Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Felicitari Dbunny!!! Bine ai venit pe lume Noa!!!!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Felicitari Dbunny!!!!Bine ai venit Noa!!!

Oana eu i-am taiat unghiile bebelinei cand dormea, nici nu a simtit si le-am pilit usurel si nu se mai zgarie ca nu mai are cu ceManusi nu le suporta, scutura din manute pana le scoate si nu i le-am mai pus, nici in maternitate nu a stat cu ele, la fel le arunca, nu suporta nici infasata acolo, se zbatea si urla pana se desfacea, oricum eu nu am infasat-o acasa...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Oana, al meu si acum se mai zgaraie pe fata daca nu ii tai la timp unghiile. Odata cu formarea coordonarii manilor( poate sa intinda mana sa apuce voluntar un obiect) nu va mai fi chiar asa rau... dar oricum.....

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Bun venit bebe de Bunny!
moaaamamaaaa! ma iau emotiile.... Bunny avea dpn aproape de al meu. Da, stiu ca a facut inducere, dar si asa

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

azi noapte la 5 jumate am reusit s-o mufez pe bibi la tzatzi o juma de ora
mai mult n-a vrut ca a adormit.
peste juma de ora s-a trezit ca ii era foame dar n-am mai reusit s-o mufez si eu eram varza si i-am dat bibe cu ce ma mulsesem.
azi la 9 am tinut-o o ora la tzati dar de mufat doar vreo 10 min am reusit ca in rest scandal si apoi a adormit de oboseala.
i-am dat iar bibe ca mi-era mila de ea.
dar tot incercam.
ma culc un pic acum ca-s franjuri.

ionela, te rog, cum sa fac in situatia asta. cat s-o chinui, am stat o ora, mi-a fost mila de ea apoi. adormise de cat de tare a plans si s-a agitat.
dar sanii s-au mai muiat, s-a format si sfarc, laptic am
la pompa intr-o ora, juma de ora unu, juma altul scot 100 ml.
sar'na

felicitari, dbunny, ai reusit

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Bravo May

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

May dar din san cum curge? Picura sau tasneste ca la dus? Si prin cate canale? Cam asa iti dai seama daca sunt infundate canalele. Trebuie sa tasneasca ca la dus si prin multe canale. La mine de exemplu iese cam prin cate 10 canale la fiecare san. Se poate si mai putine, insa daca sunt doar 1-2 canale sau daca doar picura inca e infundat sanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi la pranz .
Bujo sau Ionela,ca vad ca voi titi mai multe e musai sa tasneasca ca la dus prin mai multe canale? La mine din sanul normal tasneste din doua,dar numai dupa ce suge fata ,daca strang inainte de a suge ea abea picura, iar din cel cu mamelon ombilicat se prelinge ,dar niciodata nu tasneste. Mai degraba curge ca si cum as tine dusul dat incet, cu gaurile in sus. Dar lapte e destul ca a luat fata cam 1200 gr intr-o luna ,cu supt cate 15-20 minute maxim in ultimul tip,din ambii sani. Suge foarte repede, primul minut incet, apoi vine lapte muult cateva minute , se vede ca inghite repede, apoi alte cateva minute in care trage mai greu. Dupa aia lasa sanul si smiorcaie sau mai cauta piele sa suga,si o pun si la celalalt. Suge si acolo si gata, ori adoarme ori mai sta treaza multumita.

Bine ai venit Noa, sa cresti mare . Dbunny laptic si rabdare iti doresc,te astept cu vesti cat mai bune .

Pupici la toata lumea !

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

da Ionela suntem bine..., fontanela tot usor deprimata, insa nu are colicii puternice, oricum eu tot paine, carne, orez , cartofi , caca tot mai consistent....

Noi am facut ieri botezul si a iesit ff bine, ea a fost extrem de cuminte , toti au indragit-o... deci avem o mica crestina...

Marryan cum e Valeria dupa Grip Water?

Lali Multi ani fericiti lui Paulici..

Bine ai venit NOA Bravo dbunny....

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari pentru botez Seidana

Eu am terminat paturica... , a mai ramas sa fac pe margine, dar trebuie sa caut un model. Luni daca o termin, pun poze.

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput