Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(82)
Raspunsuri - Pagina 20
mirela2 spune:
neata
sunt praf in vant
azi noapte n a mai facut kk, dar de cand s a trezit a facut de 3 ori si iar au aparut firisoarele de sange
in schimb a facut Robi de 3 ori azi noapte kk
de fiecare data zvarcoleli si schimonoseli de numa, il durea burtica pe bietul pui, apoi se linistea
is satui de smecta, ceai si debridat
Lori, chit ca ma bati, i am dat de 2 ori sumetrolim, sun acum la vita aia sa vedem daca a venit, daca nu sun la dr de la filantropia
offfff
au mancat niste orez cu banana si mar si evident smecta
ce naiba sa le mai fac?
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Andutza_B spune:
Mneata buna si de la noi... Si multa cafea!
Mirela, sanatate multa la pui si bafta cu dr. Si eu consider ca e vital sa mergi la medic.
Si Miruna a avut diaree de dimineata, astept sa vad daca ma suna bona, i-am zis sa ma anunte negresit daca mai face azi. Noi ieri am mers la Festivalul Berii or something, n-am stat mult, dar batea vantul si era aglomeratie...poate o fi luat ceva virusel de acolo, nu stiu. Mai astept sa vad cum evolueaza.
De-ea, ma bucur ca a inceput sa pape micuta. Doamne ajuta! Azi incepi serviciul? Sa ne scrii cum a fost .
Si eu cred ca apelez la o tanti pentru curatenie ca nu reusesc nicicum sa fac curatenie ca lumea. Nu avem timp sa facem intr-o zi tot si degeaba azi aspir si sterg pe jos, maine spal baia si aragazul, poimaine nu stiu ce... Ca niciodata nu e CURAT in adevaratul sens al cuvantului.
Lansez si eu un SZ: bebeii vostri, cand stau in fund, stau asa, cu coloana curbata, un pic cocosati? Sau stau drepti si mandri?
Pup, o zi minunata!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)