am nevoie de sfatul mamicilor

am nevoie de sfatul mamicilor | Autor: dennisamalia

Link direct la acest mesaj

sunt mamica unui baiat de 7 ani si este clasa 1.vreau sa mi relatati si mie cum v-ti descurcat in primele saptamini

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Nu stiu daca te va ajuta cu ceva raspunsul meu pentru ca traim in lumi oarecum diferite-odrasla mea fata de anul trecut cind imi tocea nervii in fiecare dimineata si in fiecare zii a devenit mult mai ascultator si responsabil.Acum seara cum am ajuns acasa singur si-a scos temele de facut dar am muncit mult la asta spunindu-i in fiecare zii acelasi lucru de 100 de ori.Dimineata nu mai avem probleme-cind ii spun ca e timpul sa ne imbracam vine imediat.Chiar si sculatul a devenit mai usor si nu mai trag de el 20 de minute.
Al tau daca are 7 ani trebuie ca e mai intelegator si mai intelept.
Oricum bafta la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Denisa, vezi ca e un topic special pentru asta, l-am descoperit si eu recent - Clasa I 2011-2012, a ajuns la partea a 8-a. Aici isi impartasesc experientele parintii copiilor din clasa I, arunca o privire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am doi baieti, dar iti voi povesti putin despre cel mare care acum are 8 ani jumate. Cand a inceput clasa 1 avea 6 ani si jumatate. Nu am avut probleme cu ideea de mers la scoala, raspuns cand e intrebat, responsabilitatea temelor pentru ca de la 5 ani l-am dat la cursuri de engleza si la karate. In plus si educatia de la gradinita era solida.
Cu el am alte probleme (si in continuare). Nu vrea sa priceapa de ce trebuie facute temele intr-un anumit mod. Sa zicem de rezolvare a unei probleme printr-o anumita metoda. De ce? Ca el stie raspunsul si e plictisitor sa scrie toate prostiile alea .
Ca sa revin la intrebarea ta, primele saptamani de scoala au fost plictisitoare. Facea la scoala ceea ce stia deja, betisoarele erau plictisitoare, de ce sa faca 10 randuri ca el stie sa le faca...si tot asa.

Mergi la inceput