Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
crissteo spune:
Crissy, valeu cum poate sa arate tortul.
Am ametit numai cand l-am vazut, ce sa mai zic ca-mi ploua in gura! Multumesc mult de tot.
Eu as incerca reteta de catina cu miere, dar nu am salvat reteta. Tocmai mi-a trimis mama niste catina, dar am uitat ca voi ziceati ca se poate prepara
Multumesc de incuarajari Crissy, sper sa eu sa nu fie nimic la rinichi si asta le doresc si fetelor cu problemute si tie cu Bea. Doamne ajuta sa fie totul bine. Ai doua comori de fete, una mai frumoasa ca alta.
Astazi e Acoperamantul Maicii Domnului, e cu cruce neagra, dar eu am decis sa nu fac treaba multa.
Astept sa vina tati de la serviciu, poate ajung si eu la mall putin fara toti baietii dupa mine, asa sa ma relaxez un pic si sa le cumpar cate ceva mai grosut un pic, adica un pantalon Albet si cadou mic pentru sora mea. si sa ma uit de o geaca pentru mine.
Acum ma apuc sa inlocuiesc hainele lui Albert, pe cele subtiri cu cele groase, sa vedem ce iese, ca Albert plimba aspiratorul si Teo vrea afara, dar e pedepsit.
Sa am spor, nu?
Va pupam.
racusor2010 spune:
NEata
m-am uitat la episoadele din anatomia lui grey, sezonul 8
astept sa se trezeasca baietii mei, a venit tati acasa Andrei a fost atat de fericit dimineata cand l-a vazut, numa radea , zambea, l-a recunoscut din prima si ne tot punea sa ne pupam nici nu l-a interesat ca a plecat bunica bunica tot incerca sa ii zica ca pleaca, el a zis pa, a facut cu mana si la revedere, nu l-a mai interesat
apoi ne-am jucat si de la atata emotie pe la 10 si ceva s-a culcat...deci azi doua somnicuri si la noapte
va doresc un weekend minunat!!
tre sa imi fac curaj sa scot si eu masina de la naftalina, am un moulinex cred, cine mai stie si sa vad daca gasesc carticica cu retete, sa fac painica...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crissy77 spune:
eladea, data viitoare imparte aluatul in doua, pune jumatate in tava de pizza, cealalta jumatate poti face asa.
crissteo, sa fie sanatosi cu totii. Bine ca ai zis de sarbatoare, chiar daca e cruce neagra, e sarbatoare mare totusi. Eu am sa fac de mancare ca nu avem nik. Retete de miere cu catina gasesti pe net. Eu nu am facut dupa o reteta anume, am pus din ochi. Am respectat doar cu pusul la frigider si lasat sa se macereze.
Oare cand le putem da la delfinasi pui cu smantana? Ca am un piept (de pui) si vreau sa-l scald in smantana.
paula_m spune:
Crissy, ce inseamna pui cu smantana? Tocanita cu smantana? Si de ce nu avem voie sa le dam copiilor? Adica eu i-am dat si pui si smantana si tocanita de pui cu smantana...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
crissy77 spune:
paula, da, un fel de tocanita. Eu fierb carnea si la urma pun un amestec de smantana, faina (sa se ingroase un pic) si ou. Intrebam pt ca mi se pare o mancare cam grea si grasa pt ei. O sa testez azi daca ii place.
eladea2005 spune:
crissy, uau...ce-mi faci... o sa incerc, desi cere mai multa munca...
eu smantana in mancare i-am dat demult...daca a mancat sarmale, de ce n-ar manca smantana?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Oare cand le putem da la delfinasi pui cu smantana? Ca am un piept (de pui) si vreau sa-l scald in smantana. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
eu i-am facut tocanita si cu pui si cu curcan ...si cu smantana evident
chiar azi i-am dat doar ca noi nu mai avem pofta de mancare de cand cu mucii astia papam aprox 50-60 gr la o masa nu stiu cu ce traieste...
eu pun ceapa taiata marunt in ulei si apa 5-10 min pe foc sa se inabuse apoi adaug carnea taiata cubulete si adaug apa si o las sa fiarba bine de tot apoi adaug putina faina amestecata cu apa rece iar la sfarsit pun smantana si patrunjel - Crissy asa nu mi se pare grea deloc pentru stomacelul lor
no' azi mergem la Ramona suntem invitati la un gratar - vremea tine cu noi am cumparat curcan si pui sa le putem da si la pitici deci Matei nu sta bine la capitolul mestecat carne asa ca ne caram si cu lenderul dupa noi
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
CRISPRO ca Vlad a mancat mai bine.
Distractie placuta la nunta
Iuliana mami fericita de minune Tudor
Alice_Elena spune:
neata
eu am facut ciorba de perisoare si ardei umpluti. am faacut si 2 cu carne de pui pt mandra, care intre timp s-a trezit si a dus-o marius afara sa pot sa imi termin treaba.
asa ca acum stau in canapea, imi termin cafeaua si ma uit la handbal. HAI CONSTANTA!!
distractie placuta cristina. si oana, ramona la gratar. vreau si eu un mic
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+