Aspirante optimiste > 20 ani (718)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor dar ce e cu linistea asta pe aici?

eu acum am terminat cu proiectele si ma apuc de treaba prin casa ca le-am cam lasat asa de cand cu examenele

merg sa fac si pizza ca i-am promis sotului

si aseara ne-am cam enervat ca nu imi mergea word office si imi era frica ca nu e compatibil si l-am cam stresat cu calculatorul ca iar a devenit tensionat si nervos

asta e, sper sa-i treaca

am si vesti bune, o buna conostiinta de-a noastra, o persoana minunta care tine mult la noi a zis ca e posibil sa ne impumute o suma foarte importanta ca sa iesim din situatia asta jenanta
cu siguranta daca se intampla lucrul asta o sa ma relaxez total si poate asa vine si bebe

chiar am sperante azi si parca am vazut o raza de soare pe strada mea

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Ce fac fetele?
Am intrat doar sa va spun weekend placut!aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

avem vreun medic printre voi ca am nevoie sa imi interpreteze ceva?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare fetele!
nici eu nu am vesti de niciun fel
lorena ma bucur ca esti mai bine, bafta la examene
xdidi am ramas socata la ce ai scris tu, daca mai exista si o sansa sa puteti avea copilul dorit trebuie sa lupti pentru ea
multi tuturor si un week-end frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Buna fetele

vad ca pe aici cam bate vantu si cele care sunt, sunt cam triste
asa ca am venit sa va dau o felie de tort ca azi face mandra mea 9 lunite si maica-sa 25 ani

hai nu mai fiti suparate si triste, incercati sa faceti cu zice Elenush, sa va bucurati de fiecare lucru marunt si sa mergeti mai departe. indiferent de situatie. DUmnezeu e alaturi defiecare si va vegheaza si ajuta atunci cand aveti nevoie. uneori ne mai lasa sa si suferim, dar nu mai mult decat putem.

sunt alaturi de voi si va citesc ori de cate ori am o mica pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

bebelu si tie si printesei, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de tati si de cei dragi

Mergi la inceput

ralu, Felicitari!!!!!!

sa fie sanatoasa si norocoasa si mami la fel

offf ce mai trece timpul asta, parca ieri erai graviduta la inceput de drum

multi pupici

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Bunaaaaa!!!!
So: am terminat inventarul, mi-am facut parte din raportari, am sunat la gradi, am sunat-o pe mama, acum sa intru sa vorbesc cu fetele mele dragi (adica cu voi)
Dreambaby sorry ptr z 1,
Bun venit mrenescu, imi pare rau de ziua unu si tie, bine ai venit, sper sa ramai cat mai putin, ca na... de fapt toate vrem la scutece, pana la urma Ah te felicit ptr optimism, la fel suntem si noi dar asa, cand sus, cand jos, cand ne mai ridicam una pe alta, asa, ca "pietenele" cum zice Eva mea. De fapt hai s-o zicem pe aia dreapta, numai optimiste nu suntem noi... dar un lucru e clar, speranta o avem in suflet si cu ea mergem mai departe, tot inainte ca pionierii, pana in panzele albe! Am zis!

Anca eu nu sunt medic, so, imi pare rau ca nu te pot ajuta.

Astept sa vina uichendu sa mai mergem si noi un pic la cumparaturi vreau sa imi iau niste haine de toamne, poate si ceva de incaltat, ca nu mai tzine vrajeala...

Ah ce trist, imi pleaca sotu sapt viitoare si 3 saptamani piua, fara Iuby Ma tot gandeam daca sa merg si eu la el peste 2 saptamani si sa ne intoarcem inapoi. Eu + Eva, normal... hmmm, desi imi e o frica de avioooooon maximaaaa... asa ca mai bine il las doar pe el sa zburataceasca.

Asa, ce sa va mai spun nu mai pot de ciuda ca am ratat 2 zile sa imi iau TB si acum ma uit ca cucu in cioc la FF ca degeaba am dat banii pe el...

A venit si socramiu de la tzara ne-a adus o gramada de oua, carne, roshii, mere, mancare, asa ca weekendul asta sunt foooaaaarte relaxata. Sper sa aiba efect tratamentul Evei ptr guturaiul asta si pana luni sa fie la parametrii maximi ca ma doare sufletul sa o vad asa, avea aseara niste muci........... in fine.

Loreeee, ma bucur ca esti mai bine, sa dea Dumnezeu sa va ajute cunostinta cu banutii aceia sa va mai ridicati un pic! Pofta mare la pizza.

Mihaelafalt, tu ce mai faci?????
Bebeluuu, sanatate multa amandurora, ce mamica tanara esti, eu la varsta ta divortam, si mai aveam inca vreo 4 ani pana sa cunosc pe Iuby meu... Eh dar na, fiecare cu povestea lui... dar sunt asa... nostalgica azi...

Lucianamoga weekend minunat si tie!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

ylari, imi pare tare rau

ai trecut printr-un divort? nu stiam.

offf cred ca ti-a fost tare greu
nici nu vreau sa-mi imaginez, nu am trecut prin asa ceva dar cred ca ti-a fost foarte greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ylari, imi pare tare rau

ai trecut printr-un divort? nu stiam.

offf cred ca ti-a fost tare greu
nici nu vreau sa-mi imaginez, nu am trecut prin asa ceva dar cred ca ti-a fost foarte greu

Hm... nu mi-a fost greu deloc, pur si simplu nu fusese dragoste adevarata, fosese un foc de paie si cand s-a stins ne-am trezit amandoi prinsi in ceva ce nu ne doream niciunul asa ca de comun acord am zis ca cel mai bine e sa o ia fiecare pe drumul lui. Eram foarte tineri amandoi. Nu imi pare rau, mi-ar fi parut daca am fi continuat amandoi in minciuna si in nefericire.
Merci oricum ptr gandurile frumoase.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput