Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, totalul pe cinci zile( ca eu am tinut alea doua zile de proteine):1,800 kg. In ziua de carbohidrati n-am slabit deloc, ba am si pus vreo suta de grame. Bine, si le mine astea-s cantarelile de dimineata (ca nu ma pot abtine si mai am si cantareli de pranz, de dupa pranz, de seara, de noapte)

Daca mananc deseara gratar cu salata verde o fi ok? Eu nu prea stiu ce pot manca pe langa proteinele astea.

Da, e bine; poti sa-ti faci salata cu castraveti si ceapa rosie; e preferata mea Cred ca mai sint ok morcovii, broccoli, conopida si nu mai stiu; inca n-am deschis cartea
Mie mi se pare ok cit ai slabit. Cica nu e ok sa slabesti mai mult de 4 kg pe luna; asta inseamna o medie de o juma' de kg pe saptamina. Tu ce targhet final ai? In kg, ma refer. Ca, la un calcul simplu, 4 kg x 3 luni sint 12 kg! Ceea ce mi s-ar parea extraordinar.
Eu mi-am propus sa slabesc 8 in astea 90 de zile dar ma indoiesc serios ca voi reusi pentru ca maninc mult Maninc lucruri permise dar in cantitati industriale; altfel...nu pot! In conditiile astea, daca dau kos 5 e ok inspre bine

PS. Pentru piele eu imi fac un gomaj cu zatz de cafea, cam de 2 ori pe saptamina. Dupa, imi pun o crema luata din Plafar; daca te intere' cind se trezeste Ian, ma uit si-ti spun exact cum se numeste. Nu dureaza mult toata "procedura" si efectele sint vizibile cu ochiul liber Bine, nu dispar nici celulita, nici vergeturile doar pielea are un aspect mai ferm.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nu vad dressingul ideal in niciun fel!!!!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Anaan, ti-am trimis.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nu vad dressingul ideal in niciun fel!!!!

CRISTIAN (7.03.2009)

What? Mi-a scapat ceva?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Monnvas, ce dressing ideal?????

Ina, merci! Eu as vrea sa slabesc 12 kg, chiar vreo 15 de s-ar putea.

Da, chiar vreau sa-mi zici numele cremei.Eu imi fac gomaj si dupa aia ma dau cu un gel de aloe vera, dar rezultatele nu mi se par spectaculoase. Ceai am vrut si eu sa beau, dar nu se prea "pupa" cu mersul la serviciu, mai ales la serviciul meu. O sa beau in weekend, buna ideea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nu va sacaie si pe voi reclama la Ikea? Aia cu dressingul ideal?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Ooooo, ba ma sacaie!!! Nu stiam despre ce dressing era vorba!

Mergi la inceput

A propos de "frumuseturi": ieri l-am instalat pe Andrei sa faca baie; noi avem un ritual: ii pun apa in cada, are acolo si o gramada de jucarii si, cat se balaceste el, eu mai strang in urma barbarului, ii pregatesc laptele etc. Desigur ca el sta cu usa la baie deschisa, ne conversam, mergem tot la cateva minute eu si H. sa vedem ce face. Ieri, in timp ce-i faceam laptele, am auzit eu niste plescaituri mai neobisnuite si niste oftaturi de satisfactie, dar, cum vorbea cu mine, m-am gandit ca e ceva legat de jucarii. Cand ma duc, dumnealui era uns din cap pana-n picioare cu masca mea de par (numai ce-mi achizitionasem o cutioaie de un litru) si se masa cu spor pe cap si pe corp, ca sa fie "flumos". Uituca de mine, lasasem masca undeva langa vana, iar iubitorul de frumos s-a servit cu nonsalanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

cap ***350***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Dodo, pupici multi si capul sus !

Florinela, la multi ani ! Nu mai are nimeni nr ei, sa aflam ce mai fac, ea si platinatul...?

Denisa, cum sa ma supar??? Din contra, multumesc pentru parere. Intr-adevar, nu se poate face sera in apartament, din multe motive... dupa cum ai vazut :D am renuntat la idee.

PS asta e mesaj de ieri....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput