Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

https://picasaweb.google.com/101268866882794603713/1Octombrie2011

cateva poze. o sa pun mai recente, doar ca le am pe cd-uri si n-am timp acum prea mult.am si de la gaseala cu magdy.

mai intru dupa ce o adorm pe maria diseara sa mai stam la pove.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Ca de obicei, in week-end, vad ca e "agitatie maxima" pe aici.

Miha, bine ai revenit si, da, "pohtesc" si eu la niste poze noi cu "frumoasele" de la Galati!

Denisamada, ma bucur ca te-ai intors si sa stii ca "taxarile" tale subtile ne fac bine, mie cel putin.

Dodo, foarte frumos ce lucrezi tu acolo; o sa aleg si eu un model pentru Ian.

Fuseram aseara la doctor; viroza, adica raceala! Adica eurespal (Ian nu-l vrea si pace, ii dau Stodal), un antialergic si picaturi pentru nas. Mi-a spus ca pot sa-l duc luni ca e ok. Sper! I-am spus ca de obiceiul oribil al lui Ian de a lua guma de pe jos si de a o baga in gura si ca nu stiu ce sa fac sa-l dezobisnuiesc pentru ca sint disperata. Mi-a spus...sa-l bat; adica, sa-i dau vreo 2 peste miini; mie nu-mi place DELOC metoda; ma poate ajuta cineva cu ceva sugestii?

Monn, pentru Chiscuta cel neplingacios; tare mi-ar placea sa ceara si al meu la gradinita dar nu cred c-am sa vad eu ziua aia!

Idem si in ceea ce priveste povestitul de la gradi; si pentru Andrei; pe Ian ori ce il intreb e "nu"; dar "povesteste" peste zi de Pati (Patrik), Ianis si Deia (nu stiu daca Andreea sau Delia).

Anaan ce ai mincat azi?
Cintarul a fost "prietenos" cu tine dimineata?
Eu raportez inca un -500 gr dupa 4 zile .

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Mihaela, wow!!!
Aveti o fetita extrem de frumoasa si de expresiva!!! Sa va aduca numai bucurii!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Miha, nu mai ai voie de acum incolo sa ascunzi frumusetea asta de noi!!!!! Maria totdeauna a fost un copil foarte frumos, dar acum parca iti taie rasuflarea!

Ina, azi am mancat niste pastrama de curcan, dar vreau sa mananc si niste pulpe de pui ca-s gata imediat. eu sunt cam dezamagita dupa ziua de fructe, am slabit 200 de g doar. Pana acum, cat ai slabit, in total?

Mergi la inceput

Ina, tu ce-ai mancat/mananci azi?

Miha, pana la urma te-ai reprofilat pe cosmetica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, tu ce-ai mancat/mananci azi?

Miha, pana la urma te-ai reprofilat pe cosmetica?

Anaan,
-seria 1 de 4 zile: 1,8 kg
-seria 2: 0,3 kg
-seria 3: 0, 5 kg
Deci, in 12 zile: 2,6 kg

Azi am mincat: mici pe teflon cu salata de vinete si rosii chery.

Tu ai slabit 200 gr intr-o zi? Daca da, e foarte bine! Si totalul pe 4 zile care este? Ca dupa proteine, aveai deja -1,5. Sa stii ca e ok sa slabesti incet, nu "miraculos. Important este sa tot dai jos, nu prea conteaza cit.

PS. Nu stiu cit e de relevant dar eu beau si un ceai "de slabit" de la Naturavit. Nu ti-l recomand decit in week-end sau cind stai acasa dimineata Eu am tot citit ca ceaiul de leustean ajuta in procesul de slabire si, comoda cum sint, am gasit leusteanul in compozitia ceaiului mai sus mentionat (pe linga menta, hibiscus si numaistiu ce).

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Tot pt. Anaan: precizez ca "rezultatele" astea "cu minus" le am la "cintarul de dimineata"; ca eu ma mai cintaresc de tzshpe mii de ori pe zi ca sa vad cum "evoluez"

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Wow! Era frumoasa si fara par, dar acum, pletoasa, e de-a dreptul rapitoare!

Sa stii ca si al meu face la fel: daca il trezesc eu, e morocanos toata ziua. Noroc ca eu nu trebuie (inca!!) sa ajung f de dimineata la serviciu, al'fel o bagam pe maneca. Asa ca eu cred ca ai dreptate: nu se odihneste ca lumea, chiar daca doarme acelasi nr de ore, fiindca n-apuca sa se dezmeticeasca.

Ai incercat - stiu ca ti-e mila si suna absurd ce zic, dar are o logica - sa o trezesti cu 10-15 min mai devreme, sa se dezmeticeasca pana ajunge la cresa?

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

https://picasaweb.google.com/101268866882794603713/1Octombrie2011

cateva poze. o sa pun mai recente, doar ca le am pe cd-uri si n-am timp acum prea mult.am si de la gaseala cu magdy.

mai intru dupa ce o adorm pe maria diseara sa mai stam la pove.

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Mihaelacg?authkey=Gv1sRgCNbAm4D9mq382AE#5510116254728377810" target="_blank">Maria

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Ina, totalul pe cinci zile( ca eu am tinut alea doua zile de proteine):1,800 kg. In ziua de carbohidrati n-am slabit deloc, ba am si pus vreo suta de grame. Bine, si le mine astea-s cantarelile de dimineata (ca nu ma pot abtine si mai am si cantareli de pranz, de dupa pranz, de seara, de noapte)

Daca mananc deseara gratar cu salata verde o fi ok? Eu nu prea stiu ce pot manca pe langa proteinele astea.

Mergi la inceput

Ina, ai PM.

Mergi la inceput