Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Tufete, voi unde ati citit mesajul mihaeleicg? Ca eu nu-l gasesc nicaieri... mai
Am fost cu Andrei la plimbare si m-am intalnit cu mama unei fetite din grupa lui. Aceasta mi-a spus ca al meu fiu, dupa ce doamna si ingrijitoarea aduna jucariile, se duce si le imprastie/da jos. Of! Ce sa-i fac sa-l invat sa stranga jucariile si, mai ales, sa-l fac sa respecte munca altora? Si acasa face acelasi lucru si am incercat de pe la un an sa-l fac sa participe si el la adunatul jucariilor, dar nu functioneaza nimic...
Anaan spune:
Am gasit mesajul Mihaelei!
Miha, ma bucur ca ai revenit, sper sa fii mai generoasa cu vestile despre voi de acum incolo!

Sa ne pui niste poze cu Mariuca ta, te rooog!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Tufete, voi unde ati citit mesajul mihaeleicg? Ca eu nu-l gasesc nicaieri... mai Am fost cu Andrei la plimbare si m-am intalnit cu mama unei fetite din grupa lui. Aceasta mi-a spus ca al meu fiu, dupa ce doamna si ingrijitoarea aduna jucariile, se duce si le imprastie/da jos. Of! Ce sa-i fac sa-l invat sa stranga jucariile si, mai ales, sa-l fac sa respecte munca altora? Si acasa face acelasi lucru si am incercat de pe la un an sa-l fac sa participe si el la adunatul jucariilor, dar nu functioneaza nimic... |
Tu nu vei avea sorti de izbanda prea curand.
La gradi trebuie sa stranga jucariile toti si o sa invete care e treaba...
olishka spune:
Anaan pai ai putea sa incepi de-acasa exercitiul. Noi le strangem impreuna, in joaca si il incurajez mereu. Stie ca daca nu strange jucariile nu ne apucam de alta activitate. Adica daca sunt jucariile imprastiate nu ne apucam de desenat pe tabla. Si atunci se executa imediat ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
19+
olishka spune:
Pisigri mi-ar fi placut sa-l vada cineva de-afara, mai specializat, caci poate noi nu vedem anumite lucruri. Dar mai astept sa vad cum evolueaza lucrurile. Sper sa evolueze
Totusi nu stiu cum il voi convinge sa mearga din nou la gradi, si chiar as vrea intr-o luna, doua sa-l duc la gradi. Aici chiar as avea nevoie de niste sfaturi cu care sa merg la sigur.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
19+
Pisik06 spune:
Seara buna!
Multumesc din suflet de urari, de telefoane, de ganduri bune. Tare bine mi-a facut sa fiu asa rasfatata

PISIGRI, nu prea stiu ce sa zic la faza cu florile crescute "industrial", ca nu ma prea pricep la flori la ghiveci, mai mult la cele taiate cu care lucrez. Dar sincer nu cred ca e afacere de apartament.
Am avut o zi plina. La serviciu am vorbit la telefon cat pentru o viata, am mai si lucrat printre telefoane
, mi-am tratat colegii, apoi am plecat un pic mai devreme, am luat Anuta de la gradi, am fugit la doctorul de familie (ca de pediatru ducem lipsa) ca tuseste dra. Apoi am fost la Buni, am luat tortic si ne-am serbat si eu si mama pt ieri, apoi eu si Pisi am fugit repejor la film. Am vazut "What's your number?", o comedie tare haioasa.
De cand am venit, Ana tuseste in somn, a vomitat de a umplut camera, deci suntem cam in punctul initial
Bine, nu chiar, muci nu are, de respirat respira ok, febra nu, doar tusea asta violenta. I-am facut un decoct de ceapa, am citit pe net si sper sa il bea maine dimi si sa o ajute. Luni sper sa merg cu ea la o doctorita recomandata de o colega, si poate ne si stabilizam la ea. Pulmonar e ok, cf dr de familie, se pare ca e inceput de viroza. Si probabil la ea se manifesta violent aceasta tuse, nu mai stiu nici eu. Dar e clar: dupa nici 2 saptamani la gradi am luat-o aproape de la capat
Desi am avut o criza mai devreme, acum mi-a revenit optimismul si sunt convinsa ca pana la urma isi va face imunitatea si vom scapa.
Inca o data multumesc tuturor pentru astazi
Mami de minune mica
pisigri spune:
Neatza si cafeaaaaa !
anca_nicolae, cu flori taiate chiar nu cred sa am sorti de izbinda intr-o camera de apartament, ca nu am unde sa cresc destule ca sa vind....si la evenimente, etc, trebuie multe, mmulte "feluri", in functie de preferintele clientilor... deci asta chiar nu merge.
Pisik
. Multa sanatate Anei !
Noi am ratat ieri o cununie civila 
dintr-o combinatie de somn de prinz prelungit, loc de parcare lipsa
si sedinta fulger cu anuntul ca TVR se afla cica in situatia de a sista emisia din lipsa de bani 

