Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

O sa dau diseara join ca am incercat cu adresa de gmail si nu mi-a mers

Multumesc mult pt info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Pinky... pe grup trebuie sa dai join cu adresa de yahoo...

Lena .. multumesc pe document.. f util, nici nu stiam exact ce e puseul de crestere..

Elly.. superbi copii tai...

Marina .. ce tari sunt strumfii... nu sunt identici asa-i?

A mea doarme de la 13.. scumpa a fost obosita.. acu da semne de trezire si vai de mine.. o sa se trezeasca rupta de foame..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

am o stareeeeeeeeee.... zici ca m-a calcat trenul. Sper sa-mi reintru in ritm

La 5-6 saptamani e un puseu de crestere care uneori se suprapune pe apogeul colicilor. E greu, dar cu rabdare si stat mult la san trece

Puseu de crestere e o perioada de crestere brusca la bebei, perioada in care au si ceva achizitii noi neuro-psihice. Crescand brusc le creste si nevoia de hrana. sanul produce cat stia ca ii trebuie bebelusului pana atunci si , acum trebuie stimulat intens pentru ca productia sa creasca proportional cu noile nevoi.
Si, evident,link spre o sursa de informare cu detalii

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Multumesc oana pentru raspuns.

Da Camady.Se sperie si salta manutele in sus si da si din picioruse.Mai si tremura putin.Stiu ca este ceva normal de la fetita unei prietene care si la 4-5 luni cand dormea se mai msperia asa.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Eu am dat join... cu adresa mea de gmail... dar nu stiu sigur saca a mers
Sei daca vezi ca a dat join cineva nu aliasul pinkysor si cu adresa de gmail sa stii ca eu sunt :) Numele meu e Ioana.

Daca nu merge... daca nu ai primit nimic maine imi fac adresa de yahoo... am una mai veche dar nu mai stiu acum parola, nu am mai intrat demult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Felicitari Inutsa..ce super nastere

Ionela, pai ce ti-e? ce ai?

eu astazi nu stiu ce am avut, chair nu am nici un motiv sa ma plang,credeti-ma, totul in jur e bine, bebe e cuminte,aseara sa culcat la 11 si sa trezit dimineata la 7..deci cum as putea sa ma vait..dar ma paste o depresie,fara nici un motiv, am facut ins eara asta o criza d enu stia indi ce sa imi faca..am esit cu bebe afara si nu situ cum naiba,am avut un atac de panica, mi s-a parut ca imi este f rau,ca nu mai vad bine si ca nu mai pot merge,si asa de tare m-am speriat ca sunt si cu bebe si o sa lesin si cine are grija de el...apoi, dupa ce am ajuns acasa, gata..mi-am adus aminte de toate relele, m-a apucat un plans isteric..apoi ganduri negre,ca daca mor..sau daca ..uite ca nu sunt ins tare sa ilc resc pe bebe...uff doamne o aiu pe carari fetele sau ce naibii am???//chair nu am nici cel mai mic motiv sa ma simt asa..doar ca ma simt cam rau si asta imi da starile astea de depresie,ca magnadesc ca nu sunt ins tare sa am grija de el ca mie imi e rau si daca lesin cine sta cu bebe?????????

Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Buna seara mamici si burtici.
Sei gemenasii nu sunt identici unul seamana cu mami si unul cu tati
Multumim pt complimente tuturortoti bebi din grup sunt foarte dulci si cei care urmeaza sa vina la fel
Aseara le.am fct un masaj cu crema de corp pt bebelusi de la baby jhonson bed time cu levantica si azi dim mititeii aveau pielea iritata pe burtica, incheieturi, nu inteleg dc k doar e pt bebelusi si nu e exp k m.am uitat pe ea.
in rest ei sunt ok.

inutsa felicitari

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Marina eu am un ulei de la johnsons(nu am scris corect dar nici nu ma mai uit acum pe sticle) primit cadou de aici de la o prietena, si am acelasi ulei,aparent, adus de socrul meu din UK . Ambalaj la fel, aceeasi eticheta, gramaj diferit. Continut total diferit, mirosul e altfel,de la cel romanesc ma irit si eu, de la cel din UK nu are nimic nici unul din copii ( ca vrea si Paul masaj mai nou,se aseaza lanfa Teodora si isi intinde mainile si picioarele )... Dr-ii in maternitate ne-au spus ca nu recomanda nici johnsons ,nici nivea de la noi pentru bebei, ca sunt facute prost.

Zubi te inteleg perfect. Nu ai nimic tu ,e doar furtuna hormonala cae isi face de cap. Niste analize ceva? Iei vitamine? Ca ar trebui sa mai iei in continuare vitamine prenatale .
A facut cineva modificarile de la lista zilele astea? Ca eu am fost un pic varza din multe puncte de vedere si nu am avut starea/timpul necesare sa modific ceva...

Noapte buna

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Buna seara mamici si burtici.
Sei gemenasii nu sunt identici unul seamana cu mami si unul cu tati
Multumim pt complimente tuturortoti bebi din grup sunt foarte dulci si cei care urmeaza sa vina la fel
Aseara le.am fct un masaj cu crema de corp pt bebelusi de la baby jhonson bed time cu levantica si azi dim mititeii aveau pielea iritata pe burtica, incheieturi, nu inteleg dc k doar e pt bebelusi si nu e exp k m.am uitat pe ea.
in rest ei sunt ok.

inutsa felicitari

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Pentru ca aceasta firma de cosmetice pentru copii are , in produsele lor, cele mai multe si mai daunatoare ingrediente. Au o reclama agresiva si acesta e singurul motiv pentru care sunt in top. Eu spun sa gasesti altceva de facut cu produsele lor si sa pui copiilor pe piele ceva mai sanatos. Si eu era sa cad in capcana lor. Intre timp, incet incet, am ajuns sa-mi fac sapunuri in casa. Sunt de cumparat sapunuri si lotiuni pentru copii foarte bune pe site-uri de mamici . Sunt sigure si foarte faine. Poti merge pe ulei de masline si migdale sau unturi de corp bio.
Produsele jhonson /nivea/ etc au ajuns la cos de noi , nefolosite deloc, nici eu nu le-am mai pus pe piele

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

multumesc mult pt raspunsurile cu CIC

scriu rpd ca am doar o mana. una il tine pe bb.

felicitari intusa! sa va traiasca, sa fie sanatos!

bujo primul copil a avut iritatie de care zici tu. a trecut cu putin baneocin, vreo 2 zile.
avem si noi bubite din alea rosii si uscate. deocamdata nu il dau deact cu ser fiziologic.

ionela eu m-am internat la 8 dimineata cu dilatatie 6-7 si la 9:30 am nascut. dureri aveam de la ora 5 dimineata dar f ok, suportabile. deci am avut in total 4 ore jumate de travaliu. asa da nastere.
vad ca zici de jhonson. la primul copil ca si la nepoti am folosit fara prob. acum doctora mi-a zis sa schimb din cauza iritatiei pe care a avut-o. ce folosesti tu?

seidana al meu are seara intervale scurte de masa, la 2 ore si ceva. insa in prima parte a zilei solicita la 5 chiar 6 ore.

ochisorul la bb are din ce in ce mai multe secretii... uf, si eu credeam ca se va rezolva...

o zi buna fetele!

Mergi la inceput