Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Crissy, pupam pe Bea! Poate i-o fi amortit mana, draga de ea!

Tina, nu ai deranjat pe nimeni, nici vorba!

Copilul meu are muci garla, nu ma lasa sa ii scot/aspir. Asa ca ii sterg intruna, ca ii curg. In rest nu are alte simptome. Doar maraieli fara numar in somn... multe de tot.

Ilinca, ia sa te vedem nasa.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata dragele mele… Bem o cafea impreuna? Crissy hai noroc...

Eu am avut un we plin, nu am mai apucat sa intru. V-am citit aproape la zi dar nu stiu cat am retinut… deh, is blondutza...

Denisa, imi pare tare rau de ce am citit despre voi. Eu una sunt uimita, se pare ca unii barbati chiar sunt orbi si nu vad cat de norocosi sunt. Tu esti o frumoasa, o superbitate de fata, o mamica responsabila si grijulie…Nici nu stiu cum sa te incurajez mai bine. Sunt convinsa ca iti e foarte greu si orice am spune noi tot sotul e cel care iti poate lua povara din suflet. Eu as incerca sa discut cu el, linistit si calm, sau in cele din urma cu multi nervi, dar i-as spune tot ce am de zis, tot ce simt si as cauta sa ajungem la o intelegere, la o solutie. La noi cand se agraveaza problemele, doar asa il pot trezi pe al meu sot la realitate. Iti urez multa putere mami si sotului tau multa minte sa te poata intelege, sa te poata pastra langa el.

Paula, citesc de Raul nazbatiosul. Iti urez rabdare mami, nu exista solutii miraculoase, incearca sa-I distragi atentia cu diverse chestii. Eu am observat la Riana comportament de genul asta cand se plictiseste de ceva. Prin urmare, schimbam camera, iesim afara… aduc o jucarie noua, ma fac ca strig pisica, catelul de la geam..etc… si se rezolva.

Rody, citesc ca nici tu nu ai o stare prea buna…uffff, si mai citisem si ieri de cateva fete, ce aliniere de planete ne perturba asa… Incearca sa te detensionezi, profita de mami tau ca e la tine si lasa totul in grija ei, gateste-te, fugi prin magazine, pe la prietene….poate poate te redresezi.
Nici eu nu am o stre prea buna.. ieri seara m-a palit plansul, asa din senin, si ce m-a declansat a fost faptul ca sotul a zis ca seara dupa ce vine de la munci trage o fuga la tara. In sinea mea m-am gandit “iar peaca???” Nu ne-am certat, nu a fost nic, doar imi plangeam de mila mie cred, asta dupa ce si in we am fost singura cu copii. El pentru mine e cheia echilibrului meu si cand lipseste ma pierd…

Mycya, ce tare esti ca vii iar in tara. Si unde mai pui ca vii si pentru petreceri…hihihih… Bravo mami! Stati mai mult sau doar asa o fuguta?

Sorina goga, Doamne ajuta, success la bebe 2.

Sanatate multa muciosilor, si celor cu rosu in gat si cu tuse!

Si noi avem un coltisor de molar iesit. Si celalalt sta sa rasara si el. De asta avea fata mea accese de plans inexplicabile cateodata…

Cris, si eu te-am dansat din sageti, hihihi… Foarte frumosa esti, si te invidieeeez nespus pentru parul tau. As mai zice ca imi vine sa te bat cateodata. Esti ca un copil incapatanat…te complaci intr-o situatie nu tocmai buna, te multumesti cu putin … cand tu mami poti avea totul. Hai te rog… te roggg… fa un prim pas pentru un nou inceput. Schimbati lucrurile pana nu e déjà prea tarziu. Am un caz apropiat, de prieteni, care au ajuns acum sa-si dispute casa si copilul. De asta tot insist! Iarta-ma te rog pentru indrazneala. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

ntNeata!

Sorina, sa fie cu ochi!!

