ce spun dr despre vopsitul parului in sarcina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

JD, daca henna de la njd are asa ceva in compozitie, nu e 100% naturala. pe alt forum (soft pedia, scris fara pauza), e un topic luuuung de tot despre folosirea hennei, acolo am gasit informatii interesante, printre care si toxicitatea compusilor adaugati in henna, in special la alte nuante decat roscatul clasic
daca vrei marfa de calitate (si bio pe deasupra), cauta pe net sideris, cele care cumpara si folosesc produsele lor sunt foarte multumite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

O sa ma uit. Sincer, eu ascult de dcotorul meu. daca el a fost de acord cu henna asta eu nu am probleme.

Finn Constantine 15.10.2009 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

JD, chiar te rog sa intri si sa citesti, cand ai timp, eu una am fost uimita.
acu' si cu nenea doctorul e cu dus si intors : multa lume a auzit de henna, insa putini stiu ca anumite nuante de vopsea pe baza de henna, contin compusi chimici/pigmenti care nu sunt tocmai ok, ba chiar sunt toxici si atunci nu mai putem vorbi despre un produs 100% natural, cum am fi tentati sa credem auzind/citind cuvantul magic "henna". in goana dupa profit, unii producatori neglijeaza sau omit intentionat sa precizeze anumite informatii.
da, henna e 100% naturala atata timp cat folosesti planta maruntita. atat. si din cate am citit dincolo, cea mai buna henna este cea adusa din tarile arabe/orientale, unde este folosita in mod curent (tatuaje, de ex). mie si acum imi pare rau de mor ca nu mi-am cumparat henna dintr-un supermarket din Turcia, se gasea de vanzare vrac, la raionul de condimente si era fff convenabila la pret/100 g.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Normal ca toate sunt cu dus intors, ca si isteriile create artificial. In fiecare zi mai apare cte ceva nociv care pana ieri era considerat ok. Despre henna stiu pt ca o folosesc de forte mult timp. Cea praf se gaseste si aici dar e jale cu ea. Eu am incercat/o si m crezut ca inebunesc de nervi. tocatura aia nu sta in par ca lumea, trebuie sa o ti mult timp, e greu de scos din par dupa, etc. nu o mai folosesc in viata mea. Exista la plafar.

Finn Constantine 15.10.2009 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradum spune:

gata! am fost la farmacie si mi-am luat vopsea de la apivita. scrie pe prospect ca nu are parabeni, silicon, uleiuri minerale, etanolamina, propylene glycol, alcool, amoniac. sa vedem si rezultatul. o sa incerc sa merg la coafor sa vad daca ma vopsesc cu vopseaua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradum spune:

ieri m-am vopsit cu aceasta vopsea apivita. a iesit foarte frumoasa culoarea. vopseaua nu are un miros puternic si nu te inteapa sau te mananca pielea capului. intr-um cuvant... multumita!

Mergi la inceput