Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

hello

ieri seara am pus o tura de gogosari in otet
iar in seara asta mai pun o tura din gogosarii lui Crissy

noi suntem mai bine, mancam mult mai bine, inca nu asa cum eram inainte....dar medicul lui Matei a avut dreptate pana la urma si a meritat sa incercam un alt tratament inainte de antibiotice

Bambi am sa incerc ceapa in locul Vibrocilului

Ramona astept o poza special facuta pentru Matei : Raisa, tu si Minnie
va pup fetite dragi(+Dani) si sa aveti drum bun maine

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragelor,

facem si noi act de prezenta. Victor doarme, azi a adormit singur dupa ce a povestit vreo 30 de minute in patut. Eu il ascultam in interfon si ma distram de numa'

Crissy, ce bine ca n-a avut nimic Bea . Ce tragedie cu biata mamica, mi-a trecut prin cap ca poate e aceeasi chestie de care pomenea si Bumblebee...

Cris poze inca n-am nici de la nunta din iunie la care am fost nasi Sper sa primesc in curand si va arat de la ambele. In schimb te-am vazut pe tine ce frumoasa ai fost la nunta din Reghin

Rody un si o imbratisare pentru tine. Cred ca la un moment dat se acumuleaza prea multe si te simti coplesita de toate. Dar sunt convinsa ca o sa iti revii, pentru ca ai asa persoane dragi pe langa tine care o sa te ajute sa vezi din nou viata in roz (inclusiv noi )

Ramona, distractie placuta la Paris!

Pupam toti delfinasii bolnaviori, sa treaca odata mucisorii si durerile de gat!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Multumim fetelor.
Oana, promit ca facem poza.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Merci de complimente, fete! Si ca m-ati dansat.

Krys, un mare pt tine, ca esti o draguta.

Ainotna, sanatate multa si baietilor tai. Si tie spor la cumparaturi!

Rodi, eu asa bine iti inteleg starea ( ca io mai mereu is plangacioasa si depresiva). Dar pe tine nu te prinde starea asta, tu esti mereu vesela, plina de viata. Of, si ce rau a dormit si Isa, exact asta iti mai lipsea.

Tu, eu asa usurata ma simt cand va zic voua ce am pe suflet, ce simt, incat parca imi trece cand ma descarc si cand simt ca sunteti alaturi de mine. Si imi e bine sa stiu ca nu sunt singura cu suparari, cu mini-depresii, cu tot felul.

Laurika, haha, deci te-ai descarcat cu aruncatul telefonului. Si totusi, pe voi nu va tine supararea, ca vad ca munciti la bb2

Da ce de bolnaviori!!! Eladea, deci voi si cu febra. Offff!

Bambo, cum mai e David? Tot catarator? Si Antonia la gradi?

Bambi, multumim de pont!

Ramona, vacanta placuta!

Ilinca, bravo pt Victor ca a adormit singurel!

Oana, ce bine ca si-a mai revenit Matei cu mancatul! Si ca e mai bine!

Eu sunt cu v in pat, il pazesc. Si ma pun pe citit supernanny.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Cristina, stii ca toate te vom dansa nu ?

Si eu am dansat-o

Crispro - wow ce bine arati, esti o frumoasa si ai o familie minunata, iti urez sa te bucuri din plin de ea, de fiecare clipa petrecuta cu cei dragi!

Ilinca - sa va traiasca finutii. Asteptam pozute
Bravo Victor, tot asa sa o tii

crissy - bine ca nu s-a intamplat nimic, o fi amortit mititica

cristina serban - si eu ma intristez cand raman in cate o seara singura, dar in acelasi timp il si incurajez sa faca si alte activitati (de ex. in seara asta are tenis, aseara a avut treaba cu un coleg la un proiect, mai nou s-a inscris la master anul asta). Oricum ma gandesc ca e mai greu cand ai 2 puiuti si esti singura cu ei.

laurika - succes si voua, sa ne dai vestea cea mare cat mai repede

eladea - felicitari pt nr 10! Noi ne-am intors din Antalya cu cotisorul nr 7

crispro, ainotna, eladea, laurika, bambi - multa sanatate puiutilor

ramona - drum bun si sejur placut la Paris! Te invidiez ca ajungeti la Disneyland

Azi am iesit in jur de 12 afara, si vazusem la laptop (stiti gadgetul ala de pe desktop) ca sunt 4 grade! Ei bine, cred ca erau 24 si no ieram infofolite bine, ne-am dezbracat rapid ca ma inaduseam.
Noi tot cu tuse suntem, azi ajungem la dr. sa vedem daca nu e altceva mai grav

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mara nu a vrut sa se culce la pranz. M-am enervat ca aveam atatea de facut si sunt si obosita. Acum ma doare capu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

aoleo, tina, , chiar asa rau a sunat mesajul meu???? Pe mine nu m-a deranjat, dar nu-mi pot tine "gura", deh, defect profesional

Recunosc ca m-a deranjat pe moment, dar si faptul ca nu am timp sa invat atatea lucruri de atata timp.....
Nu vreau sa te supar!!!

Mergi la inceput