Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

Fetelor,nu mai pot face nimic de Edi,este preeeeeeeeeeeeea energic si nu ma lasa sa fac nimic. Am intrat sa citesc ce s-a scris de aseara si pana astazi si el calare pe laptopul meu mi-a apasat cu manutele lui caltabosi pe tastatura(nu stiu pe ce) si vad scrisul in miniatura.Binenteles ca acum abia bunghesc ce scriu aici si ma dor ochii la greu la cat de mic este scrisul.Ca sa nu mai zic ca este iarasi calare pe mine...eu il imping el ajunge intr-o sec aici. Cum sa fac sa rezolv problema???? acaum sa fac sa revina scrisul la normal????hughj Scuze greselile dar, nu ma lasa sa fac nimic. kjghgkjhhhhhh A scris si el cate ceva dar nu prea vad sa sterg

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ailed da, ugg nu sunt cele mai aratoase incaltari dar crede-ma ca fac minuni pentru oamenii frigurosi sa stii ca sunt unele care pe afara au pielea tratata, usor lacuita, si asa nu ai probleme cu ele daca ploua sau ninge o sa le multumesti celor care le au facut la iarna daca iti cumperi, crede ma, isi merita toti banii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

ailed da, ugg nu sunt cele mai aratoase incaltari dar crede-ma ca fac minuni pentru oamenii frigurosi sa stii ca sunt unele care pe afara au pielea tratata, usor lacuita, si asa nu ai probleme cu ele daca ploua sau ninge o sa le multumesti celor care le au facut la iarna daca iti cumperi, crede ma, isi merita toti banii!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

eu le iubesc!!!! si pe cele clasice le iubi cel mai mult!!! vreau si eu sa caut fuxia sau rosii pt iarna asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua si de la noi!!!

Fetelor,nu mai pot face nimic de Edi,este preeeeeeeeeeeeea energic si nu ma lasa sa fac nimic. Am intrat sa citesc ce s-a scris de aseara si pana astazi si el calare pe laptopul meu mi-a apasat cu manutele lui caltabosi pe tastatura(nu stiu pe ce) si vad scrisul in miniatura.Binenteles ca acum abia bunghesc ce scriu aici si ma dor ochii la greu la cat de mic este scrisul.Ca sa nu mai zic ca este iarasi calare pe mine...eu il imping el ajunge intr-o sec aici. Cum sa fac sa rezolv problema???? acaum sa fac sa revina scrisul la normal????hughj Scuze greselile dar, nu ma lasa sa fac nimic. kjghgkjhhhhhh A scris si el cate ceva dar nu prea vad sa sterg

ti-am zis eu ca se potrivesc puii nostrii ... si a mea este IT-ista!!! cum vede calc zici ca intra in priza...
poop calculatoristul

Mergi la inceput

am pus ceva poze cu 'ambalajul'...astept pareri..
si am pus si cateva cu puiuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am terminat treaba deja, am fost tare harnica. am venit sa vad ce faceti.

catank am luat spanacul verde din piata, l-am fiert si l-am pus in pungulite cat pentru o portie. da, il fac cu cartoful care fierbe in supota. mai pun si putin unt sau iaurt cand ii dau, ii place.

irinuca cum poate sa-ti zica sa-i dai kiwi si portocala? eu nu stiu din ce carti invata unii medici...
eu stiu ca prunele sunt chiar recomandate.

viss eu acresc ciorbita Anastasiei cu lamaie, cativa stropi. dar nu zilic, la cateva zile ii pun lamaie, apoi cateva zile iuart, tot asa. sa nu ii dau lamaie zi de zi.

scrish tinem pumnii pentru diseara la operatie. o sa fie bine. dar chiar ca ce tarziu au pus-o.
si tie ti-a zis de prune?
eu chiar i-am dat aproape zilnic prune, cate 3-4 acolo ii pun in pireut si ii plac tare mult.

pisuc distractie placuta la munte. imbracati-va gros ca este foarte frig dimineata si seara. si chiar si in timpul zilei este racoare daca nu este soare

stefy Anastasia nu vrea apa. i-am dat dar suge vreo 10 ml din biberon si gata. in schimb eu o alaptez si stiu ca in cazul asta nu are nevoie de apa. dar tu daca n-o mai alaptezi trebuie sa-i dai, asa stiu. poate iti zic fetele.

strumphitza dar pentru ce ti-ai luat 100 de bagaje cu tine? eu nu mai fac asa ceva....de fiecare data cand plecam in concediu imi luam toata garderoba cu mine si imbracam doar 5 haine, atat. restul doar le caram degeaba. asa ca acum, de fiecare data cand plecam luam doar cateva acolo. ca nu le imbrac, am vazut. bine, depinde si cat timp plecam.
si eu as vrea o cafea, cred ca si merg sa-mi fac una ca mi-e poftapup]

ally apasa pe plus(+) si se marste imaginea la loc. si Anastasia este calare pe tastatura mereu cand o iau cu mine la calculator. cred ca toti bebeii sunt atrasi de butoane, telecomenzi, telefoane....

ailed
lauriciu
cami
moulineta
madutza
bb_yasmi

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata fetele

am terminat treaba deja, am fost tare harnica. am venit sa vad ce faceti.

catank am luat spanacul verde din piata, l-am fiert si l-am pus in pungulite cat pentru o portie. da, il fac cu cartoful care fierbe in supota. mai pun si putin unt sau iaurt cand ii dau, ii place.

irinuca cum poate sa-ti zica sa-i dai kiwi si portocala? eu nu stiu din ce carti invata unii medici...
eu stiu ca prunele sunt chiar recomandate.

viss eu acresc ciorbita Anastasiei cu lamaie, cativa stropi. dar nu zilic, la cateva zile ii pun lamaie, apoi cateva zile iuart, tot asa. sa nu ii dau lamaie zi de zi.

scrish tinem pumnii pentru diseara la operatie. o sa fie bine. dar chiar ca ce tarziu au pus-o.
si tie ti-a zis de prune?
eu chiar i-am dat aproape zilnic prune, cate 3-4 acolo ii pun in pireut si ii plac tare mult.

pisuc distractie placuta la munte. imbracati-va gros ca este foarte frig dimineata si seara. si chiar si in timpul zilei este racoare daca nu este soare

stefy Anastasia nu vrea apa. i-am dat dar suge vreo 10 ml din biberon si gata. in schimb eu o alaptez si stiu ca in cazul asta nu are nevoie de apa. dar tu daca n-o mai alaptezi trebuie sa-i dai, asa stiu. poate iti zic fetele.

strumphitza dar pentru ce ti-ai luat 100 de bagaje cu tine? eu nu mai fac asa ceva....de fiecare data cand plecam in concediu imi luam toata garderoba cu mine si imbracam doar 5 haine, atat. restul doar le caram degeaba. asa ca acum, de fiecare data cand plecam luam doar cateva acolo. ca nu le imbrac, am vazut. bine, depinde si cat timp plecam.
si eu as vrea o cafea, cred ca si merg sa-mi fac una ca mi-e poftapup]

ally apasa pe plus(+) si se marste imaginea la loc. si Anastasia este calare pe tastatura mereu cand o iau cu mine la calculator. cred ca toti bebeii sunt atrasi de butoane, telecomenzi, telefoane....

ailed
lauriciu
cami
moulineta

toate mamicile.

grasana frumoasa!!! roxy, stiu ca atunci cand alaptezi nu-i bai daca nu bea...nici eu nu insistam cand alaptam, cu toate ca pe calduriile alea mai tragea din el...
christina bea, dar nu stiu daca este de ajuns ... ea bea cca 150 ml pe zi, dar intodeauna ii pun 10 ml apa in plus la bibe( am citit ca ar fi un truc ca sa se hidrateze)..adica la 7 masuri eu ii pun 225 apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy dar rochita este chiar decenta, nu este scurta tare. merge foarte bine, eu zic ca poti sa te apleci linistita.

tare dulce este mica printesica creola, are niste falcute.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy,imaginea este la fel de mare, doar scrisul este modificat..in miniatura mai exact. Am apasat pe + si nimic, nimic! Abia disting ce scrieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Stefy, e belea... si cu pantofii... nu e asa scurta... cam atat a fost si a mea... eu credeam ca e pana la

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput