Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna dimineata
Cafea mai este si pentru mine sau am ajuns cam tarziu ? eu am mare nevoieeeee ... m-a trezit donsoara piscotel la ora 6 plamgand, era pe burta si nu stie ea sa se dea inapoi pe spate si da-i si urla si m-am dus la ea sa vad ce ii trebuie si ea era suparata ca era pe burta, cine stie de cata vreme si s-a pus pe urlat ca deh, trebuia sa vina mami sa o dea inapoi pe spate .... eu chiauna de somn, am facut o greseala, dar sper ca data viitoare sa nu se mai repete, adica sa o las singura sa se chinuie ea sa se intoarca , sau sa adoarma la loc pe burta, ca nu e prima data ca am mai gasit-o dimineata asa dormind pe burta... dar eu chiauna de somn am luat-o si am pus-o in pat si i-am dat sa suga si am adormit si eu langa ea si am dormit pana la 8 si cand s-a trezit ma rugam de ea sa mai doarma un pic ca aveam capu asa de greu d enu vedeam bine si nici nu puteam sa il ridic de pe perna
inca ma simt foarte obosita si nu stiu cand am sa recuperez , dar de aici inainte om trai si om vedea..
Na ca iar urla, s-a suparat cu jucariile in patut, le-a dat pe jos, care le-a impins , nu mai ajunge la ele si s-a suparat... sa incerc sa o pun sa faca un pic de nani
Revin
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
neata
m-am saturat si eu de mine sa ma plang si totusi..iar am facut noapte alba si mi-e si rau, abia stau cu calmante..sotul la prima ora a zbughit-o la scarbici, s-au schimbat patronii mari si cica e jale..asa ca nici azi nu ajung la doctor, nici eu nici piticii..
andra mi-a ocupat prima parte a noptii, de la 1 la 4 a stat treaza, a debutat cu tusea si pe urma s-a trezit de tot, nici vorba sde somn..cum o puneam in patut, se ridica in patru labe si face balans..e asa comica
iar vlad a doua parte, de pe la 4 s-a trezit si a tot cerut ba jos, ba la oala ( a facut de 3 ori caca si 1 data pipi )..ba ca il doare burtica, ba ca vrea la servici la tacsu..
finalul a fost la 7 cand am coborat toti jos si am trezit-o si pe buni am bagat deja cafeaua sper sa ma tina..am de facut si mancare si de mers in piata..si in parc bineinteles..
nu stiu cum sa fac dar as renunta si eu la alaptat, doar noaptea o mai pun si e cam degeaba..problema e ca daca trec cam 24 h simt durere in sani..deci se umplu caty de cat..oare sa ma risc ? sa mulg eu cate putin sa detensionez si sa n-o mai pun pe pitica ?
catank, si eu pastrez tot in lada la frigider legumele pe perioada scurta..
am fugit la treburi
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
hello fetelor!!
stefy[red] si mie imi place muuuuult rochita, o sa arati tare bine cu ea
[red]ailed felicitari pentru dintisor!!
noi am fost ieri sa ii facem frenectomia lui luca si totul a iesit bine. momentul in sine a fost neplacut ca a trebuit sa il tin in brate si sa ii blochez mainile si picioarele in timp ce asistenta ii tinea capul...cand am vazut sange de la el din gurita imi venea sa il strang de gat pe doctor dar a durat ft putin si deja cand iesisem din cabinet luca era ok, nu mai plangea nu nimic. i am pus un supozitor cu paracetamol pentru ca m a avertizat doctorul ca o sa il doara in timpul noptii si cu tot supozitorul tot s a trezit de 2 ori plangand a durere si frica, asa mila imi era de el saracul....dar astazi vad ca e ok, mananca foarte bine, nu pare sa il doara, si pentru prima oara l am vazut si eu cu limbuta afara din gura
asa ca misiune indeplinita
fug sa ma apuc de supa lui, revin later, va !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
scrish ce ma bucur ca este totul bine, ca a decurs bine si s-a rezolvat limbuta. dragutul de el, bine ca a scapat
miki nici nu vreau sa-mi imaginez starea ta de oboseala. nasol asa ca nu te poti odihni bine. bei cafea, bei dar de mancat mananci? mananca bine ca acum esti solicitata mult si ai nevoie de putere.
eu te sfatuiesc sa nu renunti la alaptat, daca tot mai ai lapte....acum nu stiu, cum crezi si tu, cum te simti....
strumphitza hai si bea o cafea ca este calda, sa-ti revii.
merg si eu sa pregatesc supita si sa fac si pentru noi ciorbita.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
neataaa
am revenit dupa o noapte linistita, bebelina a dormit pana la 7.30 apoi a papat si a mai bagat somn de la 8 la 10 :) deci sunt ok.
partea proasta este ca tb sa ma apuc iar de bagaje ca duminica plecam acasa la Buc
. nu cred ca ne ajunge o masina
doamne fetele nici nu stiti cat de bucuroasa sunt cu cei 2 dintisori :))). cand ma gandesc ca nu a plans deloc mi-e asa mila de ea. ea e cuminte si in general asa, of mititica.
am apucat sa citesc acte ceva din urma dar nu am retinut chiar tot.
Strumph- eu unde vad pozele de la nunta??? m-am uitat in albumul tau si nimic,
am vazut pozele de la intalnire ce-as fi vrut si eu sa vin. ati fost toate niste mamici frumoase si implinite cu bebei tare scumpi.
azi fructele i leam decalat la 15 ca nu am fructe :)). oricum noi supita nu avem inca introduc, astept sa ajungem acasa si bagam atunci si branzica. acum papa para,morcov si piersica/mar + cereale si este
mada, yasmi, roxy
acum o las si pe teea sa va scrieceva:
fdddd hjnjk hjhhjvvfuj chjdfwtt jr
ati inteles da? sta intre picioaree mele la laptop
va puuuuup
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
stefy- sunt dementiali si pantofi si rochia supeeeeeeerb!!! o sa fii o frumoasa
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Morning again
Mi-am baut si eu cafeluta, am facut putina ordine in bucatarie si acum ma dau iar pe net un pic , da numa un pic pentru ca trebuie sa ma duc sa ii dau sa suga piscoatei si apoi o luam din loc, e frumos afara, cald si vreo 27 grade au anuntat astia ca o sa fie mergem in centru azi in parcul din fata palatului B|uckingham ca mi-e dor si ala e parcul meu preferat... luam si niste seminte/paine sa hranim gastele si ratele, pelicanii, porumbeii
si vine si tati cu noi dupa munca , o sa fie frumos
Miki iti doresc sa va reveniti cat mai repede si tu sa apuci sa te odihnesti, cunosc tare bine sentimentul de nesomn si oboseala si e rau deci te inteleg perfect
Gimihaela, te intrebam ieri, cred ca nu ai vazut de nu ai raspuns, nu vrei sa ne arati mai multe pozici cu David al tau ? daca da, iti trimitem user si parola si asteptam pozicile
Yasmi e soacra la voi ? au iesit sau nu scantei pana acum? sau cum e ?
sper ca te simti mai bine pe zi ce trece
Alexinoooooooo.... welcome back home vezi daca lipsesti si nu citesti tot nu cunosti instructiuni de utilizare a linkurilor
las ca iti trimit pe Pm linkurile sa le vezi direct ca sa nu te mai chinui cu copy paste
asteptam pozici din vacanta si povesti
iti trimit Pm dupa ce termin mesajul asta, sa verifici
Ailed, felicitari pentru dintisor mai avem un iepurila in grup
mie asa de draga imi e piscoata cand rade si i se vad dintisorii
roxy o cafeluta cu mine cand vii sa bei ? hai ca e cald si soare la Londra si putem sta pe terasa in gradina la aer curat
Ma duc sa dau la piscoata sa suga si apoi ne imbracam si iesim la plimbariiiiii
O zi frumoasa va doresc
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Bineneteles ca citesc si scriu tot in miniatura,ca nu a reusit nici sotul sa rezolve problema.Deja incep sa ma obisnuiesc
...dar,se lasa cu mari dureri de cap cu cititul asta minuscul.
Scrish,ma bucur ca totul a decurs bine si ca Luca deja scoate limbuta.
Delia,felicitari pt primul dintisor!
Stefy, sa nu te razgandesti in privinta tinuteti...pls. Este foarte frumoasa rochita si pantofiorii si merg de minune cu evenimenul.Iti vin
As mai scrie dar am una bucata Duracell peste mine...
Revin...mai tr
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gimihaela/gimihaela.jpg)
gimihaela spune:
strumphitza: bineinteles ca vreau sa vi/l arat pe david, asa ca astept userul si parola. daca nu ma descurc o sa intreb
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gimihaela/gimihaela.jpg)
gimihaela spune:
Am terminat de papat legumele. Azi am avut:pastarnac+radacina de patrunjel+telina+ 2-3pastai verzi+o bucatica mica de sfecla rosie+ceapa+cateva frunzulite de patrunjel+ulei de masline +piept de pui.A papat cu pofta dar numai dupa ce am pus o lingurita de iaurt.
Acum facem miscare, exploram toata casa si rontaim snuruletul de la babetica. Ca un catelus...dragul de el