Pufi de ian-febr 2010 (44) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

despre spa-uri... mai fetelor, tocmai mi-am dat frau imaginatiei si am selectat 3 imagini cu spa-uri (lucrez intens la viziunea viitorului il citesc pe Brian Tracy cu Viitorul depinde de tine) si am o curiozitate... cat costa cum e ce efecte are samd???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata, saru-mana de cafea, Nyny..

Si eu prin zona...mai mult citesc decat scriu....nush ce am...vreo astenie de toamna...

O zi minunata sa aveti...

Sorina, mami de Diana si Iris

asteniile nu se fac toamna din cate stiu eu (lipsa de vitamine e primavara, nu? toamna e bogata in vitamine)... eu zic sa reformulezi si sa-ti spui "o zi minunata voi avea!"

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

asteniile nu se fac toamna din cate stiu eu (lipsa de vitamine e primavara, nu? toamna e bogata in vitamine)... eu zic sa reformulezi si sa-ti spui "o zi minunata voi avea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Vai de capul meu....26 de ani!!!! Vaaai....
Sa zic cati am eu???!!!!

La multi ani fata draga. Ani frumosi si fericiti in continuare. Toata viata ta.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

vorba vine...asa ma simt...stii..varsta este doar o cifra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am uitat sa va spun ca astazi plecam la spa in Neptun - Olimp, la Cocor. Am primit un bonus acest pachet spa relaxare. E prima oara cand plecam fara Tudor si ramane singur fara unul dintre noi. Ramane cu bona si soacra (sa o mai cunoasca si pe ea). Planuiesc sa dorm mult, dar tot am o strangere de inima ca nu e si Tudor. Cu el insa, spa nu exista..

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

waw cum suna m-am relaxat numai gandindu-ma!

vreau si iooooooo

Relaxare maxima vadoresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Pe vremea cand incercam sa raman insarcinata am mers la Sovata, la Danubius Spa parca ii zice hotelului. 4stele romanesti, adica vreo 3 corecte, in schimb nenii aia de faceau masaj erau geniali , am facut si impachetari cu namol....si tot felul de proceduri pe acolo....bai cu mirodenii, mirositoare, chestii....numai ca eu am fost singura si chiar am dormit si m-am relaxat.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

am fost si eu pe-acolo, super a fost...si masajul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

lorex cum fu endoscopia? tare?

nu am mai fost ca facuse bobitza febra si era plangacioasa...m-am gandit ca poate-i vreun semn ca nu-i nevoie sa ma duc

Mergi la inceput

Ruxita, scrie-mi si mie pe mail care-i secretul revenirii tale in fortza? vreau si eu.. Felicitari pt maraton si cros si zumba si diploma si ...esti f tare!

Bobitzaa avut ieri o zi mai buna si ma bucuram ca-si revine. desi inca e f ragusita si cand tuseste o doare in gat ca incepe sa maraie si-mi arata gatul..azi dimineatza iar avea febra 39,3..
am sunat la dr si a zis sa-i dau cu tantum verde si ca nu-i nevoie de AB.

diagnosticul l-am scris gresit, (deh...era 5 dimineatza) e rino faringo traheita acuta!

sper sa-si revina mai repede ca-s cam zombie..plange noaptea, sforaie cand doarme si se foieste f mult

Dece,

chiar ma gandeam mai demult ca tu meriti o diploma pt cea mai fidela pufuletus dependentus, caci in afara de momentele in care erai plecata din bucuresti tu ne scriai in fiecare zi, gaseai timp mereu sa ne faci cafeaua
Acum ce s-a intamplat?
Miremia? Simply? Ayanna? s.a.m.d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Dece,

chiar ma gandeam mai demult ca tu meriti o diploma pt cea mai fidela pufuletus dependentus, caci in afara de momentele in care erai plecata din bucuresti tu ne scriai in fiecare zi, gaseai timp mereu sa ne faci cafeaua
Acum ce s-a intamplat?
Miremia? Simply? Ayanna? s.a.m.d

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

chiar asa ma gandeam si eu, daca DC nu mai scrie, ea care fie ploaie, fie vant, zilnic spunea ceva, cat de mic, e ceva putred in danemarca....
copii cresc si sunt din ce in ce mai solicitanti, mai ales daca ai si casa si servici de facut.....dar sa rezistam totusi, chiar si asa, mai anemic, poate e doar o perioada, pana ne revenim

eu-s in continuare disperata cu somnul lui stefan, indiferent ce face sau nu peste zi, tot dupa 11 adoarme.....mi-e groaza cand o sa inceapa scoala.....iar anul asta e musai sa-l promovez, doar de 3 ori ai voie sa repeti un an, apoi te exmatriculeaza

la simply ma gandeam si eu....a plecat soacra?...ai supravietuit?

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

lorex, insanatosire grabnica bobitzei!!

tomaca, chiar ca m-am relaxat doar citind.....

ruxi, debordezi de energie, nu stiu daca iti dai seama, serios.....

mi-e somn...am treaba...stefan imi tot inchide calculatorul unde lucrez....alearga de colo colo parca ar avea un duracell in fund....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput