Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***349***
Raspunsuri - Pagina 16
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Mai am o idee. Erau la un moment dat, pe net, diverse propuneri de afaceri. Una care mie mi-a placut in mod special, si din cate am auzit la cunostinte, e si cu mare succes, era sa faci carti de povesti personalizate. Eva e innebunita sa ii spun seara povestea "cu Eva mica", iar sa se si vada intr-o carte alaturi de diverse personaje, cred ca ar fi minunat. Ai putea adapta aceasta idee la cea cu Mos Craciun, cu mare succes, zic eu. |
Mos Craciun i-a adus anul trecut Adelei o carte in care "Adela si prietena ei, Ana, il salveaza pe Mos Craciun"
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui anamariame Gina, da, eu cred ca e viroza (si ma maiplang de medicii care prescriu tratament prin telefon )Faptul ca el era mai dezbracat decat ceilalti copii nu e relavant. Trebuie sa faci comparatia cu modul in care il imbraci tu de obicei. Ca daca asa e mereu, mai dezbracat decat altii, nu se justifica mucii decat prin viroza, zic eu. Daca era mai dezbracat decat in alte dati, e posibil sa il fi prins o raceala. |
Acum pe bune... ca nu mai rezist... Cum definiti "raceala"? Ca eu cand incerc sa explic ceva si folosesc cuvantul asta, ma refer fix la "viroza", dar din cate inteleg "acceptiunea" ar fi ca "raceala" e diferit de "viroza", nu? So... ce e aia "raceala"?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Offtopic. Aseara a fost pe TVR un documentar ingrozitor, "Povestea sovietelor". Intrucat avea imagini explicite, nu am vrut sa ma uit cu piticul, si era ora la care se tinea de fustele mele. Daca il gaseste careva pe net, pls un link, mie deocamdata nu mi-a mers pe niciun site pe care am incercat. Daca aveti stomacul tare, uitati-va si voi. |
E cu ce cred eu? Sa pun motanul sa caute. Desi la mintea tzandarizata pe care o am azi... nu ma simt in stare...

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Am avut un "meci" la telefon cu barbatu-meu, ca de o luna si jumatate a lucrat toate weekendurile si voiau sa-l puna sa lucreze si weekendu' asta. I-am zis sa le spuna el ca nu poate, ca altfel ma duc si le spun eu! Cred ca fructele astea scot bestia din mine![...] Edit: Doar acum am vazut ce sangeros e emoticonu' cu drujba. As fi facut eu urat, dar nici chiar asa! |
Ooooo! Mie mi se pare bestial emoticonul ala! Si foarte potrivit in anumite momente!
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 stiam eu ca-i rost de mancat prajituri florinela iti urez La multi ani! pupicuri multe mamico si muuulte mulllete flori sa fiti sanatosi si fericiti cu totii ![]() te rog din suflet sa mai intri la un raport scurt macar despre platinatul nostru drag ![]() |
La multi ani!
Semnez si cererea de raport despre platinat! Cer numar de ordine si sa fie rezolvata in timp legal!
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui denisamada Si despre medicina sunt o multime de info pe net, ai incerca sa iti deskizi o clinica in speranta ca gaseti info pe net despre tratamente? Hmmm... nu e buna comparatia, kiar daca mi-a fost cea mai la indemana, pentru ca din pacate kiar se trateaza foarte mult "de pe net".... |
Sa ma invat minte sa citesc tot inainte sa postez.
Q.e.d.
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 MADA . Stiu ca tu ai fost mereu cu precautia asta. Da, e posibil sa nu fi fost polipii principala cauza pt tusea cu vomitaturi, se pare chiar ca nu au fost . Dar, momentan (dar chiar nu mai vreau sa zic ca mi-e si frica) e mai bine decat inainte. Adica macar a reactionat la ceva (ceapa) si a dat inapoi cat de cat, plus ca muci nu sunt, harait, horcait nu mai este, doar tusea asta chinuitoare![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
Hmmm... vb singura pe-aici?
Uuuuuuu!
M-am apucat de citit capitolul trecut, pe care l-am ratat... Ana, daca mai e valabila intrebarea cu Prevenarul, parerea mea e ca da, dezvolt? Despre Branchovaxom... nu-s fan. Zic pas. ![]()

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Mada, ma bucur sa te regasesc in verva de genu' tau.![]()
No, acum nu ne certa, io-i zic raceala cand se imbolnaveste de la frig etc. si viroza cand ia ceva virusache de pe la copii. Acum ma gandesc, tinand cont de ce-ai spus tu, ca s-ar putea sa vorbesc/gandesc numai prostii
, asa ca astept corectiile.
Pisik, dupa ce am votat, mie mi-au scris "multumim pentru vot", deci sper ca au luat votul in considerare.
Mada, te rog zi-mi ce Prevenar sa-i fac
, stiu ca ti-ai mai exprimat o data opinia in legatura cu asta, stiu ca ziceai de Prevenar 7...dar oare pe asta il mai gasesc?

)
Cred ca fructele astea scot bestia din mine!
. Dar, momentan (dar chiar nu mai vreau sa zic ca mi-e si frica) e mai bine decat inainte. Adica macar a reactionat la ceva (ceapa) si a dat inapoi cat de cat, plus ca muci nu sunt, harait, horcait nu mai este, doar tusea asta chinuitoare