Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buni Lenuta ca si Ziki sunteti minunata si haioasa si in butoi..auzi cica 3/4 din butoi!!
Mi-ati amintit de scumpa si minunata si iubita mea bunicuta, tot asa zicea si ea cand mergeam la ea, venea si cealalta fata cu copiii, eram toti in jurul mesei, era asa o fericire pe ea (cred ca asta inseamna s afii mama, nu?)...si zicea "ce ma bucur cand veniti si ce sufar cand plecati!" si cand pelcam si ea ne conducea la poarta, o pupam si-i vedeam ochii plini de lacrimi. Asa ca...ziki iesi imediat afara din butoi, ia-o si pe mami simis si lasati-o azi pe Buni acolo, ea are cele mai solide motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buni Lenuta eu mi-am luat niste capsule cu catina. Or fi bune? Am zis ca le combin asa cu miere si lamaie si i le dau celui mare. Ca mi-e greu sa iau catina in starea ei naturala. Mi-e si frica sa nu ma controleze astia si sa mi le ia, mai platesc si amenda. Caci acum doi ani am picat la control la sange la bagaje si ne-a scos fiecare hainuta din bagaj si ne intreba de unde o avem. Si copilul urla de mama focului, dupa un drum de n-spe ore, nimic nu i-a impresionat. Anul asta planuiesc sa iau si cas si ceaiuri, stau cu mare frica, sa speram insa ca nu ne controleaza.

Mi-e greu si mie sa plec, cand stiu cat o sa planga (si-o sa fumeze!!!) mama, dar mi-e si dor de casuta mea. Si Patrick s-a atasat asa de mult de mama si de verisoara lui, cand ii vad ce frumos se joaca si ce se iubesc, imi vine sa plang. Asta este, din pacate...

Da mai fetelor, e un cliseu dar e adevarat, perioada asta, cu bune, cu rele, nu se mai intoarce, ca toate etapele din viata noastra de altfel. Dar pui mic si neajutorat nu o sa mai fie copilul nostru niciodata. Din ce in ce, vor fi mai independenti, mai EI, si mai putin NOI. Cand se nasc si sunt mici mici, pur si simplu ii simtim parte din noi. Cu cat cresc, devin ei insisi. E frumos, dar parca nu mai este acea comuniune sublima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ma bag sa fac capitol nou

World All Details

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

o noapte de "vis" muci si sute de treziri, pana la 1 a dormit frumos apoi a inceput
motanul e praf, e plin de muci
abia am reusit sa i pun 2 pufuri de apa de mare si acum cate o seringa de 5 ml cu ser pe fiecare nara
dar atat, ca nu ma lasa sa l aspir
febril este in continuare, dar ceva 38 cu
ii pun supo cu paracetamol si in lapte nurofen, ca nu vrea sa ia nici un sirop
abia a inghitit niste fagaras cu banana

de la foiala lui Robi, nici Razvi n a dormit
deci.....a fost si e ca n visul unei nopti de vara

fetelor voi sunteti super, ca faceti si curat si mancare si copii si plimbare si multe alte chestii
eu decat ma invart in jurul motanilor si atat
in rest mai nik
mai un aspirator si rufe la spalat
smotru cand vine tanti la curatenie
o carne n am mai citit de cand eram gravida
prajituri.....ohoooo
niste gogosi la repezeala
e casa vraiste
acum mancam toti pandispan cu fructe

o sa i duc ma dr mai acush si va zic ce mi spune drita

pupici fetelor

am facut o supa cu galuste
au dormit 45 de minute

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

MAIMUTICA- iti fac un rezumat, GABIV si LOUTZY ne-au parasit, au avut o neintelegere, noua ne-a parut foarte rau si le asteptam pe amandoua inapoi ca ne e dor de ele!

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

haideti mai fetelor! las' ca ajung io la capitolul cu pricina.. da' nu vreti sa mai scrieti, macar asa, noua, la restul, ca banuiesc ca nu v-ati suparat chiar pe toata lumea...
acu va rog frumos, maine poimaine vin

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenuta8 spune:

Dolores, nu stiu daca si capsulele au aceeasi cant. de vit. C ca si catina natur. Eu is pt. natur. Le-am dat o sticla de 1/2 l catina pregatita de mine cu miere si lamaie pt. ei, {vad ca au ajuns cu ea, nu mi-a spus la tel. nimic , acum 1 ora, cand am vb. cu Lavinia, ca ar fi avut probleme la vama}, pt. uzul lor. Pt. Sophic am de gand sa duc eu in decembrie , congelata in pungute. Ma incred in norocul meu, nu-mi ramane decat sa ma rog Domnului sa ma ajute, sa ajung cu ea la Sophic.
Lori si Simo, va ! Asa-i, n-am chef de nimic, azi. Ar trebui sa fac o ciorba, dar n-am nici o chemare !! Macar daca era Maia acasa, ma mai luam cu ea, dar maica-sa nu ma lasa s-o iau mai devreme de 17 de la gradi, ca sa nu sufere mai tz., cand voi pleca in Canada.
Vaaaaaaaaaaaaaaiii, viata meaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Capitol nou, ultimul care il mai vedeti de la mine pana mi-oi reinstala sistemul de operare

World All Details

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

pun si eu o reteta..nush daca o baga cineva in seama dar lui Tudor i-a placut la nebunie
file de cod cu avocado
o buc de file(la ochi dupa cat stiti ca mananca fiecare)
1 cartof
1 avocado
1 iaurt si putin patrunjel..
se fierb cartofii separat de peste cand sunt fierti se blenduie cu pestele si iaurtul amestecat cu avocado si un fir de patrunjel...o minunatie
p.s...se poate folosi si alt peste
pofta buna!!!!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Buni, va inchipuiti ai mei, ei nu au chiar cu cine sa se ia, sora-mea in State, eu in Canada... Ce sa facem, asta e situatia. Din pacate nici nu prea pot sa-i chem la mine 6 luni, cum faceti dv, iese mai mereu cu razboi, ba intre mine si tata, ba intre mama si Gabi, ba intre Gabi si taica-meu, ba intre mine si mama si tot asa. Nu a existat data in care au venit sa nu iasa scantei dupa vreo 2 saptamani. Anul asta voiam sa plec dupa doua saptamani, cautam modalitate sa schimb biletele. In fine, noi ne iubim cu nabadai, in familia noastra.

Acum 2 ani ne-au controlat la sange, nu stiu ce-au avut cu noi. Si tocmai eram praspeti cetateni canadieni. Iau si ei asa, la nimereala cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

"neata" si de la mine!
nu mi-am baut cafeaua de dimineata, pt ca am fost la dentist, dar mi-o beau acum cu voi, citindu-va din urma.

revin cu comentarii pe text.

va pup si va doresc o zi frumoasa!

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput