Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
Alice_Elena spune:
Neata!
S-a trezit mara la 6 cu chef de vorba. Nici nu stiu de cand era treaza ca eu am deschis ochii si ea se uita la mine :)) o fi simtit cutremurul?
In fine de la 6 la 8 s-a tot foit, nu isis gasea locul. Cred ca mai si atipea ca statea nemiscata 5 min apoi se ridica in fund si vorbea
nu a plans nu s-a matait, doar ca era treaza.. La 9:45 s-a trezit de tot.
Bebele cel nou se misca TOT TIMPUL. Sau ma rog, mult. Mara nu se misca nopatea daca ma duceam la baie. Asta imediat imi da de stire ca l-am trezit.
Va multumesc fetelor dar inca nu vreau sa fiu nevoita sa port cizmele cele frumoase :)) sa mai stea putin sa astepte, sa fie cald
Anca, pupam flacaii sa se faca bine repede. Nu l-ai mai trimis pe sasha la mama ta?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
24+ 
ainotna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena Neata! Anca, pupam flacaii sa se faca bine repede. Nu l-ai mai trimis pe sasha la mama ta? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+ ![]() |
Ba da, l-am trimis, Sasha e la Constanta de duminica
Acum ma pregatesc sa plec singura la cumparaturi
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ainotna
Ba da, l-am trimis, Sasha e la Constanta de duminica Acum ma pregatesc sa plec singura la cumparaturi ![]() |
TE INVIDIEZ...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
:)) in weekend ajung si eu la cta,abia astept.
ieri vorbea marius cu un prieten care are o fetita de 9-10 luni, si ii spunea ala ca e fisa la mama lui (care nu sta in acelasi oras cu ei.. sta cam la 40 de km) de 2 zile si ca va ramane acolo o perioada iar el o va vedea doar in weekend. era sotul meu tare indignat "cum ma sa stai fara copil atat???" 
la anu prin august o sa aiba marius niste examene, si i-am zis ca plec pe la inceputul verii cu copiii la cta, ca sa poata sta linistit sa invete. aaaa ce mi-a facut :))) cum sa ii iau copiii sa plec, ca nu o sa il mai cunoasca cand ii revede 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
24+ 
laurika1982 spune:
Clar e ceva in aer...
Rody:de ajuns sigur ne ajung noptile nedormite, agitatia, alergatura..si cand ajungi sa te obisnuiesti asa, cand ai pe cineva sa se ocupe de macar o parte din treburi parca te simti inutil.
Fi-miu tot are muci, nu febraa, nu tuse..nush de la ce or fi,ii bag ser ii scot mucii si cam asta e, de vreo 2 ori pe zi.
A avut sotu niste cursuri vreo 3 sapt si am avut masina la dispozitie.m-am plimbat cu fi-miu:D.acum e ciudat ca stau in casa :).
Alice :pupam bebele miscaret.trece timpu repede si mai e putinana il vei tine in brate.
Ati vazut ca a nascut Nicoleta Luciu?Mare curaj a avut:)
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
bambi_bv spune:
Neata fetelor!
Eu sunt inca la recuperari dar am vrut sa intru sa va scriu doua vorbe celor care aveti delfinasi muciosi:
Matei sambata seara, asa din senin, a inceput cu o gramada de muci, d-aia de ii curgeau si se faceau lumanari pe buza de sus.Sambata spre duminica seara am tot incercat sa il aspiram, fara succes, abia a reusit sa doarma ca nu stia sa respire pe gura.Din cand in cand se enerva ca nu poate respira si dadea cu suzeta de pamant ca ar fi vrut sa o tina sa adoarma dar nu putea respira.
In fine, ce vroiam sa zic e ca in seara respectiva i-am pus ceapa taiata intr-un castronel exact la nasul lui. Am schimbat-o de cateva ori.Ideea e ca pana dimineata s-a desfundat.Toata duminica i-au curs intr-o veselie (extrem de multi) insa nu se mai infunda.Si duminica de cate ori dormea i-am mai pus ceapa la nas.In urmatoarea seara a dormit fara probleme si ieri nu mai avea decat foarte foarte putini muci.
In toate zilele astea nu i-am dat decat de 2 ori cu Vibrocil in nas, si asta dupa ce simptomele se ameliorasera (ca nu aveam in casa si nu am apucat sa cumpar decat duminica dupa-amiaza).
Poate va e de folos ideea (stiu ca s-a mai discutat despre metoda pe aici).
Va pup!Revin
ainotna spune:
Ce speriat e Marius, cum sa nu-l mai cunoasca copiii?
Fiecare face cum simte si cum e cel mai bine pt intreaga familie
!
Chiar ma gandeam daca o sa i se para ciudat lui Bogdan ca vara in timpul saptamanii noi am stat mai mult la Ct si sotul la Buc, dar stie foarte bine care e locul lui tati, face deosebirea intre noi=mama, tata, el si Sasha si restul lumii. Am avut putine emotii cand ne-am intors la Buc, pt ca si Bogdan si Sasha erau obisnuiti acolo, cu bunica-sa, bunica-su, frate-miu(care venea si el foarte des la noi) dar nu au fost probleme de acomodare, din fericire
Hai ca am plecat!
eladea2005 spune:
BAMBI,postasem si eu cu ceva vreme in urma un articol pe tema asta...
ceapa desfunda bine intr-adevar...eu le dau copiilor cand au muci curgatori, trasnaprenti, granule homeopate ALLIUM CEPA(care e de fapt ceapa binecunoscuta...
)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ramonavlas spune:
Crissy, aseara am vazut si eu despre cine e vorba de pe celalalt forum....de atunci, tot la ea ma gandesc, pe cuvant ca nici nu am dormit bine. Nu imi vine sa cred, atat de tanara, cu o familie frumoasa si totusi...Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Noi ne-am trezit la 6.30 din motive de analize. La 7 eram la laborator, i-am facut coprocultura si exudat. Pe vineri sunt gata.
Azi mergem la un bebe si diseara facem bagajele.
Maine la 11 suntem la aeroport si poimaine pe vremea asta....va facem cu mana de la Disney! Ma bucur mai tare ca un copil...
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010