Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Sa va povestesc , inainte de a merge la gradi dupa Maia, cum mi-a scos ea aseara un pic. din butoi. Va redau discutia noastra in drumul dintre gradi si casa.
- Buni, si azi esti trista?
-Da.
- O sa-i zic lu mami sa teduca la dr. mea Iuliana, la Medicover, sau mai bine la homeopat, sa-ti dea leacuri naturale , sa nu te mai doara sufletul dupa Sophia !
-Sa stii ca asa ma doare sufletul si in Canada , cand nu te am pe tine langa mine .
-Off, saraca de tine!
- Buni, si eu sunt trista ca a plecat Sophic, era dragalasa foc! Aveam cu cine ma juca si ne distram mult amandoua!
- Te cred !
-Eu am o solutie, ca sa nu mai suferim cand pleaca Sophic !
-Ce solutie?
-Sa ne faca mami un bebe mic , sa fie al nostru si sa nu mai plece de langa noi !
- Da, ar fi bine ! Dar crezi ca ar fi posibil?
-Acum sigur e posibil!
- Stii tu ceva si eu nu?
-Iti spun eu un secret!
- Ia zi!
-Aseara si azi dimineata mami cu tati s-au pupat cu foc ! I-am vazut eu, pe cuvant!
- Ce inseamna pupat cu foc ?
-Adica mult si tare! Acum sigur mami va avea un bebi in burta , asa ca nu mai fi trista ca vom avea in curand bebele nostru!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buni lenuta
draga de maia, ce frumos vb ea
e clar ca vrea un fratior/surioara

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

buni lenuta, scoateti-le si pe fete afara din butoi dupa dvs!

nuby, eu am cumparat canite cu cioc de silicon de la nuby din DM; parca se vorbea de biberoane, dar am zis si io de marca.. (mi-am adus aminte)

iritatia de la suzeta a trecut (oarecum, ca avea pielea aspra ca o scoarta de copac) cu crema weleda galbenele pt fata (special pt bebe, o luasem pt ea dinainte sa nasc, acum am folosit-o)

dom'le, fie-mea e facinata de ochi (sau de gene), cred ca vrea sa-mi scoata ochii..
si alta chestie, cum iesim pe usa, chiuie in scara blocului, zicu ca-i tignal..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare..
am revenit pentru o zi si asa cum v-am promis am pus cateva pozite restante pe Picasa...

desi nu am prea multe ore de cand am lasat-o pe Claruta cu mami deja imi este dor de ea...dar am vorbit si noi ca fetele la telefon, ea mai mult mananca telefonul, dar in acelasi timp asculta vocea curioasa si nu stie ce se intampla..
incerc si eu sa ma pun la curent cu noutatile de aici, am admirat puiutii si pe voi.....

ne auzim ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Maimutico, (dupa cate imi amintesc, esti pietreanca de-a mea, nu?} sa stii ca le-am aruncat afara din butoi cand m-am scufundat eu, stii , dupa legea lui Arhimede, ca v-am mai spus ca eu mi-s multa, rau de tot!
In seara asta iar mi-s trista ca mi-am luat-o pe Maia dupa o luna de gradi cu nasul infundat, mi se plange de gat,zice ca are febra, eu nu i-o simt, ea este putin mai mult decat ipohondra. Asa ca un virusel mic tot a luat de la gradi; deja i-am pus ser in nas, si-a luat portia de catina si acum suge o tableta de homeogene. Sunt multumita ca de abia acum a venit viruselul, in alti ani venea din prima sapt.
Mirela, am vazut ca intrebai de ap. de aerosoli. Sa stii ca noi avem de cativa ani pt. Maia , Omron, suntem f. multumiti de el. Anul asta i-am luat aceeasi marca si Sophiei. Sa stii ca se gasesc si masti de rezerva. Am luat de la farm. Dona cu 250 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buni eu stiu ca pacaliti fetele ca sa nu s emai butoiasca, dar stiu eu mai bine ca nu e chiar asa.
Delicioasa Maia, sincer dupa ce am citit "stiu un secret" am inchis ochii, ma gandeam ..aoleu, ce-o fi vazut copila, ca stiu ca parintii lucreaza intens.

