Ce leagan sa alegem pentru un bebelus?
Raspunsuri - Pagina 2
ela_04 spune:
chiar incepusem sa ma gandesc citind, ca numai al meu nu a vrut sa stea in el... ma gandeam ca l-am dat prea repede si nu am avut rabdare ca poate mai tarziu statea.
eu am incercat o luna. in fiecare zi...dar nu si nu.
sdcristian spune:
orice comanzi, ia de pe amazon.co.uk ca le iei la jumatate de pret
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
miri2007 spune:
POate te vor ajuta la colici, dar pentru dezvoltarea bebeusului nu cred ca pot face mai mult decat leganatul in bratele tale si vocea ta cantandu-i.
Pot sa-ti zic ca noi am avut ceva asemanator celui de-al doilea. Baitelului meu i-a placut insa de o varsta nu mai prezenta siguranta (se putea rasturna cu el). Insa desi noua ne-a placut, finutului nu. i-a placut la fel de mult.
Toate sunt produse pe care, daca nu esti o mamica extrem de ocupata, le poti inlocui tu cu prezenta ta. Nu sunt un "must have" pentru dezvoltarea micutului.
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
alex_andra spune:
ela au momente.
daca nu a avut chef o luna sa stea in el, nu inseamna ca nu va vrea deloc.
in fine, acum oricum nu mai conteaza.
tot vad/citesc, in ultima perioada, aceasta tendinta a unora de a refuza orice lucru pentru copii, orice jucarie si altele de gen, pe principiul: "de ce sa-i cumpar x, y, z, eu sunt mama lui, doar de asta are nevoie".
Un copil are nevoie de mai multe lucruri decat de bratele mamei lui.
Daca ii cumperi un leagan, o minge, o masinuta, o papusa, etc, nu inseamna ca nu il mai tii in brate, ca nu-l mai alini, ca nu-l mai iubesti.
Daca ii cumperi un leagan, in care se poate distra foarte tare, nu inseamna ca-l arunci acolo, pentru ca te-ai saturat sa-l tii in brate.
Copilul mai are nevoie si de altceva decat sa fie non stop in bratele mamei.
Asta, bineinteles, daca dorim un copil independent si sigur pe el.
Mai degraba este vorba de nevoia disperata a mamei de a nu se dezlipi de copil si de a-i refuza orice altceva, ca nu cumva sa i se para mai interesant decat bratele mamei.
Stiu, o sa primesc multe dislike-uri, de la mamele care nu concep altfel viata, decat strans legate de copii, in primii ani de viata