Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu am nascut la privat si nu a putut intra sotul cu mine. Am facut si cezariana, probabil d-aia. Dar nu stiu daca l-as fi vrut acolo, e destul de panicos si nu m-ar fi ajutat cu nimic. In schimb nasa mea a nascut la cta ( tot la privat) tot cezariana si sotul ei a intrat cu ea si a si filmat ( pana a inceput sa ii tremure mana si a preluat o asistenta camera).

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

despre celulele stem ce stiti, chiar merita? prima oferta pe care am primit-o (care include si depozitare pt 20 de ani) a fost n jur de 6000 ron si mi se pare cam mult... voi v-ati hotarat ce faceti in privinta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara fetelor , azi este 1 oct. sa avem parte de vesti bune de la toate , sa ne bucuram din plin de toate clipele frumoase pe care ni le ofera sarcina
Bun venit noilor burtici , sa aveti parte de sarcina usoara si bebelusi sanatosi si la termen.Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe.
Lexi -imi pare rau ca ai trecut prin clipe atat de uratele ... dar stii cum se spune dupa furtuna iese intotdeauna soare , asa ca bine ca voi sunteti bine , sanatosi .. in rest fiarele sunt fiare nu trebuie sa ne atasam de ele.Vanataiele trec mai repede cu comprese(cataplasme) cu frunza de varza proaspata.Iei o frunza o presezi cu o sticla sau cu ciocanul de snitele o tii un pic in frigider si apoi o aplici pe locul cu pricina, o tii acolo cat se poate de mult -ai grija sa nu racesti
Alina -gogosile sunt excelente am reusit sa fac saptamana asta si am avut mare succes cu ele -multumesc ptr reteta
Un mesaj ptr fetele din Timisoara- ce ziceti de o intalnire saptamana asta ceai /suc /prajitura ceva .... eu pot in orice zi pana in Week end cand o sa evadam iar ptr 2 zile la o plimbarica.daca sunteti de acord astept sa spuneti voi cand va este mai bine.
Salutari tuturor fetelor am citit toate postarile voastre, o sa le abordez zilele astea cand o sa am mai multa vreme de scris .
gata va las pupici ptr toate si toti bebelusii si week end frumos si linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ica felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru baietel

Anessi ce frumos ca v-ati apucat de amenajari. Eu mai astept un picut. Chiar as vrea sa va cer o parere. In casa unde ne-am mutat noi, este o camera micuta care a fost amenajata pentru un bebelus baietel. Din pacate bebelusul nu a mai apucat sa se bucure de ea Am facut din camera dresing, dar acum vreau sa o amenajez pentru bebe 2 si el tot baietel. Camera arata perfect, u tapet superb pentru baietei, o lustra tare frumoasa. La inceput, dupa ce nea-m mutat si am aflat m-am cam speriat un pic, dar apoi nu am mai avut nici o problema. Voi ce ati face in locul meu, ati lasa camera asa cum este sau, din superstitie, frica, ati redecora?

Fetelor multumesc frumos, dar nu eu cautam aparat de cafea. Eu n-am baut cafea nici inainte de a ramane gravi si nici acum nu beau.

Sper sa reusiti sa nasteti cu sotii alaturi, cele care va doriti cu adevarat

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cati eu m-am obisnuit cu plecarile sotului. Al meu organizeaza evenimente si lucreaza de luni pana vineri la birou si sambata si duminica merge la evenimente. Cateodata pleaca si in timpul saptamanii, dar ne-am obisnuit.

Acum il asteptam sa vina acasa, a zis ca ajunge pe la 10, dar se pare ca mai intarzie

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Olga, eu nu stiu ce sa iti zic. Acum dorm cu mara in camera in care a murit socru meu si n-am nici o tresarire. Ma mai si amuz cand ramane mara cu ochii pe pereti, zic ca a venit bunicasu in vizita
Cred ca ar trebui sa faci ce simti

Ursulet, eu la mara am recoltat. Tot cam atat cred ca a costat. Voi recolta si acum. Medicina avanseaza nu poti stii ce se intampla in 20 de ani.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ica, eu vroiam site-ul cu espressorul. Multumesc!

lali Ma bucur ca ti-au placut gogosile!

Olga, nu stiu ce sa zic despre camera lui bebe.. Eu, de fel, nu sunt deloc superstitioasa, dar daca tu crezi ca te afecteaza cumva situatia asta cu camera, atunci schimb-o si stai linistita. Adica vopseste-o, schimba lustra, pune alte decoratiuni.

Noi am fost prin ikea, era o gramada de lume, dar de data asta am fost hotarati sa nu cumparam nimic, asa ca nu am stat la cozile interminabile de la case. Apoi am mers prin carrefour sa o dam pe Sara in trenulet, masinute, etc.. Si am reusit sa plecam la ora inchiderii.

Va las, merg la somn, ca sunt cam obosita.
Noapte buna!

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alice, si tu bantui pe forum?? Ti-ai culcat printesa?

ursulet Eu nu am recoltat la Sara si sunt hotarata sa nu recoltez nici acum. deci nu stiu ce sa iti spun despre preturi si alte detalii..

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara burtici

Felicitari pentru carucioare! Sa fie bebicii sanatosi si la termen.

Bun venit noilor burtici!

olga, daca ai superstitii poate ar fi bine sa nu folosesti camera, sau poate sa redecorezi. Eu as folosi-o, dar eu nu am astfel de superstitii.

ursulet, daca te-ai hotarat sa recoltezi celule stem atunci trebuie sa alegi o oferta care sa fie pe masura bugetului tau. In general taxa de depozitare anuala variaza intre 150 si 200 lei, deci ar veni maxim 4000 lei pe 20 ani, atunci ar insemna ca platesti doar 2000 lei pentru recoltare si procesare, ceea ce nu e mult. In primul rand trebuie sa verifici ce unde si cine iti tine depozitul de celule, ce sa intampla in caz ca firma cu care ai contract da faliment - cine si daca e cineva care preia depozitul- si daca suma pe careo platesti include si alte sume ajutatoare in caz de nevoie - ceva cam cum au cei de la CBC. Daca toate conditiile te satisfca, atunci go for it. Oricum timp mai este sa decizi.

Eu mi-as fi dorit sa fie sotul langa mine macar pe perioada travaliului, dar na! sistemul sanitar nu permite. Din pacate tot la stat nasc si acum, deci explus sa il am langa mine - poate doar daca nasc acasa si atunci...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Neata fetelor! . Piticotul meu a plecat in excursie - prima fara parinti. Am asa niste emotii....Olishka si eu sunt superstitioasa, de fapt mai mult fatalista asa...cred ca toate au vointa lor proprie de a se aranja, ca mai putin conteaza vointa noastra. Asadar as folosi camera aceea, a fost aranjata cu tot atata dragoste si speranta, ce poate fi rau in asta?! Ica felicitari pentru morfofetala si rezultatul bun!danezza multa bafta maine la eco, te astept cu vesti super! Daca tot bebelina ascunzi in burtica, fetitele vor avea majoritate MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput