Pufi de ian-febr 2010 (44) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

A. a facut febra joi pana vineri dupa-amiaza atat, dar de atunci e intr-o continua stare de somnolenta; am inteles o zi , ieri, ca se reface dupa febra, dar si azi?... plus ca nu prea vrea sa manance mai nimik, doar lapte pe care nu prea l-as da ca face kk cam moale, dar nici s-o las nemancata nu-mi vine... ati mai patit asa? adevarul e ca noi nici nu am chinuit deloc cand ne-au iesit ceilalti dinti/masele si de asta sunt asa surprinsa la caninii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

lorex, un novocalmin, ceva?..cat de mare e febra asta la 6 ore?..impachetari&co, stii..la spital oricum tot asta i-ar face, din cate stiu, plus supozitor.

larisel, raspund aici la sondaj: pana vine zapada i-am luat ceva intre pantofi si ghete, cam atat, nu ma arunc la mai multe perechi, chiar i-ar fi inutile. bun, ma gandesc la niste cizme de cauciuc ca nu rateaza nici o balta

danasor, ce fetita viteaza ai...sa stea cuminte la spital si la injectie, frumos!
mersi de incurajare, am niste emotii, am ajuns sa visez si urat, cum ca deja sunt exmatriculata...

DC, o coprocultura pentru linistea ta, sa fii sigura ca nu-s OXIZI...f tare!
a zis bine sorina, pentru "pasarele" sa ai un alt iaurt si niste lingurite. or fi ei prieteni e o viata, dar totusi....

am uitat in rest....

bea, asteptam cu sufletul la gura sa scoatem majoretele!

stefan se pare ca isi revine incet incet cu somnul, adica si ieri si azi a adormit peste zi pana in 3, cam o ora si ceva, iar aseara a adormit pe la 10 30. nu e rau, dupa nu stiu cate zile in care am stat dupa el pana la 12 chiar, iar peste zi ioc!

cica sunt poze noi, ma duc sa ma uit

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

A. a facut febra joi pana vineri dupa-amiaza atat, dar de atunci e intr-o continua stare de somnolenta; am inteles o zi , ieri, ca se reface dupa febra, dar si azi?... plus ca nu prea vrea sa manance mai nimik, doar lapte pe care nu prea l-as da ca face kk cam moale, dar nici s-o las nemancata nu-mi vine... ati mai patit asa? adevarul e ca noi nici nu am chinuit deloc cand ne-au iesit ceilalti dinti/masele si de asta sunt asa surprinsa la caninii astia

pui mic

Danasor...am inteles ca medicul a prescris si Peritol...ala cam da somnolenta...
Despre papa...e cam aiurea la dinti...poate daca ii dai ceva ce-i place mult-mult, finger food....sau blenduit(poate doare tare, si nu poate mesteca)...
La noi mai functiona dat cu orajel, si masa cam la 15-20 min dupa...blenduit, distras cu desene...etc....
Pup printesa frumoasa, sa nu se mai chinuie cu dintisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am pus si eu 2 poze in album..as avea nevoie de ceva opinii pls

sunt pe fuga..revin mai incolo

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am pus si eu 2 poze in album..as avea nevoie de ceva opinii pls

sunt pe fuga..revin mai incolo

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

par a fi bubite, nu?
nu doar pielea cu pete mici, rosii?
se simt la suprafata daca pui mana, nu?????????

nu stiu ce o fi

intoleranta la ceva?
alergie?
nu stiuuuuuuuuuuuuuuuuu

mergi la dr

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 31+ cu Adam

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

lorex 40 in fund??????????????
e mulllttttttttttttt

scade-l cumvaaaaa

daca nu merge, eu i-am dat lui Ivan atunci un juma de pastila de algocalmin, la recomandarea medicului/impachetari si musai chiar daca plangeeeeeeeeeeeeee

ai grija!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 31+ cu Adam

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Merci Dana de sfat...nu stiam ca pot sa-i dau si la 4 ore antitermic...stiam ca minim 6 ore...deacu n-o s-o mai las nici eu atata.

BEA, da..in fund, a avut 40.1 azi la 11.
i-am pus spz cu paracetamol ca novocalmin folosisem peste noapte. si frectie cu apa si a fost ok, a scazut in jum de ora.

oricum, tot nurofenu-i cel mai tare!

Toata ziua s-a uitat la barnei si jarmies!

acum evesela, a alergat de-a rupt prin casa in dupa=amiaza asta si azi a mancat destul de bine.
dimineatza a papat tot laptele. la 11 a papat piure de mar cu gutui facut la aburi. la pranz ciorbita de vacutza strecurata ca sa nu se ingretoseze, i-am dat doar zeama cu paine. la 6 un pic de iaurt si restul de piure de mar cu gutui.
e bine fata de ieri cand n-a mancat nimic.

indraznesc sa sper ca asnoapte a fost apogeul si ca deacum suntem inspre bine, pe curba descendenta! Doamne-ajuta!