Crissy, si eu mai am momente cand il sucesc pe V numai ca sa nu stea sa-i amorteasca mainile, ca mie mi se pare tare neplacut, mereu m-am intrebat daca lor le amortesc membrele (ma intreb pt ca na, centrii nervosi care percep durerea nu sunt complet functionale).
Ma bucur ca nu a fost nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Dam si noi cafeluta!!
Cris: si eu am meciuri cu sotul.. ca deh, copil, casa..ca nu e facut curat, ca afara in curte e dezastru..ca nu plecam in concediu..Cred ca avem nevoie de o pauza cateodata..o sa treaca toate.eu recunosc ca am spart un telefon la nervi acu o saptamana .nu era domnu sot acasa, isi luase talpasita de nervi, si eu eram un car de nervi..a venit mai devreme acasa de la munci ,era vreo 3 si el avea chef sa spele geamuri..se mai oprea gazul , si i-am zis doar:vrei sa-ti desenez ca e oprit?s-a enervat,ca cica il fac prost, nici nu stiu ce a mai zis, ca eu doar i-am raspuns cu: du-te invartindu-te.cert e ca dupa 2 ore a venit spasit acasa, ca sa ne plimbam cu copilul.
lasa ca se face baiatul mare si uiti de toate cate au fost acum.
Denisa:de ce a mai vrut sa faca copii cu tine??te vede ca pe un trofeu?sau nu inteleg eu.cum poate sa reproseze asa ceva?

Va pupez

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Vin si eu la

Toata noaptea a scancit David prin somn...cred ca ii iese alt premolarabia astept sa-i iasa toti si sa scapam de dureri de dinti

Crispo- ce frumoasa ai fost la nunta

o zi frumoasa va doresc

multa sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Cristina, stii ca toate te vom dansa nu ?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Rody, citesc ca nici tu nu ai o stare prea buna…uffff, si mai citisem si ieri de cateva fete, ce aliniere de planete ne perturba asa… Incearca sa te detensionezi, profita de mami tau ca e la tine si lasa totul in grija ei, gateste-te, fugi prin magazine, pe la prietene….poate poate te redresezi.

nici eu nu stiu ce-i cu planetele, cu Luna , cert e ca nu tin minte sa mai fi trecut prin asa o stare, poate doar cand eram in spital cu o zi inainte de nasterea Isabelei...

pai eu nu pot sa profit de mami al meu , parca si-acum traiesc perioada de acum 20 de ani cand se insera si trebuia sa fiu in casa in timp ce toti prietenii mei abia atunci ieseau intre blocuri... aseara m-a luat sotul la cumparaturi (bine, de-ale gurii...), doar noi doi. dar nu-mi puteam lua gandul de acasa, ca am stat prea mult, ca Maria are examen azi, ca poate Isei ii e somn si mama n-o poate adormi sau nu stie sa-i prepare laptic . si, ca un capac, ma mai invita si sotul la o terasa ca eu, la un moment dat, am zis ca parca as fugi in lume, sa nu mai merg acasa . dar tot ma uitam la ceas, ba la un moment dat mi-au dat lacrimile acolo ca nu pot iesi din starea asta si ma vad eu pe mine ca nu-s bine . i-am zis ca o sa ma mai gandesc la oferta aia de lucru cu program infernal, macar pentru o vreme. desi stiu ca departe de Isa tot timpul o sa fiu numai lacrimi . iar la prietene de mers, n-am la cine . noi avem prieteni doar familii, vin impreuna si mergem impreuna la ei sau cand iesim undeva. prietenele mele bune au ramas in Ro, altele au zburat si ele in lumea larga, chiar ma simt pierduta rau de tot pe-aici, singura si trista. stiu ca daca deschid ochii vad minunatiile ce le am alaturi -Isa, Maria, Florin, mama- si, culmea, nu inteleg de ce nu mi-e de-ajuns , nu stiu ce vreau. si acum va trag si pe voi in butoiul meu sper sa treaca de la sine, ca eu nu stiu ce sa fac sa ies

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Buna dimineata!

Rody, chiar ca e greu cu un astfel de program. Poftim , poate-ti vei reveni asa si vei iesi din butoi!
Sorina, Laurika, tinem pumnii sa nu se lase mult asteptat bb2!
Puiutz, aftele sunt tare pacatoase, e foarte posibil ca din aceasta cauza sa nu manance Raducu. Trebuie neaparat tratament, mai bine fugi la alt doctor.
Carla, e foarte greu sa dai sfaturi in astfel de cazuri si e si mai greu sa le primesti. Am sa ma rog pentru tine sa ai puterea sa gasesti drumul pe care iti este tie si copiilor tai cel mai bine.
Eladea, felicitari pt nr 10 ! Sashi are de abia 6.
Michelle, sa-i treaca tusea repede!
Crispro, si voua sa va treaca mucisori! Imi pare rau ca nu a fost prea confortabila cazarea…Cu parintii si copii, ai perfecta dreptatea, din pacate cam asta se intampla si pana sa devenim si noi parinti nu prea ne-am dat seama…
Ilinca, ma bucur ca a fost bine la nunta si ca v-ati distrat!
Of, Crissy, ce noapte ati mai avut si voi. Bine macar ca v-ati dus "degeaba", ca sa zic asa…
Alice, sa porti sanatoasa cizmele O pupam pe Mara de la distanta, ca suntem si noi bolnavi, Sashi cu muci si Bogdan cu o tuse de toata frumusetea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

alice, cum a dormit Mara?

Isa a adormit pe la 23.30 (la 23 am ajuns noi acasa), iar noi am apucat sa dormim de la 1 la 1.30 cand ne-a trezit in tipete si plansete neconsolabile . i-am cantat, i-am povestit, am mangaiat-o (mai tare urla cand o atingeam), tati a si strigat la ea (drept pentru care am avut un schimb de replici cam dur) si puiutul a inceput sa planga si mai tare (tati a dormit in salon), asta timp de o ora . in brate se mai linistea, ofta adanc in pauzele de plans si incepea iar... si acum mi-e clar ce vrea: cu mine in patul mare . la 2.45 nu mai puteam, am pus-o langa mine si m-a cuprins strans: a adormit pe loc. m-am trezit eu la 5 si am mutat-o in patut, l-am luat pe tati inapoi la locul lui . pai pe mine nu prea ma tin nervii la dintr-astea, poate ca de-acum o iau din prima in pat si gata, ce folos ca pana acum a domit asa bine si frumos singura in patutul ei?!

o zi buna va doresc, ma duc sa fac un kil de ficat cu sos de ceapa

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata si de la noi!

noaptea n-a fost deloc stralucita, vad ca si altii au pb...uff, mama ei de treaba... tocmai l-am adormit pe pici...i-am afcut o tura de aerosoli cu ser si adrelnalina ca haraie si nu-mi place...parca respira mai greu...avea si 38 in fundulet...i-am bagat un supozitor de paracetamol...muci nu mai are asa multi, totusi tuseste inca si haraie...aseara avenit vecinul, medicul si i-a ascultat pe amandoi, s-a uitat in gat...totul in regula, Filip e putin rosu in gat, dar f putin...asa ca suntem pe Eurespal si Prospan si Imunorezistan...Eric macar e ok, ceva muci dar nesemnificativ...acu e la gradi...

sanatate multa la puii bolnaviori..

sorina, laura, multa bafta...sa ne dati vestea cea mare cat de curand...

crispro, nu-mi place ca te complaci in situatia asta...stiu ca e greu sa faci primul pas, sa va reluati relatia de unde a ramas inainte de a fi graviduta, dar merita, pentru voi, si mai ales pentru Vladut...ia-o incet, dar nu mai amana...sunteti tineri, frumosi, trebuie sa fiti fericiti si impliniti si pe plan emotional si ca si cuplu... curaj mami!

denisa, of draga de tine...cum esti? tare mamica si puiutii...

rodi, si tu??? hai mai fetelor, chiar e ceva in atmosfera...sau ne-a ajuns oboseala, stresul, grijile si noptile nedormite???

va tzuc tare, sa aveti o zi usoara si lipsita de griji!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput