Statul in fundulet

Statul in fundulet | Autor: dan_danyela

Link direct la acest mesaj

Buna.
Bebita mea are 5 luni si jumatate si sta in fund fara sprijin,fara sa-si piarda echilibrul,cu spatele drept,sta daca o las si o ora,se joaca in timpul asta.Adevarat,ca are si un "postament" foarte dezvoltat. Intrebarea mea este,sa o las sa stea sau e prea devreme,am primit destule atentionari cum ca ar fi prea devreme si nu-i face bine la coloana. Mentionez ca nu am pus-o nicidata intre perne.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Si fetita mea a stat in fund la 5 luni jumate. Mi-am dat seama ca s-a in fund, cand am vazut ca in leagan nu mai statea in pozitia aia de shezlong, ci statea dreapta in fund. Se ridica singura.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Copiii mei intai au mers in 4 labe si abia apoi au invatat sa se aseze, din pozitia asta, in sezand. Fireste, stateau in carucior cu spatarul ridicat, insa nesprijiniti nu am insistat deloc sa stea si au facut-o ei singuri cand s-au simtit pregatiti. Asta este experienta noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Las-o sa stea si sa se joace. Ce e rau in asta? Pare pregatita, deci totul e ok. Ar fi fost o problema daca tu insistai sa stea in fund si ii puneai perne sau alte proptele. Nu e cazul, deci bucura-te ca incepe o noua perioada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaideA spune:

Si eu imi las baietelul de 5 luni si un pic sa stea in fund, pentru ca nu ii mai place pe spate. Si pe mine m-au sfatuit o gramada sa nu il las, dar am ascultat-o pe mama, care ne-a lasat devreme si in fund si pe picioruse. Cred ca depinde de copii, cand se simt ei pregatiti.

Mai nou, la moda e ca bebe sa stea in fund abia pe la 7-8 luni, cica! Pai baietelul meu nu mai are stare de pe acum, nu stiu ce am mai face 2 luni, daca ar fi sa il tinem tot pe spate!

Mergi la inceput