PS: ceva in spune ca are legatura si cu dintii pt ca saliveaza f mult si baga ingura tot ce prinde!

S-aveti o noapte usoara!

Mergi la inceput

Ale imi pare rau dar nu stiu ce sa-ti spun, la mine nu se vede prea bine, eventual daca ai peritol sau aerius in casa sa-i dai pana maine dimineata, in rest care e starea lui? vomita, are diaree, a facut febra? ai sunat vreun medic?
Sorina , peritol i-am dat doar vineri seara, stiu ca da somnolenta; azi s-a trezt la 9,30 la 12 am plecat la party la cineva la curte, nu prea era ea in apele ei, si de la 17,30 numai a dormit sau a fost in stare somnolenta; i-am dat sa bea un pic de glucoza, se poate ca si de la nemancat sa fie slabita;
Bea doar o luna mai e??? of ce repede trece timpul, deja am emotii pentru tine; sigur va veti descurca, sanatosi sa fiti
Dece la mine doar ocazional s-a intamplat sa ia biberonul, linguritza altui copil, in rest evit indferent cine e, e buna ideea fetelor sa ai niste linguritze extra la tine
Ana sper, pentru tine, ca e in pat Stefan acum

Am vazut si eu pozele noi cu pufi minunati : gemanutzele nastrusnice, extraordinare fotografiile, Mara care s-a facut superba, i-a crescut parul, nu degeaba se dau baietii pe langa ea, Ivan ma gandesc ca in ciuda ochisorilor aia frumosi ai tai... daca nu se vad..., si Dragoselul frumos si cu bubitze

Lorex cum sunteti????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Merci Dana de sfat...nu stiam ca pot sa-i dau si la 4 ore antitermic...stiam ca minim 6 ore...deacu n-o s-o mai las nici eu atata.

BEA, da..in fund, a avut 40.1 azi la 11.
i-am pus spz cu paracetamol ca novocalmin folosisem peste noapte. si frectie cu apa si a fost ok, a scazut in jum de ora.

oricum, tot nurofenu-i cel mai tare!

Toata ziua s-a uitat la barnei si jarmies!

acum evesela, a alergat de-a rupt prin casa in dupa=amiaza asta si azi a mancat destul de bine.
dimineatza a papat tot laptele. la 11 a papat piure de mar cu gutui facut la aburi. la pranz ciorbita de vacutza strecurata ca sa nu se ingretoseze, i-am dat doar zeama cu paine. la 6 un pic de iaurt si restul de piure de mar cu gutui.
e bine fata de ieri cand n-a mancat nimic.

indraznesc sa sper ca asnoapte a fost apogeul si ca deacum suntem inspre bine, pe curba descendenta! Doamne-ajuta!

PS: ceva in spune ca are legatura si cu dintii pt ca saliveaza f mult si baga ingura tot ce prinde!

S-aveti o noapte usoara!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Bravo Bobitza ...
of cum ne da peste cap orice necaz de-al lor... cand ma gandesc ca niste dinti ne scutura asa de tare, ce-om face la alte probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Daca va intereseaza remediul homeopat pt "ushurarea" eruptziei dentare... un pediatru ne-a recomandat mai demult chamomilla ch15 in caz de eruptzie "umeda" cu bale, scaune multe etc sau kreosotum ch9 in caz de eruptzie "uscata" cu febra si maraieli, cate 3 granule de 2-3 ori pe zi. Am senzatiza ca pe gemanutze le-a ajutat... dar pe vremea aia aveam si orajel care le calma instant. Pacat ca nu mai avem la canini si masele.. acum folosim dentinox care nu-i departe de calgel ca efect redus.

ale Mie din poza mi se pare ca eruptzia e pe tot corpul, asha ca m-ash gandi mai degraba la o boala a "copilariei". Daca totushi e alergie ar trebui sa apara si alte simptome, gen varsaturi. Mai conteaza daca il mananca bubitzele alea. Si eu sunt de parere sa mergi la dr. Daca totushi e alergie, musai aerius (doza recomandata noua era de cate 5ml de 2 ori pe zi), calciu sirop, unguent pt bubitze (eventual calmant daca e si prurit) si evident eliminarea factorului declanshator.

Vad ca sunt mai multi pufi bolnaviori! Sper sa treaca repede indiferent despre ce este vorba!

Va pup si va iubesc pe toate fara exceptzie!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput