania, etc.
Ca si perioada am vrea sa fie in jurul Craciunului (adica ceva de genul 23 dec - 27 dec) iar ca zona, Moldova, Bucovina, la pensiuni.
Si evident, important, sa nu fie ceva foarte scump, nu ma trimiteti in Poiana Brasov sa coste nu stiu cate msute de euro, trebuie sa fie un pret decent.
Ceva sugestii?
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
Raspunsuri
carmaw spune:
Mai eu am gasit ceva prin Bucovina dar gusturile noastre sunt diferite caci eu nu am bebelai si in plus ma mai gindesc inca caci vad ca parca nu sunt interesati de oaspetiLa unii program de Craciun inseamna consumul de jumari si cazare...in rest nexam!!
Ar trebuii sa stie si madame Udrea cum ma rog eu de tipa de la pensiune sa mi dea un raspuns(de 3 zile ii scriu neincetat de raspunsul ei depinde la ce pret gasesc eu niste calatorii cu avionul...care se stie ca se scumpesc in fiece zi ce ne apropiem de Craciun)
Sotul meu nu vrea sa mai astepte zice ca sunt banii nostri si ca ar trebuii sa fie interesata de cite pers vin si mai ales de ce tarife ne face pt extensie Craciun
Uite asta i romanica
marylenac spune:
...pai tocmai asta e, nu suport oamenii de genul asta, adica cei care nu isi dau interesul sa traga turisti. Eu cred ca acea gazda ar trebui sa fie ospitaliera, atenta, primitoare, ca doar de-aia bat sute de km pana la ea, sa zicem....
Si apoi sa ajung acolo si sa constat ca am platit ceva care in realitate nu corespunde ofertei.... nu, multumesc.
Deci astept sugestii de la cineva care a stat intr-o pensiune, unde s-a simtit bine, nu si-a facut nervi din cauza ca gazda s-a ofuscat ca deranjat copilasul meu, nu stiu ce carpeta de la locul ei, cum am mai citit aici pe forum.
tzuc spune:
Buna,
Recomand Pensiunea Boculet din Gura Humorului (cauta pe google).
Am fost in August o saptamana (cu copil de 4 ani), a fost superb, este situata pe dealul alaturat de partia de ski ( fata in fata), ai o priveliste minunata asupra orasului, pana departe in zare, gazdele minunate si ospitaliere, au tot confortul necesar, o bucatarie utilata cu tot ce trebuie pt turisti, un living mare cu mese unde se poate servi masa, terase, 2 foisoare.
Iarna cred ca e o splendoare curtea din spate..fiind in panta..copii pot sa se dea cu sanita...plus imprejurimile pt plimbari.
In curtea din spate au si o casa tipic bucovineana care se inchirieaza toata, mobilata rustic.
Succes in alegerea potrivita!
marylenac spune:
Multumesc, Tzuc, ceva de genul acesta caut. Acum ma uit pe site....
Laura25 spune:
Noi am fost anul trecut aici un we : http://www.pensiuneamugurdefluier.ro/ A mai fost recomandata, cred ca a fost chiar un subiect dedicat pe DC. A fost super din toate punctele de vedere.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
stela30 spune:
Am intrat pe acest forum cu gandul sa deschid un subiect asemanator pentru ca ma intereseaza si pe mine o pensiune pentru craciun doar ca in alta zona a tarii.
In zona straja sau sibiu sau imprejurimi. m_ar interesa un loc in care si cei doi copii de 11 si 8 ani sa aiba locuri de distractie.
Scuze daca m_am bagat peste alt subiect