fiv dr dragos albu 43

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

daniela, pestic, micado, arabela si "batrana" mea cunostinta virtuala alla...Doamne, abia acum am luat si eu la citit din urma, SAR'NAAAAA

P.S - mire, bine ca n-ai apucat sa faci capitol nou, ca eu ramaneam ca bezmetica

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica eu zic ca 0.6 pe zi este tocmai bine ... Auzi tricoul ala cu noroc sa mi-l pastrezi mie , da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

aristica congrats on being PUPO
2 saptamani de asteptare usoare iti urez si batai de inimi la urmatoarea eco!!!

samburache face bine, am fost ieri la doctor si suntem "foarte bine" (citat), nu se mai vede absolut deloc zona de decolare si totul este in grafic, nu suntem cu nici o zi mai mare sau mai mic. Aveam ieri fix 8 saptamani si 6 zile...

A fost foarte emotionant ieri pentru ca am auzit inimioara lui bebe si l-am vazut pe el, asa mic, cu maini, picioruse si degetzele... Nu-mi vine sa cred ca mica mea minune de numai 2,2 cm are totul format si are o inima asa puternica!!! M-am topit toata!!!

Dar o sa vedeti si voi curand cum este!!!!

Laura

9+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

doamna mea draga e pus bine de tot - in cosul de rufe murdare, ca acum sunt in trening ziua si-n pijamale noaptea
lauranu pot sa cred ca deja i se vad membrele. Deci samburache se metamorfozeaza intr-un mic strumf...o.k, e de bine!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

pici fetele.
Scuze c-am lipsit de la incurajari. Revin in forta.
Bravo ari, cumintica, increzatoare si cu carticica de rugaciuni in manuta. Asa te vrem Doamne Ajuta
Bccami, iubita, semne bune anul are..., ai grija cu bufeurile. Ai ceva probleme cu tiroida?

Sa se faca voai ta Doamne

Mirela, acum am spicuit si eu din urma, deci...., meritam capitol noi

toate fetele care-au sarit cu incurajari. Am avut ceva de citit. Aaaaa, si mi-au placut foarte mult incurajarile cu cititul Acatistelor. Pe langa aceasta lectura care ne linisteste sufletul, trebuie sa incercam sa scapam de orice farama de invidie(chiar si cea inconstienta) din interiorul nostru.

Mergi la inceput

tinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica
lauranu pot sa cred ca deja i se vad membrele. Deci samburache se metamorfozeaza intr-un mic strumf...o.k, e de bine!

Daaaa, nici mie nu-mi venea a crede... acum 2 saptamani era un ghemotoc... nu intelegeam nimic din ecografie!!!

Laura

9+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Felicitai Laura ! Asta da fericire, nu? inca 7 luni minunate
Aristico m-am linistit, vad ca e pus f bine tricoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Daaaa, nici mie nu-mi venea a crede... acum 2 saptamani era un ghemotoc... nu intelegeam nimic din ecografie!!!

Laura

9+

Da, mami_vreau, e o stare de nu o poti descrie prea bine in cuvinte..., doar se simte. eu aveam impresia ca la 5-6 saptamani deja le vad toate cele la amandoi pe ecranul acela: manute, picioruse, tot,etc....si ei erau cat bobitza de mazare amandoi, abia le auzeam inimioara ca erau f mici, dar eu, la cat de disperata si emotionata eram, ii vedeam deja bebelusi in toata regula. era amuzat si doctorasul de situatie

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

haideti fetele, face careva capitol nou? Eu astept

Mergi la inceput