Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulik spune:

Buna!

Sunt si eu o viitoare mamica.. DPN-ul meu este 18 ianuarie!
As avea o intrebare: am vazut ca exista o adresa de e-mail comuna. Ma gandesc ca acolo se pot gasi carti electronice despre sarcina si bebelusi? Daca e asa, imi puteti spune parola va rog, pentru ca am mai citit din urma dar nu am gasit parola nicaieri.
Eu nu am cumparat si pregatit inca absolut nimic si cred ca ar trebui sa incep macar sa imi fac o lista cu ce mi-ar trebui, si sa mai citesc si despre ingrijirea bebelusului..

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sal micutele
ica nu am gasit mare lucru , dar am citit ca e oarecum normal sa fie modifica in sarcina (multe analizele in sarcina iese modificate , din pacate nu se dau intervale de normalitate si in sarcina );
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=71392&

insa pt linistea ta cel mai bine mai vorbeste cu ginecologul inca o data

am si eu o problemuta ..ma dor destul de tare articulatiile degetelor si se cam umfla (si mainile si picioarele); tensiunea ok , insa nu am mai tinut regimul fara sare din pacate ...voi ati patit asa ceva?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

giulik Felicitari! Sarcina usoara!!!
Sa ne scrii si data nasterii, sa te trecem in listutza. Ce ai fetitza sau baietel??
Parola ti-o pot trimite prin mesaj privat (PM), daca ti-ai activat optiunea.

georgia, nu stiu ce sa zic despre articulatii, de ce se umfla...

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna dimineata!

Sunt si eu o norocoasa purtatoare de burtica, in 19 saptamani. Sper sa ma primiti si pe mine la odiseea voastra
Va urmaresc de cateva saptamani dar n-am apucat sa va scriu mai devreme.

Dariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulik spune:

Multumesc!
Data nasterii e 16.10.86, si cred ca vom avea fetita! La inceput ne-a spus ca va fi baietel, dar ultima data era fetita.

Cred ca mi-am activat optiunea de PM, asa ca te rog frumos trimite-mi parola si-ti multumesc mult.

O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Data nasterii: 26.03.1981, DPN: 23.02.2012, iar conform ecografiei, o sa fie baietel

Dariana +19 si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Am o intrebare: De aseara simt niste intepaturi/junghiuri in partea dreapta jos a burtii, nu sunt constante si nici foarte dureroase, doar ca nu am mai avut pana acum si nici la sarcina anterioara. S-a confruntat cineva cu ceva asemanator?

Multumesc!
O zi buna sa aveti!

Dariana +19 si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Dari, ai operatie de apendicita? Mie mi se intampla asa, dar stiu sigur ca e de la operatia care se intinde, cu cat burtica ne creste. Mai poate fi pozitionat si bebicul sau placenta de asa natura ca iti imping organele pe acolo si probabil ca preseaza pe ceva. Eu zic sa nu te impacientezi, ci sa incerci sa vezi ce anume stare sau pozitie favorizeaza aparitia durerii si ce anume o calmeaza. Studiaza-ti corpul si iti va raspunde singur.
Bine ai venit in galaxia bulgarasilor!

ANNISIA, mami de YANIS si surioara lui FRANCESCA (22+)

Micul Yanis creste mare

Surioara lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna dimineata! Bine ati venit Giulia si Dariana, felicitari pt sarcina si sa va ajute Dumnezeu sa va bucurati de bebelusi cuminti si sanatosi!
Giulia, tu ai aceeasi DPN ca si mine, 18 ian 2012! Doar ca la mine sunt gemeni si avem toate sansele sa venim mai repede cu vreo doua sapt...
Dariana, daca ai avut cezariana la prima sarcina sau alta operatie, si eu cred ca e de la cicatricea care se intinde. Asa am simtit si eu in primele sapt, tot din pricina taieturii de la cezariana.
Am intrat si eu la mothercare sa vad ce au, desi am foarte multe lucrusoare de la primele sarcini. Insa cu siguranta ne mai sunt necesare si altele...
Va doresc o zi frumoasa si numai bine!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Buna mamici si burtici,
sper sa ma primi#355;i si pe mine printre voi.
Avem 21 saptamani si luni avem morfologia unde speram sa aflam si ce suntem.
Noi suntem un pic mai "speciali", in sensul ca facem un tratament cu anticoagulant ca avem ceva problemutze cu coagulaea sangelui (drept pt care am pierdut o sarcina din necunostinta de cauza).
Luni am avut eco si aveam fabuloasa greutate de 380 gr la 20 de sapt si 2 zile. Suntem activi, in special seara .. dar nici ziua nu ne e rusine.

PS: Aerilian, avem acelasi dr

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput