Faceti o fapta buna-votati pentru copiii cu autism

Faceti o fapta buna-votati pentru copiii cu autism | Autor: aasorescu

Link direct la acest mesaj

Bine v-am (re)gasit!
Nu am mai intrat de mult pe acest site, foarte probabil de acum 3 ani cand baiatul meu a fost diagnosticat cu autism. In acel moment am incetat sa mai citesc reviste sau site-uri despre copii, pentru ca nu il mai regaseam pe Tomi si nici mai puteam sa citesc despre cum ar fi trebuit sa fie Tomi la varsta lui. Si am inceput sa citesc carti de psihologie, de terapie, comportament, autism etc etc.
Iata insa ca revin acum pe aceste forum, ca mama de copil cu autism (si intre timp si de al doilea copil, cu o dezvoltare tipica) si totodata ca reprezentant a unei organzatii care lupta pentru drepturile persoanelor cu autism: Invingem Autismul.
Si va rog, cum zice si inozza.blogspot.com, sa faceti o fapta buna de 5 minute, pana vineri, 30 septembrie, ora 14 si sa votati pentru ca proiectul nostru sa castige finantarea: https://raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/
Ne mai trebuie cca 500 de voturi. Acum avem 1200.
"Cu 5 minute din timpul vostru, la anul pe vremea asta, 16 copii vor putea intra pe portile unei scoli. Si poate n-o sa devina niciunul savant, artist sau om de stat, dar se vor bucura de o copilarie si de o adolescenta normala. Si asta e de fapt, tot ce conteaza..."
Va multumim foarte mult! Andreea