Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
alinuknuknuk spune:
doamne miere ce burtica mare si frumoasa ai
!
e funny sa vad burtici cu buricul iesit, cand al meu e la locul lui.
nu stiu daca o sa iasa nici pana la 40S
Bebicul meu sta cu capul in ficat si cu picioarele prin coastele din stanga! cand se misca ma rupe si in coaste si in ficat
, dar cand il vad pe al meu sot atat de fericit ca-l vede ca se misca cu atata putere, cred ca as indura si coaste rupte
.
abia astept si eu eco de spat viit sa-l vad iar!
31+
Luca Eduard
alinuknuknuk spune:
ela felicitari pt rezultatele bune!
ralu, T este fenomenal
, e bine ca incepe sa se obisnuiasca cu gradi!
31+
Luca Eduard
dianalaura spune:
Neata! Tu fetelor, cum functionati fara cafea? Nu dati nici aici, nici pe FB o cafea macar...
. Cum sa fiu eu coerenta sa scriu daca nu sunt conectata la cafea?! 
Ela, felicitari pentru grasunel...si rezultatele bune.
Corina, bine ca ti-au iesit negativi anticorpii, acum du-te la medic si linisteste-te, nu te mai stresa.
Acum am venit si eu de la dr. de familie, de la 1 oct imi face prenatalul si saptamana viitoare merg la ea sa imi dea fier, cica li se da gratuit Maltofer de la DSP, penru gravide. Analizele sunt ok, a zis ca se urmareste acum mai ales sa nu fie proteine in urina, infectii urinare, tensiune mare, edeme permanente. Eu am tensiunea 110/60 azi dimineata la ea dupa o cana de cafea bauta. Si mi-am luat si calciu+vit D.
Si mai voiam sa va intreb, voi v-ati facut ceva vaccin? Zicea dr. ca din luna a 7 incolo se face ceva vaccin la gravide, nu mai retin de care.
Ane, fain. Tot cezariana si tu? Sor-mea e nascuta pe 11 dec, prietenul ei pe 10 dec, un coleg de al sotului pe 12...nasa pe 16, nasu pe 21...am o gramada de cunostinte nascute in decembrie.
diana
28+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
dianalaura spune:
Alinuk, pai il faci fotbalist, boxer...daca promite de pe acum
. Calin e mai linistit decat Stefan. Cand eram insarcinata cu Stefan dormeam cu taica-su in aceeasi directie amandoi, ori pe stanga ori pe dreapta (si era patul mai mic, deci inevitabil eram lipiti), si intr-o noapte asa sut a tras Stefan, de s-a trezit al meu din somn sa ma intrebe de ce il lovesc in spate. Dar il simtise pe Stefan. Iti dai seama ce tare a dat (mai ales ca pe sotul meu greu il trezesti, poti trage cu tunul langa el si nu simte/aude).
diana
28+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
aris26 spune:
corina - felicitari pt rezultat. asta chiar e o veste buna
wildorchild - ah, da stiam teoria asta. stiu ca am probat-o sarcina trecuta si asa a fost. acum sa vad daca imi dau seama exact unde se termina uterul. masuratul asta pe circumferinta e mai mult ca sa ma distrez ca stiu ca nu poate fi comparat cu alta gravida
chiar ma gandeam ca am scris prima dimineata si in loc sa vin cu o cafea eu pun flori![]()
mama de
mic +
s30+
aris26 spune:
diana - calciu pt tine sau pt baiat? ca eu stiu ca provoaca contractii la gravide
mama de
mic +
s30+
ane2 spune:
Aris nici mie nu-mi da lumea 28 de sapt
dar tu ai luat si putine kg, eu in schimb am luat destule
parca vad a iar fac o matza de 3 kg![]()
Wild m-am masurat si asa cum spui tu si am 28cm![]()
Corina felicitari ptr rezultat.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia -
si
27 sapt
ane2 spune:
uitasem
Diana tot cezariana si eu![]()
Cum faci operatia?rahie ?sau anestezie totala?
Anita mami de printesa, Rachella Alexia -
si
27 sapt
dianalaura spune:
Aris, calciu pentru mine. Cica o cutie sa imi ajunga pe o luna, am luat Calcivid de la farmacie, (calciu 600mg si vit D3 400UI) si in sarcina se ia 1 pe zi. La analize calciu mi-a iesit la limita inferioara, si cum in ultima vreme am carcei zilnic, mi-a zis sa iau asa. Acum o sa iau doar luna asta, ca nu e asa scazut, si o sa incerc sa mananc mai multe lactate (cu care nu prea ma impac, in afara de branza).
diana
28+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
Buburuzul
Poze
dianalaura spune:
Ane, fac rahi, asa am facut si la Stefan. Pai tre sa fiu treaza, sa il aud/vad pe pitic de la inceput.
Si eu sunt un pic control freak, in sensul ca tre sa stiu absolut tot ce se intampla. La nunta mea mi-am organizat totul in asa maniera incat sa stiu si daca o musca zboara in directia gresita, inclusiv "furatul" miresei, cine, unde, cand ma fura, unde mergem, ce melodie sa fie cand intru in clubul respectiv...
, am planificat tot. Doar starea vremii nu am putut-o influenta, dar am avut noroc de vreme buna.
diana
28+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
Buburuzul
Poze