Pufi de ian-febr 2010 (44) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

BF - istez Dani, cred ca esti mandra. Cunosc partea cu tehnica si la noi predomina si mai putin jucarii de plus. Asa sunt acum au mintea orientata spre invatare practica.
Asa ca, da search pe google si vezi ce truse de instalatori, tamplari etc sunt pentru copii (si sa semene cat mai mult cu realitatea ca altfel se prinde ca-i jucarie ) ca sa--si exerseze talentele.
Eu am experimentat luni, culmea aspiratorului. Adica tara dupa el prin casa, in acelasi timp, aspiratorul adevarat (pastrat pentru muci) si cel de jucarie. Sa vezi ce munci pe el .
Eu am pus ochii pe o trusa de scule. Dar am sa ma uit si pe amazon.
Prima oara cand a pus mana pe cheia de la masina, s-a dus glont cu ea sa desfaca compartimentul bateriilor de la jucarii (o alta placere a lui). Asa ca inainte de a pune mana pe surubelnita adevarata, sper sa-l pacalesc cu una de jucarie, mai stilizata.

larisel - ti-am spus eu ca tu meriti statuie....

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Liniste mare pe aici. Sper ca din motive de plimbari si nu de muci.

Probabil ca Yannis si Mara recupereaza timpul separarii....

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

rux Noi faza cu carztile nu cred ca o sa o "depashim" vreodata... e placerea lor cea mai mare din totdeauna. Au primit vara asta cadou un set de 13 carticele cu poveshti, scurte si atractiv colorate. Dar nu au rabdare sa le citesc si trebuie sa imporvizez, dar nu prea le am... de aia ceream ponturi.
Puzzle avem si noi mai multe dar nici unul reushit, adica pt varsta lor cu piese super-mega-giga-mari. Mai caut...
Si cuburi din alea avem dar nu le intereseaza inca pozele de pe fetze, in schimb construiesc turnuri din ele foarte frumoase. Vreau sa le iau si www.intrasavezi.ro/galeata_cu_50_piese_lemn/2416.htm" target="_blank">cuburi de lemn dar ashteptam urmatoarea indemniatzie... luna asta ne-am imbracat un pic. Le-am luat azi nishte fustitze dragutze de la Kiabi.
Exista o www.noriel.ro/jucarii_copii_Olarit_Plastilina/jucarie_MOON_DOUGH_Small_Theme_Kit" target="_blank">plastilina cica safe... eu inca nu m-am indurat sa dau atatzia bani, dar ma tot pregatesc...
Acuarele avem, dar curaj inca nu ne-am facut nici noi ... dar le-am dat carioci si creioane si au stricat cateva haine; nu mai pun mobila, parchetul, pielea lor ...

tomaca Mersi inca o data .
Sa ne arati si noua ce trusa ii iei meshterului tau... super haios cu aspiratoarele.

bf Si gemanutzele ar vrea sa se balaceasca, dar eu nu le las ... decat cand fac baie, ideea cu chiuveta inca nu le-a venit . Ieri le-am pus la balaceala si am fugit sa spal nishte vase 1 minut si ele au scos dopul de la cada, asha ca balaceala lor s-a transformat intr-un dush rapid ... Super tare si Dani cu dushul .
Si noi tot cu carticele groase si in general de mici dimensiuni. Pt rupt le dau reviste cu reclame de la farmacii... se enerveaza cand vad poze cu suzete si nu pot sa le scoata de acolo .

Eu de cand iau homeopatele astea (auto-prescrise) dorm "tun"... si mai ales adorm instant, nu apuc nici sa programez ceasul pt dimineatza, ca adorm cu telefonul in mana .

Azi am trecut pe la serviciul full-time sa fac "vorbele" pt reluarea muncii in decembrie. Deshi firma nu o duce prea bine in criza asta (dealer auto), am noroc ca o colega e gravi si pleaca in concediu prenatal chiar in decembrie . Am dus si un www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Quack_Along_Ducks" target="_blank">cadou altei colege la aniversarea primului an al fetitzei ei; ea s-a intors la munca la 3 saptamani de la nashtere . V-am pus link cu jucaria-cadou cu un scop. Si noi am primit aceasta jucarie cadou si gemanuztele dupa disputa de prima data nici nu au mai bagat-o in seama pana acum vreo luna, de cand se joaca regulat cu ea. Cica e de la 10 luni si gemanutzele mele au descoperit-o abia dupa 19-20 . Pufii voshtri se mai joaca cu jucarii de tras/impins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

multumesc pentru urari, sa vi se intoarca inzecit!

Daca va intrebati ce caut la ora asta pe net: bobitza sforaie mai ceva ca taica'su si nu pot sa dorm. mi-a facut cadou de ziua mea un canin si am avut de lupta cu febra si muci iar mai nou cica are rinolaringofarngita .

Tratament: oscilo si sinupret si mai vedem..vad ca a mai cedat febra ceea ce e un lucru bun..

Sper sa mai adorm putin macar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

merci pt cafea Larisel!
Dar ce chef de vorba ai

se pare ca bobitza nu mai face febra si a dormit destul de bine desi s-a trezit des ca se ineca cu flegma si mucii din gat, adormea repede la loc ca si cum era rupta de somn.
Mititica...
Acum are chef de joaca, ieri a stat ca o leguma..

Have a nice day!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

multumesc pentru urari, sa vi se intoarca inzecit!

Daca va intrebati ce caut la ora asta pe net: bobitza sforaie mai ceva ca taica'su si nu pot sa dorm. mi-a facut cadou de ziua mea un canin si am avut de lupta cu febra si muci iar mai nou cica are rinolaringofarngita .

Tratament: oscilo si sinupret si mai vedem..vad ca a mai cedat febra ceea ce e un lucru bun..

Sper sa mai adorm putin macar..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Of, sanatate Bobitei

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel
Am dus si un www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Quack_Along_Ducks" target="_blank">cadou altei colege la aniversarea primului an al fetitzei ei; ea s-a intors la munca la 3 saptamani de la nashtere . V-am pus link cu jucaria-cadou cu un scop. Si noi am primit aceasta jucarie cadou si gemanuztele dupa disputa de prima data nici nu au mai bagat-o in seama pana acum vreo luna, de cand se joaca regulat cu ea. Cica e de la 10 luni si gemanutzele mele au descoperit-o abia dupa 19-20 . Pufii voshtri se mai joaca cu jucarii de tras/impins?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sigur ca se joaca. Nu are asa ceva direct, dar a descoperit-o pe a vecinelor. Una peste alta, vreau sa-ti spun ca mi-a placut tare site-ul respectiv. Nu-l stiam. L-am pus la favorite.

Si Tudor este fan carticele. Au fost primele jucarii care l-au atras cu adevarat. Mie imi place sa stau sa-i "citesc". Avem si carticele cu coperti grose, cartonate, dar am luat si cu pagini mai subtiri. Parca de la Girasol. Cu primele asocieri. Ii place foarte mult acea carte. Este doar cu poze insa. Este prea devreme pentru cele cu texte si sa stea sa asculte. Inteleg doar partial ce citesti si nu au putere de concetrare. Sunt in faza de miscare. Le trebuie activitati practice.
Asa ca, la "citit"in continuare dupa poze. Eu mi-am facut-o cu mana mea, ca la carticele acelea pentru 1 an cu cateva poze simple, stiam cate un cantecel pentru fiecare poza (rata, catel, pisica). Si ii aratam si cantam in acelasi timp. Acum am trecut la poze cu mai multe detalii. Sa vezi cum ridica degetul sa cant, eu inventez (de fiecare data, ca nu le tin minte), si ma mustra cand nu-i ce vrea.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

netza fetili

sarumana de coffe larisel...merge la fix

am tot citit...si zambesc asa...in sinea mea...cand vad cum evolueaza pufisorii nostri...la fel si discutiile noastre...anul trecut pe vremea asta era diversificarea subiect principal...retete....mofturi...

mi-e dor de voi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput