Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(117)
Raspunsuri - Pagina 19
maria26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui darisa maria: la noi buricul era rosu dar inchis, adica avea sange inchis la culoare si uscat inauntru. depinde cum arata, daca e rosu intens si arata iritat nicidecum uscat atunci ar fi bine sa-l vada un medic. poate ne mai zic fetele daca au patzit si ele asa ceva. 38+ Mami de Alex ( 3 ani si 3 luni) si asteptandu-l pe Radu |
sa ai nastere usoara
nu arata iritat. doar rosu inchis la interior.. cand plange rau si se incordeaza , i se formeaza o pojghita mica inauntru.. l-a vazut medicul, mi-a zis sa-i pun banutz
maria26 spune:
citat din mesajul lui camady Maria cred ca e putin inflamat daca e rosu. Si noua dupa ce ne-a cazut era putin rosu si dr mi-a spus sa sterg bine, cu spirt si sa pun comprese cu betadina.Cand am ajuns la circa a pusa pe asistenta si ne-a dat si cu un praf dar nu stiu ce era si de atunci i-a trecut.Daca vrei sun si intreb cu ce i-a dat. 24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani camady's baby |
daca poti intreba, as fi bucuroasa sa aflu.. eu ii dau cu baneocin pudra..
camady spune:
Am sunat si mi-a zis : nitrat de argint.
Dar a spus ca trebuie aplicat cu grija .Cat sa atingi pe mijloc buricultul.Ca e posibil sa se innegreasca putin zona aia. Bine ca mi-au pus ei ca eu n-aveam curaj.Oricum nu stiu daca are legatura cu asta dar din momentul ala buricul s-a facut f. frumos.
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
camady spune:
Fetele care ati nascut cam in aceeasi perioada cu mine
Mai aveti lohii? Ca la mine inca nu s-au oprit.Adica cand spun ca gata iar ma buseste.Deja au trecut 40 zile.Sa merg la doctor?
Si inca ceva.Intrucat am ajuns la cezariana fara voia mea n-am avut curajul sa ma uit la operatie pana acum.
Fetelor care aveti cezariana cate fire aveti puse? Eu am 7 si mi se pare ca e lunga tare operatia si e intr-un sant asa. Se mai netezeste abdomenul sau ramane santul ala la operatie?
camady's baby
maria26 spune:
citat din mesajul lui camady Am sunat si mi-a zis : nitrat de argint. Dar a spus ca trebuie aplicat cu grija .Cat sa atingi pe mijloc buricultul.Ca e posibil sa se innegreasca putin zona aia. Bine ca mi-au pus ei ca eu n-aveam curaj.Oricum nu stiu daca are legatura cu asta dar din momentul ala buricul s-a facut f. frumos. 24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani camady's baby |
mersi mult.. pai si noi cred ca tot la nitrat de argint vom ajunge.. ca vad ca nu se inchide deloc... ma duc joi cu el la dr.. o fi prea tarziu?
eu am doua saptamani de la nastere si nu s-a oprit sangerarea.. eu ma gandeam sa o sun pe dr, dar la ultimul control mi-a zis ca sunt foarte bine.. am citit apoi pe net ca dureaza intre 3 si 6 saptamani... mie dupa prima nastere s-a oprit dupa o saptamana... atata timp cat nu e mult si, mai ales, daca alaptezi, e normal.. se curata uterul..
racheel spune:
Buna fetele
may si eu te incurajez nu te lasa ca pana la urma trebuie sa pape si san.
mikka, ghindutei mele nu i-a trecut nici acum basicuta aceea.O avem de cand am plecat din spital.
maria incearca si cu baneocin.
camady nu stiu cate fire am avut dar mi le-a scos dupa 7 zile de la operatie.Mie4 mi s-=a vinvecat frumos.
Sei felicitari pentru crestinarea Alexandrei..sau Elenei.Cum ii spuneti?
Despre noi ce sa va spun.Nu avem colici.Sper sa nu mai apara.Plangem cand vrem sa papam, cand trebuie sa ne schimbam inrest dormim.mai mataim si noi din cand in cand dar ii pun sezeta si s-a rezolvat.Eu zic ca este cuminte ghinduta.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
racheel spune:
Maria eu i-am dat du spirt pus pe comprese sterile si cu baneocin.Acum am vazut ca-i dai si tu cu el.Nu stiu ce sa-ti zic..
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
maria26 spune:
citat din mesajul lui racheel Maria eu i-am dat du spirt pus pe comprese sterile si cu baneocin.Acum am vazut ca-i dai si tu cu el.Nu stiu ce sa-ti zic.. Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
si in cat timp s-a vindecat de tot?
camady spune:
Racheel si nu ti-a ramas urma de la fire?????????
camady's baby
nanna_mika spune:
Camady - eu am nascut acum 2 sapt jumate, nu prea mai am lohii, o data pe zi sau la 2 zile mai am cate o scurgere mica, deci nu am putut renunta la tampon...
Referitor la operatie, mie mi-a pus fir care se resoarbe, operatia este absolut invizibila, doar intr-un capat de vede un nod mic al firului. La prima operatie, dupa mai multe luni imi ramasese f putin un fald intr-o parte, dar era insesizabil. Sunt si eu acum curioasa daca dupa ce se retrage de tot butica va fi uniform sau nu.
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11