Aspirante optimiste > 20 ani (718)
Raspunsuri - Pagina 10
lucianamoga spune:
Neata fete!
de rigoare !
Va astept!
Imi pare rau ca v-am gasit pe la butoi , oricum va tin si eu companie 
gabyv spune:
Luci
multumim de cafeluta, eu vreau una mare.
Ma pregatesc de mers la servici si azi am si multa treaba. Va citesc pe dupa-amiaza.
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, fetelor! 
Vreau si eu o galeata de cafea, sunt terminata 

M-au durut ovarele asa de rau ieri, incat ametisem si mi se facuse greata. Abia m-am odihnit putin, m-am trezit des si nu mai puteam adormi. Cred ca am avut o ovulatie teribila, sper ca s-au intalnit niste chestii pe acolo sa ma fericeasca peste 2 saptamani... chiar ma gandeam aseara cum ar fi sa ma strofoc atat, sa ma umflu de pastile, sa ma cocosez de dureri, sa cheltuiesc mai mult decat castig pe analize si investigatii... degeaba ![]()
mda...si in alta ordine de idei, stiu c-am zis ca-s optimista, dar , cu cat se apropie octombrie, incep sa fiu tot mai suparata, mai trista, mai absenta, sunt intr-un soi de transa... visez urat cu ochii deschisi, rememorez ce s-a intamplat acum un an si imi vine sa plang... asa mi-e sila de viata mea cateodata ![]()
![]()
noroc ca-i am pe sot si pe pisuc, singurele fiinte care ma pot face sa zambesc, oricat de neagra e ziua... si-mi aduc aminte ca totusi sunt sanatoasa, am familia mea draga, am o slujba, am un loc unde sa pun capul seara... si ma gandesc ca unii o duc muuult mai rau ca mine si eu trebuie sa zambesc penstru ca maine e o noua zi, dupa cum zice inteleapta Scarlet ![]()
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
lucianamoga spune:
luati fete ce cafea doriti ...este pentru toate preferintele ![]()
Elena La multi ani sanatosi si fericiti!

irmaria spune:
Neata fetelor!!
Elena - LA MULTI ANI si noul an sa iti aduca numai bucuri si liniste sufleteasca 
Bob relaxeaza-te si continuati sa va iubiti! Peste doua saptamani te asteptam toate cu vesti bune 
-ici la toate fetele. Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat. Eu o sa fiu in focuri cu pregatirile ca e ziua sotului si o sa sarbatorim in weekend. 
viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
YLARI spune:
Asa, hai ca am reusit sa intru iar sa scriu un pic.
Sapt asta am fost bulversata de Eva, luni m-a luat cu varsaturi saracuta si am dus-o la mama, am uitat sa iau termometrul cu mine asa ca iar am facut un rahat cu FF, am mai dat si bani ptr el, la naiba.
Marti am fost la meci (champions league - Otelu-Benfica) m-am simtit suuuuuper, o sa mai merg cu prima ocazie, m-a impresionat atmosfera (desi erau putini spectatori) stadionul e nemaipomenit, am fost cu cativa colegi microbisti si cu sotul evident. N-am ratat prestarea si sper ca in ziua aia sa se fi intamplat vreo minune.
Cum va spuneam sunt mega ocupata cu serviciul, va puuuup!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
lucianamoga spune:
Irmaria La multi ani sotului!
Ylari sa dea Domnul sa se fi intamplat minunea si vezi sa nu obosesti prea tare la servici(nimeni nu-ti va face statuie
)
DenyAnd spune:
Buna dimineata si de la mine.
ah si eu vreau cafelutza![]()

La multi ani ELenush

Ce frumos
si la mine a fost o zi de nastere ieri: sormea
.
La multi ani sotului tau Maria

Sarbatoritilor, va doresc ca de ziua voastra sa vi se implineasca dorinta mult asteptata: un

Va doresc o zi minunata tuturor. 

Va citesc mereu dar cam rarutz va scriu ca... nu am nimic scris in raport![]()
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi
lorena_86 spune:
eu sunt pe aici, va citesc
nu sunt buna de nimic
azi dimineata m-am certat cu sotul.....
recunosc ca sunt bolnava cu capul, oficial
acum ma gandesc sa nu se agraveze si mai tare si sa fac vreo prostie
nu mai suport fetelor, nu mai suport....
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen