Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 19
Alysh spune:
Hello, Hello
Ce fac fetele??? Brr, ce frig e!! M-am bagat in blugi si ghete de azi ca nu se mai putea....mi-as fi dorit sa mai vin eleganta la jobulet dar nu s-a mai putut. Mai ales ca mi-am luat pantofi care ma rod infiorator la spate, sunt tare rea de picioare! Fetelor daca stiti vreo firma de pantofi 100% comozi spuneti-mi si mie.
In ultimii ani mi-am luat numai cizme sholl si ma simt excelent in ele. Dar pantofii de la sholl parca nu mi s-au parut comozi la probat asa ca mi-am luat altii, care la proba mi-au fost tare buni dar apoi mi-au rupt picioarele
Boon. Noi suntem binisor. Vlad a inceput optionalele la gradi: pian, engleza si dansuri si e f incantat. Luca o adora pe bona, deci deocamdata totul ok. Ma astept la o prima raceala..off, sper totusi sa nu vina prea repede, macar in prima luna sa vin si eu 100% la servici.
aseara a fost tare simpatic. mai nou se catara pe bara de la calorifer ca sa ajunga la intrerupatorul de la baie si sa inchida lumina cat tu esti pe buda. asta il amuza la maximum. dupa ce a stins-o si aprind-o de 10 ori mi-a lasat-o aprinsa si a zis: "off saraca de tine, ai ramas pe intuneric, iar eu dragutzu' ti-am aprins lumina"...deci mi s-a parut mortal![]()
F frumoase pozele din vacanta in 2, Adriana. Off, si eu ma holbez mereu la oferte de weekenduri pe la Londra, Amsterdam si salivez...dar nu e nici o perspectiva pt moment.
Cleo, bestial bancul, mi-a placuuuut
Lorich, super reteta aia de imunizare. Deja am vb cu taica-miu sa-mi ia catina caci el tot umbla prin piete. Suna bine de tot, as lua si eu![]()
V-am pupaciiiiit, o zi frumoasa!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Hello, Hello Ce fac fetele??? Brr, ce frig e!! M-am bagat in blugi si ghete de azi ca nu se mai putea....mi-as fi dorit sa mai vin eleganta la jobulet dar nu s-a mai putut. Mai ales ca mi-am luat pantofi care ma rod infiorator la spate, sunt tare rea de picioare! Fetelor daca stiti vreo firma de pantofi 100% comozi spuneti-mi si mie. In ultimii ani mi-am luat numai cizme sholl si ma simt excelent in ele. Dar pantofii de la sholl parca nu mi s-au parut comozi la probat asa ca mi-am luat altii, care la proba mi-au fost tare buni dar apoi mi-au rupt picioarele ![]() Boon. Noi suntem binisor. Vlad a inceput optionalele la gradi: pian, engleza si dansuri si e f incantat. Luca o adora pe bona, deci deocamdata totul ok. Ma astept la o prima raceala..off, sper totusi sa nu vina prea repede, macar in prima luna sa vin si eu 100% la servici. aseara a fost tare simpatic. mai nou se catara pe bara de la calorifer ca sa ajunga la intrerupatorul de la baie si sa inchida lumina cat tu esti pe buda. asta il amuza la maximum. dupa ce a stins-o si aprind-o de 10 ori mi-a lasat-o aprinsa si a zis: "off saraca de tine, ai ramas pe intuneric, iar eu dragutzu' ti-am aprins lumina"...deci mi s-a parut mortal F frumoase pozele din vacanta in 2, Adriana. Off, si eu ma holbez mereu la oferte de weekenduri pe la Londra, Amsterdam si salivez...dar nu e nici o perspectiva pt moment. ![]() Cleo, bestial bancul, mi-a placuuuut ![]() Lorich, super reteta aia de imunizare. Deja am vb cu taica-miu sa-mi ia catina caci el tot umbla prin piete. Suna bine de tot, as lua si eu V-am pupaciiiiit, o zi frumoasa! ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
alysh, de incaltaminte nu stiu, dar ziceti repede ca imi trebuie si mie ca in seara asta aterizez in Ro - si tre sa imi caut cizme/ghetutze.
A, si mai am o problema ... banii... adicalea am alocat 50 euro pt asta.
Eu pantofi am luat de la Humanic, acum 1 an si ceva, 2. F. scumpi, dar eu sunt multumita de ei - am piciorul lat, nu imi gasesc usor. Si uite ca rezista - sunt singura pereche de pantofi care o am (bine, tot in adidasi merg in majoritatea timpului - ca tre sa fug cu copil in brate, fug la scoala, etc)
Edit:
In printzip, tot la Humanic o sa ma duc, si la Diechman. Mai am acolo in berceni un magazinas cu producator roman de incaltaminte, incerc si acolo dar pantofii lor nu s-au potrivit niciodata piciorului meu - sandalele, si pantofii sotului insa da, si chiar au rezistat.
Luminel spune:
Salutare!
Adriana, la mine nu apare![]()
saru'mana inca o data Lori
Superbe pozele
Sa va fie de bine! Te invidiez
vreau si eu asa 
Cleo, banc, banc dar e rupt din realitate, din pacate!
Alysh, eu am descoperit un magazin de incaltaminte al unui producator roman care are pantofi draguti si comozi si ieftini, din piele. Eu nu mi-am luat inca, dar nepoata mea si-a luat pantofi si mi- zis ca au fost primii pantofi care n-au batut-o deloc.
Se numste Marelbo si este pe Lipscani, chiar la intrarea din Bratianu.
Vreau si eu catina, Aly, spune-mi si mie unde gaseste tatal tau, te rog!!!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Salutare,
Alysh: cred ca varsta e de vina ca ne streseaza incaltarile. Pai inainte umblam numai pe catalige, asta vara insa am avut o perioada cand nu-mi venea nimic, orice zi la munca era un chin. Eu cumpar in general de la Benvenutti dar mi-am luat pantofi de la ei in primavara care mi-au scos peri albi, apoi am cumparat de la Geox si m-au batut ingrozitor nu una ci 2 perechi, eu nici nu port ortopedici sau balerini ca nu ma avantajeaza(adik viata mea trebe dom'le sa fie musai chinuitoare).
La cizme e mai bine ca imi iau pentru munca platforme. Oricum am ajuns sa-mi cumpar 37, eu n-am purtat vreodata mai mult de 35,5-36.
Luminel: Si Elena a ramas fara carlionti dupa tuns. Acum i-a crescut si s-a ondulat din nou.
Adriana: superbe locuri, excelente poze. Imi plac tare, sunt artistice.
In weekend plecam noi singuri la munte, sper sa fie totul in regula cu fetele ca cea mare are niste pb deocamdata neelucidate si Elena dimineata mi-a zis ca o doare gatul.
sigur am uitat multe sa va spun,
belleane spune:
cateva poze si de la noi http://home-and-garden.webshots.com/photo/2964793330104239163jEQfGI
Luminel spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE cateva poze si de la noi http://home-and-garden.webshots.com/photo/2964793330104239163jEQfGI Te iubim, printesa Victoria!!! |
ce scumpe sunt "piticele"!
si ce casa frumoasa! cat spatiu! sa o stapaniti sanatosi!Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Merci Luminel, de Marelbo imi spusese mai demult Laurita si iata ca mi-a iesit din cap
daca vad ca nu ma impac deloc cu pantofii astia ma duc direct acolo.
sigur, o sa-l intreb pe tata d unde ia catina.
Belleane, f frumoasa casa, as fi vrut sa vad mai multe poze cu ea. Fetele, niste printese gratioase![]()
Ahh, si da, ai dreptate cu varsta, si eu in liceu eram cu niste tocuri imense si pantofi ieftini si nu aveam nimic. Iar acum parca am ace peste tot. Imbatranim maica, imbatranim![]()
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Alysh Belleane, f frumoasa casa, as fi vrut sa vad mai multe poze cu ea. |
si eu, si eu...
Aly,cu placere

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
si eu, si eu... Aly,cu placere ![]() Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Si eu, si eu. Mi-a picat fata la atata sufragerie... visez si eu la spatiu... 5 ani i-am explicat lui Daddy ca nu ne trebuie casa mai mare, pana a venit Victoria si au inceput sa se stranga jucarii. Acum mai imi ia 5 sa-l conving sa o vindem si sa luam una mai mare.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 VICTORIA
Doloress spune:
Foarte frumoase pozele, ADRIANA - vrem si noi acolo! 
BELLANNE - ma topesc mereu dupa fetele tale. Si casa, foarte frumoasa, ati muncit ceva la ea, dar a iesit super, felicitari!
ALYSH - nici eu nu mai pot purta tocuri, ma enerveaza la culme treaba asta. Dupa doua sarcini, kilograme in plus, carat copii spatele meu se resimte tare de tot.
Eu sunt cam suparici ca a inceput Patrick gradinita mare si plange tare de tot, in fine, e de asteptat, dupa doua luni de vacanta, dar mi se rupe inima. Desi dupa vreun sfert de ora e OK, se ia cu activitatile, ieri a venit zambitor la mine, foarte incantat de tot, dar dimineata e de groaza. Se lipeste de mine si ma tine strans si ma roaga cu lacrimile siroind sa vin cu el, sa stau acolo. El mereu a fost asa, a vrut la gradi dar sa mergem si noi cu el. Stiu ca se va adapta, ca e normal la inceput, dar tot imi simt inima mica, mica si gol in stomac.
Pe de alta parte, sa il laud, ieri mi-a zis educatoarea ca e un copil foarte destept, l-au bagat la activitatile Montessori si cica stia cam tot ce trebuie facut. M-au intrebat daca a mai fost la Montessori inainte. Au zis ca e foarte rabdator si calculat, face totul asa cum trebuie (avea de luat cu un cleste niste margelute, de mutat dintr-o tavita in alta, a stat cica linistit si nu s-a ridicat pana nu le-a mutat pe toate)
Si in plus, l-au intrebat in ce limba sa vorbeasca cu el si el a zis ca in engleza (nu am vorbit niciodata cu el in engleza, la gradinitele de dinainte a fost numai in franceza) Noi ii punem desenele in engleza mereu, singurul lui contact cu engleza asta a fost. Si cica intelege perfect desi nu vorbeste. Manca-l-ar mama de destept (cra-cra
)

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu