Buna fetelor. Va rog sa ma ajutati!

Buna fetelor. Va rog sa ma ajutati! | Autor: anlexadra

Link direct la acest mesaj

Buna!
In urma cu o luna am fost la ginecolog pt un control. Dupa ce am plecat de la aceasta consultatie simteam dureri (usurimi) care ma jenau foarte tare. Au persisat doar 20-30 de minute, insa la contactul sexual am aceleasi usuturimi, iar daca ating la fel. Problema nu este inauntru si ce labia mica stanga. Sunt ciupita acolo. Cred ca am "capatat-o" de la "doamna doctor", deoarece atunci cand a luat acel instrument am simtit o durere de parca cineva m-ar fi ciupit. Rana nu este foarte mare, insa ma ingrijoreaza. Voi ce credeti ca trebuie sa fac, cu ce sa o tratez sau cum? Se va vindeca singura?
Nu am mai trecut prin asa ceva niciodata. Va rog ajutati-ma!
Multumesc!:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Probabil pe fondul unei uscaciuni vaginale si implicit lipsa lubrifieriis-a produs o rana in acea zona care oricum este foarte sensibila.
Foarte frecvent in vulvovaginite apar ca mici "crapaturi" in tesut datorita pruritului.
Poti sa folosesti o crema cicatrizanta, unguent de glbenele, rostopasca.
daca este de asta vorba, nu stiu sa-ti spun ce e acolo, din descriere am presupus ca la asta te referi. Se poate sa se fi intamplat cand a pus valvele sau cand a facu tuseul daca nu a folosit lubrifiant sau apa.

daca nu e vorba despre asta cl mai bine este sa mergi din nou la un consult.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anlexadra spune:

este exact ce spui. voi folosi crema de galbenele. si... m-am gandit ca poate pt un timp, pana se vindeca rana e mai bine sa nu am niciun contact sexual. cel mai mult ma ingrijoreaza sanatatea mea, normal. tu ce spui, va trece cat de cat repede? eu asa sper pt ca sunt o fire foarte sperioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu zic sa faci o vizta la medic daca problema persista..ea/el este cel mai in masura sa iti zica ce s-a intamplat si ce tratament tre sa faci....

Mergi la inceput