. Am stat azi-noapte si am tot postat si aplicat pe site-uri de joburi pt freelanceri, de traduceri, de transcriptii si tehnoredactari, vad ca nu se iveste nimic la orizont. Sint deprimata si in pragul disperarii...
Am masurat ieri Pisilincul (pe inaltime, la cererea dumneaei) si am constatat ca luna asta s-a inaltat 1 cm !!!!!! Si ma mai mir ca nu-i mai vine nimic de imbracat, nici ce i-am cumparat chiar inainte de a pleca la mare. Nici nu stiu daca sa ma bucur (bine, nu-s asa cretina, sigur ca ma bucur !!) cind stiu ca iar tre sa-i cumpat tzoale..nu ca activitatea in sine mi-ar displacea ![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Neata aaa !!!
E wkd
!! vad ca imi merg si emoticoanele deci totul e perfect
!
Pisik, multa sanatate Anei 
!!
Pisigri, imi pare rau ca ieri ai avut o zi din aceea
, trebuie sa vina si vremuri mai bune cu siguranta !!
Si Ada s-a inaltat, am remarcat si eu pe haine luate recent, noroc ca eu vesnic cumpar si mai mari daca imi plac asa ca numai bine le punem in functiune
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Neatza tufete.
Ma bucur ca Miha si-a facut curaj sa intre. Eu cand am auzit-o ca are emotii si ii e rusina sa intre, atunci mi-am dat seama ca de fapt si eu daca nu intru cateva zile parca ma simt vinovata, ca am gresit...Va dati seama de puterea acestui forum![]()
In alta ordine de idei, vb zilele trecute de ceapa la capul copilului. Sa stiti ca foloseste. Eu toata sapt i-am pus lu Rares la cap (noaptea). Si da rezultate. Evident, ca Rares are muci, nu ganditi ca i-am pus asa, ca sa mai mirasa a ceapa prin casa.
. Spun ca a dat rezultate caci alataseara am zis sa nu mai ma imput si dimineata ieri avea mai multe mucozitati asa ca aseara m-am scaldat dat in parfum Dihor...dar dimi avea mai putini muci.
Eu tai ceapa in 4 si o pun pe un prosop pe perna, mai sus, unde zic eu ca nu ajunge caci aseara se auzea fosh-fosh...cand colo Rares lua cate o bucata de ceapa si o mirosea
. Caci daca i-am spus ca ceapa este sa o miroasa el toata noaptea sa i se desfunde nasul...na , copilul s-a conformat.![]()
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
pisigri spune:
Of, Floric, cred ca si tu esti satula de muci si raceli si tot tacimul... 

Gagici, mi-a mai venit o idee de afaceri :D. Sezoniera, e adevarat: scrisori de la - pentru Mos Craciun/Mos Nicolae.
Ce ziceti?
Nu prea stiu cum ar trebui sa incasez banii insa ... si nici cum as putea mediatiza ideea eficient.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)