Mi-ati facut pofta maaare de ardei umpluti, maine bag, o sa-i fac cu pui!

Si ca vorbim de pofta...mamaaaa ce pofta de clatite mi-a facut Nicoleta Luciu!! Doamne, saracuta de ea...abia astept sa aud ca i-a nascut cu bine!

Si tot de pofta - declar ca fiica-mea e pofticioasaaaa..dar rau-rau, fix ca mine; Robert nu e deloc asa, poti sa mananc cu bale in fata lui...nimic...Ana insa...mi-a papat azi din mana o aripa pt ca mancam eu cu ea in brate...

ziki am scarba in gat, o simt fizic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multi ani BEBELU!!KITZY!!!!

sa fiti fericite!sanatoase si mereu mumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!ce tort frumos am vazut la Raluca

incercati si varianta de rosii umplute, sunt unele goale cu forma de gogosar, sunt chiar mai bune decat ardeii...si Clarei i-au placut, mai zilele trecute am facut din piept de pui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Clar, asta va fi week-endul ardeilor umpluti! Si eu fac!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

La Multi Ani !!!! pt Bebelu si Kitzy, sa fiti sanatoase si iubite si sa va bucurati de bebelusii vostrii!!!!

Buni Lenutza, eu is tiza Laviniei, vreau sa va multumesc pt reteta de imunizare, eu am facut-io deja ii dau la cel mare din ea cate 4 linguritze pe zi, iau shi eu cam 2 linguri uneori 3 mari pe zi,am sa mai fac, am avuit catina la congelator, lamaina am dat-o pe blender fara coaja si samburi , am pus shi pulpa , catina pe strecuratoare, are un gust foarte bun, ii pl;ace lui asta mare la meu, el e fan de-astea acre, ceapa shi usturoi poate de aiai nu se cam ating racelile de el?
Sa vedem cum va fi anul asta , anul trecut am scapat ieftin doar cu una la activ si o tentative de racela spre primavara, asta mica doar cu o racela mica primavara

Am vazut ca ati zis ceva de Tg Ocna sunteti de acolo?Socrii mei is de acolo shi sotzul a fost crescut acolo desi nascut tot in Bucuresti, maj rudelor sotzului is de prin zona aia!!!

Azi am terminat cu preg de botez am luat aproape tot mai am prosop la popa shi sapun shi niste cosmetice pt bebe shi gata!!!!

Roxx interesanta cartea lui Ruth Yaron!!! Spoke o am de la cel mare shi inca un vraf de carti cu alimentatie shi boli ale copilariei shi toate cele shi copilul meu e crescu de bunica bona , matusi etc, nu stiu la ce mi-or folosi cartile alea, la fel o sa patesc shi cu asta mica!!!

Piticutza mea doarme acum cam asa adoarme de pe la 7 seara 8- 8.30 shi se trezeste la 6-7 dim depinde de ora cand adoarme daca, adoarme mai tarziu pe la 9 9.30 seara la 8 -9 dim se trezeste,noaptea se trezeste shi pt lapte ceea ce pe mine ma omoara insa adoarme la loc, nu pot sa-l fac shi sa-l las trebuie sa-l fac proaspat, ziua are un somn lung shi unul scurt, mai nou doar unul in rest joaca cu frasu, bona, mamaie, dupa mine tipa sa o iau in bratze!!

Eu am un mixer Braun cu sistem de vidare ca al lui Lori de 450W parca ,vad ca e vioi shi nu da semne de moarte desi Lori zicea ca al ei a murit, mai am unul la fel ca am zis sa mai fie unul daca moare asta pt ca e nemaipomenit de bun shi un Philips asta e mai smecher face shi aluaturi si mixeaza shi pt paine shi cozonac a fost alegerea sotzului ca shi multe altele, el e cu bucataria.
A propos de bucatarie azi mi-a facut piept de ratza in sos de zmeura inventie proprie, a iesit delicios.
De-ea imi pare rau ca ai ramas fara laptic!!! Incearca berea de ghimbir , e super buna , dulce shi fara alcool, o recomand tuturor poate fi bauta shi de copii, al meu pici mai bea , e plina de vitamine, eu am mereu la frigider ca mereu beau

Mergi la inceput